Frontierville

• 24 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Кои са ти активните мисии в момента?
Да обера 1500 фъстъка , да събера 500 000 парички , да нахраня 5 крави , 4 окса и 3 коня (може и да бъркам бройките ) , и мисията с 3 чаши за кафе и въжета от flax и ръкавици от овцете (бройките ги забравих )

# 586
Линкове от които успях да си взема чашата и кафяво перо , но работят само при 1-во вземане , пробвайте
http://gamersunite.coolchaser.com/topics/22140-frontierville-gre … -collection-items

# 587
  • София
Кои са ти активните мисии в момента?
Да обера 1500 фъстъка , да събера 500 000 парички , да нахраня 5 крави , 4 окса и 3 коня (може и да бъркам бройките ) , и мисията с 3 чаши за кафе и въжета от flax и ръкавици от овцете (бройките ги забравих )

Единствената обща е за 500 000 парички  ooooh! !
На мен пък останалите  от твоите въобще не са ми се падали  Whistling !
Луда работа!

# 588
Не знам с каква рулетка ни връткат , но не ми харесва резултата  smile3516

# 589
  • Бургас
Линкове от които успях да си взема чашата и кафяво перо , но работят само при 1-во вземане , пробвайте
http://gamersunite.coolchaser.com/topics/22140-frontierville-gre … -collection-items

Благодаря за линка Hug Пише, че по веднъж на ден ще могат да се взимат Peace

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 18:00 от Чериса

# 590
Аз съм още в началото на играта на 10 ниво, не мога да си отключа коня, как се отключва? Когато натисна бутончето на ел.поща излизат две бележки давам съгласие а не се отключва  newsm78, май нещо в настройките съм объркала за ел поща моля помогнете  Hug

# 591
  • София
Ето един линк и кажете дали работи все още:

http://apps.facebook.com/frontierville//tracks.php?sendkey=7a6a6 … 6ca443&ref=nf

# 592
При мен не работи

# 593
Експайърд.

# 594
И при мен не работи

# 595
Момичета, имам мисия да полея flax, но освен при данито   bouquet никъде не намерих такъв.  Моля, ако някой има такъв и все още не ми е съсед да ме намери на cehaiova@abv.bg   - Veneta Kehayova. Остават ми само 3 бр.
Другата ми мисия за ябълковите пайове май скоро няма да я завърша, толкова ябълки обрах ... newsm78

# 596
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Аз се завърнах благополучно, сега ще си нагледам фермата, да видим какво става.

Виждам някои нови, които са пуснали мейлите си, ще ви добавя и вас!  Hug

# 597
Единствената обща е за 500 000 парички  ooooh! !
На мен пък останалите  от твоите въобще не са ми се падали  Whistling !
Луда работа!

Мисиите не се падат на случаен принцип  Wink

# 598
Сега ще засея flax, дано не ти е късно, но моля ако някой е насадил доматки и тиква, да ми сигнализира

# 599
Аз имам две узрели и три умрели тикви ако ти вършат работа няма да ги махам.
Може ли да помоля някой да засади един слънчоглед че трябва да съживя един,да обера 5 съседски,ама за тях утре вечер ще ви моля,че сутринта в 4 заминавам на ралии няма да мога да ги обера.
Иначе аз съм на 25 ниво със 29 енергия.Скоро се оплаквах тук,че не ми се покачва.Бях на 28 и сега на последното минато ниво ми се покачи.

Общи условия

Активация на акаунт