Frontierville

• 24 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
И аз тук.

# 121
  • ул. "Мечтание"
Да, Пими, като ги направиш някои мисии и ти идват други. Не се появяват без да си направил предни мисии.

# 122
Възможно е досега случайно да си изпълнила някоя

# 123
Пролетна фея, пробвах да те добавя ама нещо не те намира  Confused

# 124
Възможно е досега случайно да си изпълнила някоя

За сега не съм!Много е яка игричката ще вляза в час! Laughing

# 125
купих,отгледах и продадох 6 овце,новата ми мисия е за 9 прасета...ако някой знае след тях какво е да казва,да го купя и отглеждам от сега Simple Smile
Тъпото писмо на учителката продължава всеки път да ми се показва,много ме дразни вече.

# 126
А дали ще ти ги отчете  newsm78

# 127
ами тя играта иска да купя и продам ....няма да ми отчете като дойде момента купеното преди,ама ще ми отчете тези които продавам.То е лесно да купиш,ама докато станат големи да ги продадеш минава време

# 128
ами тя играта иска да купя и продам ....няма да ми отчете като дойде момента купеното преди,ама ще ми отчете тези които продавам.То е лесно да купиш,ама докато станат големи да ги продадеш минава време
вяррно е това.Мисля,че има мисия за 25 кокошки после или вече си я минала...

# 129
  • Бургас
купих,отгледах и продадох 6 овце,новата ми мисия е за 9 прасета...ако някой знае след тях какво е да казва,да го купя и отглеждам от сега Simple Smile

Мисиите стават все го трудни Simple Smile След прасета има да купиш и продадеш 36 кокошки, после да купиш още 36, да нахраниш 150 такива, да продадеш 50 възрастни гъски и последната, която имам да продам 12 крави ooooh!

# 130
# 131
Не съм я минала,сега ще си купя кокошки.Няма да е лошо на първата страница да напишем мисиите или пък поне всеки да споделя новите който се падат Simple Smile Аз съм забила на тази със 5-те мечки и 5-те тръни или там каквото са.Гората ми расте бавно и явно скоро няма и да ги мина.

# 132
  • Бургас

Ами то зависи сигурно коя мисия правиш първо. Аз ги казвам както на мен са ми се падали.

# 133
Мисля че мисиите не с епоявяват при всички в еднакъв ред, аз сега съм на къртиците и училището (между другото- много бавно събирам строителни материали и си търся съседи)

# 134
  • Бургас
Най-вероятно са зададени по един и същи начин, но зависи кой коя мисия изпълнява първо и затова се получават разминаванията. Аз сега също съм забила на тази с мечките, защото си отсякох всички дървета предварително. Сега съм засяла нови, но те пък стигнаха до 4 и повече не растат. За големите става въпрос. При вас до колко растат?

Общи условия

Активация на акаунт