Frontierville

• 24 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 105
Всеки път, но те наградите не са кой знае какво
Белите ризи са в кабината, после има и едни с панделка, те са във втората сграда

# 106
А тези панделки мога ли да си ги купя отнякъде, или са само подарък? Трябват ми за да си получа мъжа, а не мога да ги осигуря Sad

# 107
Само подарък
Добави ме като съсед, ще ти пращам панделки  Flutter

# 108
Още от сутринта съм ти вярно и преданно съседче Simple Smile. Аз съм Vessela Mileva там. Много ще съм ти благодарна за панделката, кажи на теб какво ти трябва  Hug

# 109
Панделката се пада и от някои колекции Simple Smile

# 110
И аз какъв съм играч само Simple SmileSimple SmileSimple Smile, голяма съм шматка. Садя си аз детелини, и си чакам чайника, ама няма и няма. А като поглеждам - ми аз съм си го била намерила,сигурно още в началото, преди да получа мисията, и съм забравила. Приятна изненада беше. Обаче ми трябва още 1 синьо цвете, а нямам повече за търсене. Sad Какво да правя сега?

# 111
посети комшиите  Wink,пратих ти и червената панделка,понеже е от моята колекция отива направо в бокса ти,няма да е при подаръците.

# 112
Ами аз мислех да ти пратя панделката, която ми изпрати, обаче просто след като я приех, тя изчезна...аман вече  Rolling Eyes Постоянно ми става така с подаръците и то само на тази игра
За днес съм изпратила подаръците, но утре ще пратя пак панделки
То аз основно панделки и чукове пращам, и двете са необходими в големи количества

# 113
посети комшиите  Wink,пратих ти и червената панделка,понеже е от моята колекция отива направо в бокса ти,няма да е при подаръците.

Получих я, получих я  Party. Много ти благодаря.

Вече навестих всички комшии, изпратих всички подаръци, мъж още не се е появил, сега реших да бера тикви и да събирам храна и пари. Голяма зарибявка са тия игри, добре че още не са ме изгонили от в къщи Simple Smile

# 114
  • София
Белите ризи са в кабината, после има и едни с панделка, те са във втората сграда
В коя кабина? малко съм глупи  Mr. Green

# 115
В най- евтината къщичка, като сложиш на нея курсора, изписва Cabin, а като натиснеш, има опция go inside и вътре можеш да направиш дрехи от cloth (син парцал) и пари

# 116
  • София
успях, мерси много  Hug

# 117
Изчетох цялата тема и нещо не ми светна-от къде са тези мисии,на мен нито една на са ми дали.Садя,обирам,посещавам комшии,едната къща ми е готова и нищо.Аз ли нещо не мога да вдяна... newsm78

# 118
В ляво на екрана, като картинки са , точно под подковата, и ако натиснеш ти пише GOAL:...

# 119
В ляво на екрана, като картинки са , точно под подковата, и ако натиснеш ти пише GOAL:...

Аха,в момента ми излиза да нахраня 3 пиленца и да обера 3 лехи домати.
Може би като го изпълня ще ми даде друго.Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт