Frontierville

• 24 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
Оф, тоя чайник няма ли да излезе най-стне! ooooh! Що детелини опасах!  Crazy

Ама звънеца много добре ми дойде, че все си губех половинката из овошките и все трябваше да ги местя да го намеря.  Joy

# 91
# 92
Cry Имам една къртица извън полето,която не мога да убия ... Как ме е яд!!!
......
Зори, аз бях така с една мечка ...няколко пъти се оплаках в темата - оправих се когато ми се появи  съсед с мисия да ми помогне срещу 50 жълтици на място по мой  избор....дадох на треволяка около мечока и след това го убих без да ми се бъгне фермата.
Аз сега пробвах с един съсед,но аз си го избрах и не стана ... Ще чакам да ми се появи прозорчето с друг съсед и пак ще пробвам. Praynig

Нощни очи,я пробвай да береш детелините с мъжО си Simple Smile Аз съм забелязала,че (поне при мен) когато бера с детето или с мъжа ми дава повече предмети за колекцията и/или енергия (е може и да си въобразявам,но ... Laughing).

Копнеж,за сега не съм имала мисия за кокошарника,но си го построих,защото бонуса му е да ти нахрани всички кокошки,а сега имам 35 малки заради една мисия и ми е супер с него (макар,че бонуса се ползва по веднъж на ден).

# 93
на мен ли ми се струва или лисицата краде кокошки  newsm78

# 94
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи,я пробвай да береш детелините с мъжО си Simple Smile Аз съм забелязала,че (поне при мен) когато бера с детето или с мъжа ми дава повече предмети за колекцията и/или енергия (е може и да си въобразявам,но ... Laughing).

Аз с него основно играя, ама още не ми е паднал тоя чайник.

# 95
Ох, аз не знам защо, но не получавам никакви подаръци, съседите ли са (сте ) ми много лоши  newsm78

# 96
Да,краде.Не съм сигурна дали е всеки път,но краде.

# 97
  • София
Да,краде.Не съм сигурна дали е всеки път,но краде.

Краде наистина. Обаче, като я утрепеш, като награда ти дава пиленце, т.е. не губиш нищо.

# 98
ааа краде тя дърти кокошки пък наградата после малко пиле Simple Smile

# 99
desperation,и млади пиленца краде  Wink

Kally May,дава пиленце,но то се взема от стената,а до колкото знам от собствената си стена не можеш да вземаш newsm78

# 100
А лисиците кога се появяват  Rolling Eyes

# 101
Когато храниш пилетата Simple Smile

Поли,пробвах метода ти,но с обиране на дървета,защото нямам треви около къртицата и не стана  Cry

# 102
Браво за новата тема.
Аз също съм новак в играта,но ми допада,така че и аз ще следя темичката.

# 103
  • София
Аз съм още в началото, но да ви попитам откъде да си взема бели ризи  Tired

# 104
  • ул. "Мечтание"
Разгеле изкокна тоя мой чайник!  Laughing

Аааа, все се каня да питам и все забравям. Като събереш колекция всеки път ли получаваш бонуса от нея или само първия път, когато я събереш? Все се каня да следя и все забравям.

Общи условия

Активация на акаунт