Отговори
# 60
Аз пък си мислех,че навсякъде готвят еднакво newsm78
15 човека се събираме, тогава да резервираме за 20 Laughing да не стане както Деси е писала..

# 61
Резервирах за 15 човека, а в деня можем да уточним ако сме повече да ни включат още маси и дали отвън или вътре.

# 62
Аз пак да си повторя, че ще направя всичко възможно да дойда.  Ако може да ми напишете адреса, че на GPS-чо ще му трябва.  Laughing
Мама Пети, ако сме в непушачи, ще трябва да запазиш поне 5-6 места до теб на вратата.  Wink

# 63
  • София
и аз като виден НЕпушач предпочитам да сме в пушачи... поне да дишам дълбоко Grinning

Mia, защо без антибиотик? На мен за по-сложния мъдрец ми сложи местен антибиотик, т.е. го натъпка в дупката... не кърмих само докато ме пусне упойката.. Иначе вие по колко се кърмите, че още внимаваш? Аз кърмя сутрин и вечер като понякога пропускаме... и честно да си кажа изобщо не се съобразявам... и съм пушила и съм кърмила на 4бири..
Дано бързо да ти мине тоя зъб, че голяма драма са  ooooh!

За сряда на мен ми е супер, защото ми се искаше да кръводарителствам тогава, а ако във вторник беше срещата нямаше да се въздържа от биричката и да ми отпадне  Confused

# 64
Един въпрос за канапета - има ли някой от кожа и лесно ли се почистват (като ключови думи-бял и флумастер)? Тези дни ще търсим да си купим и аз много им се кефя на кожените, ама с това почистване незнам

# 65
Ирисче,какво си го закъсала? Болна ли си?

Не съм болна. Моето е от лакомия  Embarassed . Направих си циганска баница и толкова ми хареса, че едната филийка извика втора, а втората по-голяма компания... И сега си плащам  Sick .

# 66
  • Sofia
Един въпрос за канапета - има ли някой от кожа и лесно ли се почистват (като ключови думи-бял и флумастер)? Тези дни ще търсим да си купим и аз много им се кефя на кожените, ама с това почистване незнам

Маринче, и нашите бяха в тази чуденка, като си купуваха бял диван и ги посъветваха да си купят кожен точно заради почистването. И е факт, че редовно е нарисуван с всякакви неща (предимно флумастер и химикалка) и няма и едно петънце. Има си специални препарати за кожа, всичко излиза за 2 секунди  Peace

Ирисче, много се забавлявах на твой гръб  Wink hahaha

# 67
Здавейте и от мен.
Първо да се извиня на Камелиа,но малко след като писах за последно,нета ни спря и до днес ни вест,ни кост.Но пък да ти кажа,можеше да звъннеш,все пак ти пратих тел Naughty.Както и да е другия път. Heart Eyes
Сега да честития на всички празнуващи,че честно казано не запомних кой какво. Embarassed
За срещата,няма да мога,но пък продължавам да питам:КАКВО СТАНА СЪС СЕКСА И ГРАДА,нали щяхме да ходим.Дайте една организация да направим.
И така,не се сещам за друго.Ако има нещо ще пиша.
Чао за сега.

# 68
  • Пловдив
Пловдивчанки изплагиатствахме идеята за Секса и Града по женски и после бира.
Лично на мен филма не ми хареса-1 беше много по-добре от 2,но е нормално

# 69
  • София
Бях на вън и вече е готова срещата, като гледам май не сте ме преброили и мен  Heart Eyes
Така че ме пишете в списъка на 11г клас  Mr. Green

# 70
Ние най-вероятно няма да се класираме за втора национална среща. Поизхарчихме доста паричките от заема, а все още ни предстои премебелиране на хола. Остава ми утехата, че през лятото всички пътища водят към Варна или поне близо до Варна, така че все ще се видя с повечето от вас. Много интересно е как една близка среща променя мнението, колкото и да се познаваме виртуално, така че с нетърпение очаквам нови срещи.  Hug

# 71
Айде на закускатаааа

# 72
Добро утро!!! kaffeetrmker_2

Моят мъж е доволен  също от рок концертите, въпреки че е помръзнал на стадиона 2-та дни Grinning
И аз съм доволна от разходката до Сф и нещата, които успях да си свърша.
Нелинда, аз ти писах на ЛЧ в сряда, не съм се обаждала, защото имах др две срещи сигурни. Знаеш как е с малко дете,  Flutter не може цял ден по улиците, нали трябва да има и   Sleeping

За следващата среща, може също да се включим. Моренцето ни е през юли, така че единственият сигурен ангажимент за август е воденето на имунизация на малката.
Ох, вече втори ден си мисля за нова прическа и сбогуване с мн коса, ама ще я видим тази работа Whistling Като млада госпожица се носех на френска черта Whistling Сега точно за нея умувам. Лошото е, че трябва мн да си играя с пресата за да я офирмям, т. к. косата ми стана по- къдрева Tired
Приятен weekend на всички! Hug

# 73
Момичета за срещата в сряда ме бройте и мен, Пепи може също да иска, но е в Пазарджик и в понеделник ще си каже Heart Eyes

# 74
  • Пловдив
Аз ви чета малко със закъснение и сега да си кажа. Foxy за Канада съм за с две ръце ние започваме процедурата, тъй че ако искаш инфо питай.Лошото е че трябват доста пари, но за по светлото бъдеще ще трябва да ги намерим.Този сайт не го бях намирала които си дала, но информацията в него е остаряла, има един форум в него има много полезна информация. Ако искаш инфо на лични, че да не занимаваме другите. А френския е ужасен повече от половин година го учим.

Последна редакция: сб, 26 юни 2010, 12:07 от Megi_82

Общи условия

Активация на акаунт