Отговори
# 75
И аз съм в сряда в колкото часа кажете и на която въртележка/оп, виктория/. Моля да сме в пушачи Praynig Praynig Praynig, иначе ще тряБва да изкарам срещата с цигара през вратата на заведението. По спомен в тази на Иван Асен готвеха май най-добре.

Момичета, я препоръчайте някой детски дерматолог /по възможност от Кожната клиника/, който е добър и работи по ЗК. Яна има някакви леки пъпчици по личицето, ама доста време стана. Водихме я при педи, предписа й някакво мазило, позатихнаха, но не минаха. Днес пак я водихме и ни даде направление и препоръча д.р Дерменджиева и д-р Странски. Някакви отзиви за тях? Колко време предварително става записването?

Препоръчвам ти Д-р Албена Ангелова. Кабинета и е в 29 поликлиника  3-ия етаж, 308 кабинет. Преглежда по здравна каса. Ако нямаш направление прегледа е 20 лева Телефона и е: 958 24 48; 0899 419 181
Предварително звънни за час, защото винаги е пълно и кажи, че става въпрос за малко дете, за да ви приеме с предимство, иначе може да ви запише час, чак след месец.  Confused

# 76
Какво става тук , да не съм сбъркала темата  newsm78 Къде са всички ?

# 77
  • Sofia
Не си. Но определено нещо става.... Thinking

Чакай да ги подмамя с кафенце

# 78
И кифлички  Mr. Green

# 79
  • София

мммммм

кафе ние не обичаме Wink Но кифлички..... мммм Grinning

Предполагам липсата се дължи на почивния ден и наличието на татковци... Simple Smile

# 80
  • Sofia
Мдаааа, като се замисля с Теди сме си перманентно без татковци Sad Най-вероятно е така  Peace

# 81
 И аз надничам,но като няма никой бързам да се скрия... Laughing

# 82
Някой желаещ да направи анкетка за следващата срещичка ? newsm56

# 83
И аз надничам, ама гледам, че няма движение.
Ровя се и не мога да реша къде ще почиваме тази година. Изискванията ми са да е ново, чисто и да е на симия бряг с хубав плаж. Не държа на All inclusive. Някой има ли предложния?  Thinking

# 84
Благодаря за кафенцето  Hug, но кифличките ще откажа, че все още едвам си отварям устата, а и отока все още го има  Sad Иначе болката минава, но бавно и полека.
В тази връзка, Наде, Плами е пристрастена и кърмя освен за приспиване вече и за събуждане сутрин, а и за приспиване през деня, през нощта по няколко пъти, дори като седна през деня на дивана, тя се намества в мен и започва да ми надига блузата или бърка в деколтето - зависи къде е по-лесен достъпа  Grinning Не знам как ще я отбивам  newsm78 Сигурно насила както е било при баща й, него свеки го е отбила на година и половина, с ревове.

Ами това е от мен, пожелавам ви по-малко дъждовен ден! Hug

# 85
Добавям това към закуската за пълна идилия... Heart Eyes

# 86
Момичета, аз за съжаление май няма да мога да се класирам за сряда, имаме планове да направим един дълъг уикенд на морето (дано не ни мине котка път) от четвъртък, така че ще трябва да се вихря с багажи тогава. Ако се отложи тръгването за петък ще ви уведомя и ще дойда.

Диде, ако ще ходиш в сряда със сигурност - кажи, за да мога да дам гелчето на Силвето или Петя да предаде по веригата.

Десита, за морето препоръчвам КК Албена - най-просторно е, най-уредено, с най-добрия мениджмънт в България (според мен) и най-подходящо за малки деца - има алеи, въздух и няма дандания по цяла нощ. Хотели има всякакви звезди, там и да не е на самия плаж, всичко е близо. Много съм доволна от х-л Калиакра (на самия бряг е) и от Фламинго Гранд (той е по-навътре, в самия център). Разгледай сайта им, ще се ориентираш.

Аз съм вмного минорно настроение, Мишо продължава да се дави и да не може да спи от сополи, опитва се да кашля, хипер изнервен е и луди ни прави, не иска да яде, буди се по 100 пъти на нощ, за капак вчера ходихме пеша до Сити центъра и резултата е, че снощи мъж ми ме е влачил до леглото, щото някакъв нерв на таза от ляво не ми позволяваше да стъпя, а днес целите крака са ми като пълни к олово.... Вече за нищо не ставам и се чувствам ОТВРАТИТЕЛНО  Sick А и времето е едно "прекрасно"....

Дано вашият ден е по-спокоен и слънчев   bouquet Целувки  Hug

# 87
  • София
Добър ден!
Мерсаж за кафенцето и киличките, и на идилията от мама Зари.Отивам да грабвам Изгубеният символ  Mr. Green

Деси, ние от 6,07 сме в х-л Мирамар(Обзор) и мога да ти пиша после как е.
Мечи, почивай си повече.Сега се загледах в лентичката ти , еми то не останало бе.

Мислих си за Яна днес, не се е включвала отдавна.Предполагам имат доста работа сега и затова.

# 88
Егати тъпотията,писах писах и ми се затри нета #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing outмам.....му

Мечи, ми то все едно аз съм ти писала поста(без часта за пицарията).За Албена, и аз гласувам с две ръце,ние само се разходихме до там,няма такава чистота и подреденост,и май там почти всички хотели са покрай плажната ивица.Жестоко е,аз се надявам следващата ни почивка да е точно там Grinning

Аз снощи се чувствах много зле,имах ужасни контракции+ужасяващи киселини.Тази сутрин като се събудих и установих,че едната вена на ходилото ми доста се е влошила,крака ми е лилав,тя много подута и болезнена,та в понеделник май ще се ходи пак на съдов,че не ми се вярва вече да не е сериозно положението.
Оплаках се и аз.

Исках да ви пусна и снимки,но и снимка бг нещо се е... с мен не ми ги качва #Cussing out

По-късно пак ще пробвам.И във фейса снощи качвах и малко преди да се качат всичките нещо се случи и се прецака работата,май трябва да си направя нещо против уроки,егати каръка съм.Вчера сутринта Любо ми подава кафето през прозореца и аз го изпуснах,цялата стена под прозореца сега е кафява TiredПреди малко си сипвам кафе от кафеварката и отново го разлях и то вряло върху мен SickНо това май беше на пари,та ще го преживея Mr. Green

НарИвах се,сега ми олекна Mr. Green

# 89
  • Пловдив
Миме,дано това с крака да не е нещо сериозно

Мечи,почти си накрая и се почва с болежките-дано да се разминеш леко

за морето и ние май се ориентираме за Албена

Днес си направихме хубава разходка и обядвахме в ресторант с детски кът-добре са го измислили хората.Накрая ни заваля и сега продължава

Общи условия

Активация на акаунт