Отговори
# 90
Добър ден и от мен!!! Минах и аз от тук преди, но видях, че никой не е писал скоро и отидох да си шетам из дома Wink
10х за кафето и кифличките, ама трябва да се отслабва за   grinning039
Забравих да ви се похваля, че си купих най- накрая бански. Бял е,  горнището е мн интересно, все едно чашките се посукват Grinning Бременни майчета, малко остана ! Hug Пускам малко снимки да оцветя темата, давайте и вие. Laughing
  борба за оцеляване, сама си я откъсна  Joy

При нас е облачно, но поне не вали дъжд. Приятен остътък от неделя на всички и по- малко домакинска работа Grinning!

# 91
  • София
Аз пък ще ви се оплаквам по общите въпроси на срещата Wink

Но по детските мога и сега - Зелето ще бъде гръмнато скоро. Станала е кошмарна - реве непрекъснато, отказва всякаква храна освен бисквити и сухари, от които обаче после се запича. Като сме вкъщи не иска да си играе, а само да гелда телевизия.... събужда се между 4 и 5 и не желае да заспива.
Проблемът със събуждането дойде от липсата на кърмене през нощта Simple Smile от толкова обяснения, че като е тъмно няма цокня и само дебне да се поразсъмне и се започва...
За храненето обаче нямам обяснение... Снощи говорихме с баща й и решихме като не иска да яде да не й даваме, за да поогладнее, а не да я тъпчем със сухоежбини.
Резултатът е, че днес не е яла нищо.
Много ми е странно какво се случи, както си ядеше всичко и с желание изведнъж спря... дано да са зъби защото ако е характер, ще се застрелям  Tired

# 92
  • Пловдив
Наде,може да затъмняваш прозорците с плътни пердета/щори,за да е тъмно по-дълго и да не се буди за цокане.За храненето-от зъбки е сигурно.венците са им така подути и червени.
Все се каня да питам,защо й викате Зелето? Grinning

Ками,много хубави снимки на малката.Имате си хамак-направо ви завиждам

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 14:39 от Elfita

# 93
Наде, и Божидар е така от известно време. Събужда се в 5-6ч., отказва да яде всякакви манджи и пюрета, и се тръшка за всяко нещо. Току - що обядва кус - кус, с идеята да изяде и малко сирене, а не само солети и бисквити... Един кътник му пробива, но според мен сме започнали и "ужасните 2" малко по - рано, от колкото трябва... И, ако съдя по Мими продължават до 20... Laughing Цяла сутрин правя някакви курабии по рецепта от книжка на Франклин.  ooooh! Накрая ги опита и каза - "Аааа, супер станаха, ама аз няма да ги ям." Tired

Мечи, Мими spoko

# 94
  • София
Мерси, Елфи Simple Smile Но вече сме ги облепили прозорците...
А прякорът й идва от това че се хили като зеле Simple Smile и от това, че понякога й казваме Беле.. та Беле-Зеле..Grinning
А като зяе уж й гледам в устата, белее се накрая, но не е ли рано за останалите зъби... тя си има 16 напълно покарали...  newsm78

Зари, да ти кажа... абе по-лесно става като знам че не сме само ние в криза  Tired

# 95
... щото някакъв нерв на таза от ляво не ми позволяваше да стъпя, а днес целите крака са ми като пълни к олово...

И на мен ми се беше получило така, само че отдясно. Мъчи ме известно време и една нощ, докато се опитвах да се извъртя в леглото (което си беше доста сложна задачка  Mr. Green ) нещо там изпука и болката изчезна изведнъж. И краката ми бяха равни отново.
Така че не се ядосвай, а лягай да почиваш. И дано малкия се оправи бързо  Hug .

Апетит и моето ненаситниче поизгуби. Започна се докато беше горещо и сега още не яде, както преди. А и аз не го насилвам.
 Само че той се престрасти към киселото мляко. Откакто минахме на козе, едва сварвам да му квася. И не остава гладен. Сега  гледам да не давам мляко преди да е хапнал нещо друго. Но се получава само, ако не е видял млякото преди това  ooooh!
И още нещо ми прави впечатление. Ако водата му е на масата храненето протича в ритъм хапка-капка.

# 96
Ками,много готини снимчици. HugСияна е бонбон. Heart EyesЧестито за банските!Облечи ги и се снимай да ги видим,че ми стана интересно с това осукано горнище. Grinning
За апетита и ние сме много злояди , от ден на ден става по-зле.Не знам дали е от зъби,дали от инат или просто аз нещо обърках с това продължително кърмене..не знам вече.Ако някой е давал нещо за апетит нека сподели Confused

# 97

Ками,много хубави снимки на малката.Имате си хамак-направо ви завиждам

Ели, той хамака при едната баба, не завиждай много hahaha
Лори, за апетит съм давала сироп Апетон. Само едно шише изпи и то не цялото. Всеки ден различно яде, не мога да кажа, че ми е злояда Сияна. Имахме един период на страшно не ядене и сукане и тогава точно давах сиропа. Снимка с банския др път Wink
Едно доказателство колко бързо минава времето Rolling Eyes Разликите със снимката от първият ми пост са очевидни Sunglasses

# 98
 Ха добър ден ние се завърнахме от Пазарджик. Голяма игра падна на Ачо и братовчедка му. Маика и и баща и си заминаха вчера за Ирландия и я оставиха за 2 месеца в ПЗ при баба и дядо. Та вчера не се усети много че ги няма, ама днес беше малко тъжничка и все търсеше някой да я гушне. Добре, че с Ачко се зайграваха та се разсейваше. Но сега като го няма и него на свекърите ще им е тежичко  Tired. А тя е на 1,7 месеца , но нали си е момиченце , а и е по-голямка малко та доста неща разбира и усеща. Но ще свикне.
 Аз за "Викторианската" среща за сега пасувам.
 За втората национална - ми много ми хареса този  комплекс Яев  Peace аз поне от това, което другите пуснаха и което разглеждах и сама в нета  преди да заминем към ПЗ, това най- ми допадна. А това че около него нямало нищо - ми нали сме с коли. Тези дето няма да са ще ги товарим и все ще си намерим някъде нещо. А то ако е хубаво мястото може и да не се наложи да щъкаме много много. В Търново много обикаляхме, щото нямаше къде да се кльопа. Но пък никак не съжалявам, видяхме много красиви местенца.
 А и аз да се "похваля" за кризата  Whistling от 4-5 дни и нашия момък левент е невъзможен. Не спи много добре, буди се между 4 и 6 и не иска да спи. А за разкош от 2 дни му текат лиги като за световно  ooooh!. Заподозряла съм някой тежкоизкарващ зъб, но моето чаве така хапе като му бръкнеш в устата, че нямам и намерение да проверявам. Дано излесе по-бурзо, че се намъчи. Ама това с лигите ми е странно  newsm78 на него лиги спряха да му текат още като му изби първия зъб на 5 месеца. И сега 1 година след това пак почнаха. Чудя се има ли от какво друго да е  Thinking
 И нали все се хвалех как до сега не сме усетили никой зъб как е изкарвал при Ачко ся ни се връща тъпкано  Crazy За апетита няма и да коментирам никакъв го няма и ако може да набива само солети и чириоз не се сеща за ядене. А и фрешове пие в заводски количества. Да са живи и здрави бабаите да цедят  Mr. Green

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 19:01 от PIS74f

# 99
Привет, подхаванли сте любимата ми тема с неяденето и нощната криза. При нас неяденето се оправи със сироп Апетон, които давах само няколко дни, но неспането #Crazyпо 100 пъти се буди и накрая я взимам при мен (Жоро се мести в хола) и се почва едно галене и задължително на нощна лампа...постоянно се стряска и трябва да ме усеща, имам чувството,че има кошмари newsm78
Мечи, Мими, стискайте малко остана и ще гушкате бонбончетата Hug

За срещата в сряда ще се преброим последно и ще звънна да уточня бройката.

Аз днес за малко да катастрофирам - точно си карах колата на сервиз, за да ми сменят съединителя и на един светофар като ми пропадна този ми ти педал, оттам ми отказаха спирачките, завъртя ми се колата и ако не бях дръпнала ръчната се блъсках в един висок бордюр Sick ужас беше - добре че Ралица не беше с мен.

# 100
  • Пловдив
dorabella ,добре че си реагирала бързо в тази ситуация.Много хора се панират и белята става

# 101
Маринче,кофти случка е това с колата,но важното е ,че си добре.Мен със сигурност ме брой за сряда Peace

Някой беше питал за Яна,тя май е в САЩ newsm78ама защо не пише?Те май имаха интернет американците hahahaскоро сигурно ще се отчете.

Наде, много се смях с теб Joyкато заек ще го отстреляш това ми ти ЗЕЛЕ Hug

Явно повечето са в такъв труден период,Мая няма проблем с яденето,но всичко останало като спане и правене на бели си ни е на лице GrinningИ постоянно ми повтаря "няня"което е няма, иде ми да я плесна по устата,и знае малкото дяволче,че ме дразни и ме поглежда за реакция. Twisted Evil

# 102
Маринче, добре, че е било малкият дявол, ама сигурно много си се уплашила  Sad

Яна яде с променлив апетит, детската кухня никак не я одобрява, яде я с отвращение, за разлика от домашната храна и най-вече - нашата. Криви се често, предполагам от зъби.

За срещата в сряда - аз все още съм ЗА.

# 103
  • София
Маринче, добре че не е станала беля и всичко е наред.

За сряда и мен ме бройте.

И ние не сме от тези които не хапват.Добре , че обича кисело мляко , та сега му го слагам във всяка манджа почти  Mr. Green.Растат ни кучешки зъби и може и затова да е, но едва ли.

Ками, наистина много бързо лети времето.Може да си направим пак напомняне със снимки, какви са били точно преди 1 година и сега.

# 104
  • София
Дорабела, добре че с е разминало и браво за реакцията!
Карбо, репликата "дано да са зъби, че ако е характер ще се застрелям" все едно аз съм я писала. Положението е страшно! Горе долу яде, но за всичко останало е непоносима малката. Всяко преобуване, обличане, излизане, влизане или отказ за нещо води до страшна истерия - писъци и тръшкане по земята! И през цялото време е супер нервна - приказва с един приповдигнат глас, крещи... През нощта към 5 вече почва да крещи "долу" и не мога да я приспя повече. Но леко се успокоих, че и други са като нас Mr. Green
Мацките с големите кореми, дръжте се, малко остана. После много бързо ще влезете във форма:)

Общи условия

Активация на акаунт