Нуди плаж

• 81 756
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
И Камелия и Цветинчо на Нуди плаж... Grinning
Плажът уж бил отдалечен и самотен но явно е минал някой с камерка на телефона...
http://-spam082-/n/kameliya-i-tsvetin-goli-na-plazha-18+.42941.html
http://www.blife.bg/article-10439
http://www.snews.bg/bg/statiya/kameliya-i-cvetin-goli-na-plazha:10763

# 31
Подбутваме!!!

# 32
# 33
Марта отричаше по едно време, че е истина Laughing Иначе аз не се виждам на такъв плаж. За мен е огромно удоволствие да гледам стотици модели бански и да си купувам такива (дори посред зима Mr. Green, за съжаление не стотици Laughing) и с кеф си ги нося.
Едно неотдавнашно лято на Лозенец край скалите едни ентусиасти си бяха обособили местенце за "печене без разлика", та вървя си аз нищо неподозираща и от морето излиза един леко възрастен Адам размахващ шнорхел Laughing А по-натам и Евите (майка и щерка вероятно, на видима възраст 40+ и 60+) се бяха опънали да пекат, каквото имат в поза "пред гинеколога" Crazy
Щом хората си ги радва нуди печенето, няма лошо Peace, но репродуктивните си органи не е нужно да ги излагат чак в такива детайли Laughing А после казват, че там слънце не огрява... Joy

# 34
Марта отричаше по едно време, че е истина Laughing Иначе аз не се виждам на такъв плаж. За мен е огромно удоволствие да гледам стотици модели бански и да си купувам такива (дори посред зима Mr. Green, за съжаление не стотици Laughing) и с кеф си ги нося.
Едно неотдавнашно лято на Лозенец край скалите едни ентусиасти си бяха обособили местенце за "печене без разлика", та вървя си аз нищо неподозираща и от морето излиза един леко възрастен Адам размахващ шнорхел Laughing А по-натам и Евите (майка и щерка вероятно, на видима възраст 40+ и 60+) се бяха опънали да пекат, каквото имат в поза "пред гинеколога" Crazy
Щом хората си ги радва нуди печенето, няма лошо Peace, но репродуктивните си органи не е нужно да ги излагат чак в такива детайли Laughing А после казват, че там слънце не огрява... Joy
То винаги където има скали или лечебна кал се обособяват на края на плажа нуди зони! Peace

# 35
на Камчия е много гот аз и приятелката ми ходим там спокойно е няма много хора и  в края на плажа няма никой и се събличаме голи супер е заповядайте Sunglasses

# 36
  • София
На Албена в посока на юг,след последния хотел Гергана имаше миналата година много нудисти.

# 37
ааа не там е много пренаселено ние ходим там на Камчия защото няма много хора и е супер Peace

# 38
Идва времето и за този плаж. Най-сетне тези дни са с летни температури! Ще посетим плажа на Слънчев бряг!

# 39
# 40
 newsm78 Тази година къде ли са останали такива плажове?!

# 41
nie sa6to sme fenove na nudi plajovete,za nas nai gotiniia plaj e na zlatnite....daje tazi godina si kupihme KEMPER da se naspajdavame po palno na jivota  Joy

# 42
  • Сф
Ох , посмях се с тая тема. Joy Като бях малка ходихме на Царския плаж / Созопол/ по средата, наште се печаха по дюните и мятаха по някоя хавлия до водата. Да , имаше дебели голи чичковци по п....и и ми бяха смешни, някои си и тичаха  Joy но чак пък гнус....да не са били до мен , плажа беше широк и спокоен......По - гнус определено ми е било в женската баня с баба, що де има жени и баби се чекнат и се търкат. Грозна гледка отвсякъде. Иначе до към 30 се печах без горнище,  сега на хавлията също , то никой и не гледа, а до водата с бански! То има значение и къде де- на влас и на Сл бряг, Созопол ок, но например в Китен или Равда ако се посъблека щее настрани , че там бълва от "глей го тоя , виж я тая"....Иначе на Сарафово плажа също е огромен и все ще се намери местенце за по- свободно печене. Чисто гола не ми е комфортно, освен ако не е нощно къпане, но то пък с прашки и без горнище, горе долу все- тая. В къщи също не се крием на "всяка цена", за нас е нормално детето да познава голотата , а не да има стрес . Peace

# 43
Темата да подбутнем малко напред!

# 44
Колкото и да бутаме темата напред, май нудистите са на изчезване, но който си е нудист не му пука, а и вече здраво замириса на ........... море  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт