Нуди плаж

• 81 768
  • 59
  •   1
Отговори
# 45
Колкото и да бутаме темата напред, май нудистите са на изчезване, но който си е нудист не му пука, а и вече здраво замириса на ........... море  Joy Joy Joy
Дам, вече е време за море. И сега е добре да се попече човек свободно защото и без това още няма много хора на плажа.   Миналата седмица на Черноморец бяхме два чадъра само... Wink

# 46
Миналото лято ходехме на нудисткия, не за друго, а защото почти нямаше хора, освен няколкото мъже-единаци с воайорски наклонности. И нудисти нямаше, де, само едни извънгабаритни баба и дядо. Хареса ми и май вече все там ще ходим.

# 47
Миналото лято ходехме на нудисткия, не за друго, а защото почти нямаше хора, освен няколкото мъже-единаци с воайорски наклонности. И нудисти нямаше, де, само едни извънгабаритни баба и дядо. Хареса ми и май вече все там ще ходим.
И на мен това ми допада, че са по-спокойни плажове и няма хора.   През 20 метра някоя двойка или както казваш бабичка и дедо.  И водата и пясъка е по-чист там. Пък и няма бели петна от бански.

# 48
Сезона вече започна, време е за плаж...
Миналата година бяхме на Аркутино - хубаво местенце, приятни сечисти. Всички си събирахме боклуците, фасове и люспите от семки даже. Ако някой е "забравил" също се прибираше и също се изхвърля.
Тези работи с голотии и тем подобни не ги разбирам. Отиваш да почиваш както ти е приятно. Никой не кара другиго насила да бъде или да не бъде там където му е приятно. В нашия нудистки случай - спокойно, никой не ти хвърля пясък, не се чудиш къде да сложиш хавлия. Може гол, може облечен... Нищо  и никой не ти навира каквото и да било пред погледа. С една дума - СПОКОЙСТВИЕ И ПЪЛЕН РЕЛАКС Grinning
Тази година мислим в Ахтопол, пък ще видим!

# 49
Слава богу прясна тема  Laughing. От кога търся тазгодишни коментари . И сега да питам и дано ми отговорите положително  Laughing. Та значи тази година не можем да идем на море и следователно си търсим нудистки плаж някаде наблизо около София . Та да кажете къде може да намерим такъв ?
Миналата седмица с мъжът ми ходихме на река Искър по някакви пътечки в покрайнините на Гурубляне едвам намерихме една малка полянка където да хвърлим дрехите но за кратко  Sad мухите и комарите ни изядоха  Laughing и беж да ни няма обратно у дома. Хайде разкрийте тайните местенца където можем да идем.

# 50
Аз току-що се връщам от моренцето. Бяхме на Албена. Там нуди-плажа беше страхотен преди години, но сега гледам са го развалили...... Rolling Eyes

# 51
Иначе покрай София ходим на Железница и по пътя към Самоков след Кокаляне има една отбивка вдясно от пътя - малък паркинг и безброй удобни местенца  Embarassed

# 52
  • France
Делфин, до Ахтопол.

# 53
Иначе покрай София ходим на Железница и по пътя към Самоков след Кокаляне има една отбивка вдясно от пътя - малък паркинг и безброй удобни местенца  Embarassed

На доста места се споменава за с.Железница за еко пътеката от Бистрица към Железница но никои не казва къде точно са плажовете. Моля Пишете на лично и ми обяснете . Ще сме ви много благодарни .  Rolling Eyes Hug

# 54
Нудизма е супер.Ние ходим на Поморие и на Сл.Бряг,но там вече го развалиха.

# 55
Аз да ви споделя, попринцип обичам да ходя гола. Обаче когато бях малка майка ми задължително ме караше да ходим на нуди плаж и тогава не го възприемах, даже се чувствах кофти там(особенно ако имаше възрастни хора покрай нас). Сега като възрастен ми се струва готино, но ако си изолиран някъде, където няма кой да те види освен хората, с които си.
 smile3502

# 56

и ние сме ходили там но пясъкът е с много странен сив цвят, а и е едно заливче... в морето само каманяци

# 57

На доста места се споменава за с.Железница за еко пътеката от Бистрица към Железница но никои не казва къде точно са плажовете. Моля Пишете на лично и ми обяснете . Ще сме ви много благодарни .  Rolling Eyes Hug

ограденото в средата
http://wikimapia.org/#lang=en&lat=42.533714&lon=23.38991 … &z=18&m=b

# 58
Да побутнем темата и да попитам някой знае ли спокоен нуди плаж в Северна Гърция и по конкретно от Александрополи до Кавала Simple Smile

# 59
Това до железница изглежда много яко. Някой знае ли кога откриват сезона? Платено ли е?

Общи условия

Активация на акаунт