Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 14

• 34 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Разбира се Саваш лично ме чакаше на предварително уговореното място и сега отиваме ....не мога да ви кажа....къде  Joy

newsm20 smile3508 smile3521

# 31
Момичета, нещо неизгладена ми де вижда на Саваш ризата! Има ли доброволки да свършат тази работа с ютията?
Съни ще дам предимство за тая работа на някой друг , защото от 1 час я върша точно тая рябота 1ironing или пък тамън съм загряла да я дава  Joy Joy Joy Joy Joy
Скъпа, ще стигнеш ли до гладенето? Защото като го съблечеш и.......... luvbed newsm76

Напразно се трудите- ризата му подлежи на намачкване от борбата и кекса който му престои с бандата   - БГ.МАМИИИИ hahaha Heart Eyes Joy
Мислите ли, че някоя ще се бори с него? Въобще ....
dajoan, втори сезон ще се превърне в родилен дом Mr. Green
1.Ясемин
2.Назан
3.Севги
за ...Чичек-не ми се вярва нещо newsm78
Назан и Севги от Бора ли ще забременеят? А Ясето и Китка - от Саваш .... rotfImao rotfImao rotfImao
Представяте ли си  stork-boy stork-girl smile3541  babyuu passifier smile3504 newsm05 newsm06

# 32
Връщам се да си прочета въпросите че от толкова смях мозакът м се размести Joy Joy Joy Joy
Ани уредили сте се проветрива кола. Вятър в косите слънце в очите ....кекс в  luvbed

# 33
Има ли шанс Шахнур да се влюби в 2-ри сезон?
1. Да ,защото ще се появи мъж добър и мил готов да я подкрепя
2. Не , но ще се появи герои с който ще станат близки приятали
3. Вероятно е ако АМ реши навсяка цена да се сроди с Балдар

Ще пострада ли мъкото достойнство на Бора и от кого ?
1. Назан
2. Севги
3. Саваш
4. Шахнур
5. Да от повече от един човек

Възможно ли е Чичек да е била с мъж?
1.Да  /в следствие на самотата/
2. Не /заради тюрето/
3. Вероятно е Ако муската на майка й е свършила работа

# 34
  • Гърция
Моят въпрос е: Какво ще се случи на Бора, когато мама Шехи разбере, че ще се женят с Назан?
Отговори:
1/ Ще го прати във Ван с подарък една мотика да копа наркотика /изобщо нямам идея дали тази селскостопанска култура се прекопава/
2/ Ще го даде на Орхан /мъжа на прислужницата, че й забравих името/ да го затвори във фризерите на фабриката
3/ Ще повика на помощ Керпеден Али от "Езел", разбира се с клещите
4/ Ще му подари скок от големия мост на Босфора, но предварително ще отреже ластика и ще развъди акули в Босфора

Добавих анкетата, а след 2-3 дни ще я сменим с някоя от идеите на dajoan.

dajoan, sunny67
   bouquet  bouquet  bouquet Браво за идеите момичета Hug

# 35
Дадох своя отговор за анкетата  №3 . Защото според мен това е най-достойната награда за този вълк тръгнал на лов за овци  animal085  animal085  animal085  animal085

# 36
  • Гърция
Сигурно вече сте пускали тези клипчета, но не пречи да им се радваме отново и да внесем и музикално оформление в темата Hug Heart Eyes

# 37
  • София /Абсурдистан
 Simple Smile  bouquet

# 38
ДОБРО УТРО, МОМИЧЕТА!  ВЕСЕЛ И ПРЕКРАСЕН ДЕН ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ! Hug Hug

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 07:22 от Goni

# 39

Коя ли от Вас е  била нощеска с него в будоара???? #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 Joy hahaha Joy hahaha

# 40

А, аа, сега да видим! Ясето Ви забеляза! Mr. Green

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 07:36 от Goni

# 41

[

Как да й обясни, че на неговия чар не могат да устоят много дами ! Само като й разкаже  колко женуря се е сипнала от БГ с толкова много превоз........ #Crazy #Crazy Ум да му зайде на човек!!!! newsm78 newsm78 bowuu Joy hahaha Joy hahaha

# 42
# 43
# 44

Общи условия

Активация на акаунт