Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 14

• 34 978
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
Дажоан, харесват ми въпросите , но си забравила Саваш. Трябва да измислим анкета и за него.
Него не го пипам да не настъпя дявола по опашката и Саваш тур да се насочи към мен да ми търси сметка. Joy Joy Joy Joy

# 16
  • Гърция

Скъпи  ЛИНки - изстрелях Бурчин на Марс-
 Hug свободен съм- Hug ВАШ СЪМ  Hug
     bouquet О Ч А К В А М   В И     bouquet

rotfImbo rotfImao smile3532 newsm44

# 17
Момичета, нещо неизгладена ми де вижда на Саваш ризата! Има ли доброволки да свършат тази работа с ютията?
Моят въпрос е: Какво ще се случи на Бора, когато мама Шехи разбере, че ще се женят с Назан? Не е в шеговития тон на въпросите, но пък предполага много въображение.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 23:33 от sunny67

# 18
# 19
Лили сега никой не в състоятие да ни спре едната в Бодрум другата в космоса . Ние сме на ход да скачаме по превозните средства . Joy Joy Joy Joy

# 20
Вие докато се разберете кой с какво ще пътува до Истанбул аз вече се приземявам...

# 21
Пу, аз съм за трамвая!

# 22
Момичета, нещо неизгладена ми де вижда на Саваш ризата! Има ли доброволки да свършат тази работа с ютията?
Съни ще дам предимство за тая работа на някой друг , защото от 1 час я върша точно тая рябота 1ironing или пък тамън съм загряла да я дава  Joy Joy Joy Joy Joy

# 23
Вие докато се разберете кой с какво ще пътува до Истанбул аз вече се приземявам...

Ани много екстремно го раздаваш! Peace Peace Joy hahaha Joy

dajoan,  за въпросите   bouquet  bouquet smile3525 newsm51 smile3525

# 24
  • Гърция
Момичета дайте и възможни отговори към въпросите и да пускам анкета. Ще пусна една и след няколко дни ще я сменим така повечето идеи ще ги използваме Peace

# 25
Съни ще дам предимство за тая работа на някой друг , защото от 1 час я върша точно тая рябота 1ironing или пък тамън съм загряла да я дава  Joy Joy Joy Joy Joy
Скъпа, ще стигнеш ли до гладенето? Защото като го съблечеш и.......... luvbed newsm76

# 26
dajoan, втори сезон ще се превърне в родилен дом Mr. Green
1.Ясемин
2.Назан
3.Севги
за ...Чичек-не ми се вярва нещо newsm78

# 27
Разбира се Саваш лично ме чакаше на предварително уговореното място и сега отиваме ....не мога да ви кажа....къде  Joy

# 28
Скъпа, ще стигнеш ли до гладенето? Защото като го съблечеш и.......... luvbed newsm76

Напразно се трудите- ризата му подлежи на намачкване от борбата и кекса който му престои с бандата   - БГ.МАМИИИИ hahaha Heart Eyes Joy

# 29
Моят въпрос е: Какво ще се случи на Бора, когато мама Шехи разбере, че ще се женят с Назан?
Отговори:
1/ Ще го прати във Ван с подарък една мотика да копа наркотика /изобщо нямам идея дали тази селскостопанска култура се прекопава/
2/ Ще го даде на Орхан /мъжа на прислужницата, че й забравих името/ да го затвори във фризерите на фабриката
3/ Ще повика на помощ Керпеден Али от "Езел", разбира се с клещите
4/ Ще му подари скок от големия мост на Босфора, но предварително ще отреже ластика и ще развъди акули в Босфора

Общи условия

Активация на акаунт