WORLD CRY FOR MICHAEL JACKSON/Светът плаче за Майкъл Джексън

• 48 205
  • 692
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Страхотни снимки! Страхотни неша сте писали!  Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Съжалявам, че не съм писала отдавна : ) Peace

# 436
# 437
Valq, това направо ме разби! http://www.youtube.com/watch?v=OEa4XDTAtlY&feature=related

smile3518

Все едно за него е писана. И мелодията, направо... Един от най-истинските трибюти,които съм гледала.

Някой да има текста?

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 14:12 от Miss Fairy

# 438
/\ Пусни си падщия прозорец, който е предназначен за думи на автора на клипа и ще видиш текста.

# 439
Видях ,мерси Лили!

# 440
   И мен това ме разби!Нямам думи...не мога да спра да треперя!До сега май не съм виждала по-подходяща песен!
http://www.youtube.com/watch?v=XIYj_QOvZ0c

# 441
  • Варна
Valq, това направо ме разби! http://www.youtube.com/watch?v=OEa4XDTAtlY&feature=related

smile3518

Все едно за него е писана. И мелодията, направо... Един от най-истинските трибюти,които съм гледала.

Някой да има текста?

Невероятнооооо! И текстът.... сълзите на ангел....
страхотен трибют!

# 442
http://vbox7.com/play:e11b2d91

Ryandan - Tears Of An Angel -с превод на български!

# 443
  • София
Ryan и Dan близнаци от Канада. Песента  Tears Of An Angel е посветена на 4 годишния им племеник, починал от тумор на мозъка.  Cry

--------------------------------------------------

Не помня дали това видео сме го гледали тук и се извинявам  ако повтарям, аз съм се чудела откъде е тази снимка.
Германско семейство, пострадало  от наводненията през 2002г. Но при тях всяко зло за добро -
срещат се с Майкъл  в един берлински  хотел и той - естествено - ги  кани в Недърленд, прекарват там три дни.  Атракционите, виждам,  работят само за тях. http://www.youtube.com/watch?v=vzxw1xg3YV8&feature=player_embedded#!

Майкъл, благодаря ти, че си снимал толкова много!

Вдясно има още една покъртителна  история за момченце,  останало инвалид след мозъчна аневризма, пускала съм я в предишна тема, спомням си, че имаше повече подробности, ако искате пуснете си видеото, но е много  тъжно  Sad

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 21:26 от valq61

# 444
valq61,много е интересно....това видео не бях го гледала.Майкъл е просто ........ЕДИНСТВЕН И НЕПОВТОРИМ!!!!

Момичета,къде сте всички?Защо така масово изоставихте темата ?Няма ли вече какво да си кажем и видим за Майкъл?Не оставяйте темата да "умре",бъдете по-активни.Ани...къде са твоите интересни снимки?Няма и преводи и стихове.......лошо..много лошо. Sad Sad

# 445
Кате , тук съм си , мила  Hug вярно , че е доста пусто напоследък , но пък Валето за щастие,   изнамира още и още , все интересни неща  Hug мерси Валя   bouquet   Heart Eyes                                                                                                                           Кате , ама и ти доста си понашарила със снимчици тези дни  Grinning Heart Eyes                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          а  видеото  със  семейството от Германия е много интересно , Майкъл , гали по личицата и  прегръща  дечицата толкова нежно  Heart Eyes   Heart Eyes Heart Eyes  няма друг , като него..                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 23:42 от ani_220778

# 446
  • София
Ани, благодаря ти  Hug

Момичета, да  ви питам ..... какво си мислите  за  свободните седалки до Майкъл?  smile3521 Какво ли не бих дала да съм там! И вие ли това си мислите ?

txtloves

# 447
Момичета, да  ви питам ..... какво си мислите  за  свободните седалки до Майкъл?   Какво ли не бих дала да съм там! И вие ли това си мислите ?            Ах , ти Вале   smile3503 ама иска ли питане  newsm53                                                                                                                                                                                                                                                                                                      ето един щастливец

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 00:47 от ani_220778

# 448
  • София
Знаех си  Laughing, ама реших да питам

Ееееееех, щастливка, как я държи за ръката......

# 449
  Публикувана от: valq61     Ееееееех, щастливка, как я държи за ръката......         най- щастливата , щастливка  Laughing                                                                                                                                         

Общи условия

Активация на акаунт