WORLD CRY FOR MICHAEL JACKSON/Светът плаче за Майкъл Джексън

• 48 212
  • 692
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
# 558
Това го видях в един друг форум и направих плах опит за превод:

http://twitpic.com/1jb98e

1984-Когато Майкъл Джаксън срещна Майкъл Джаксън:
Майкъл Джаксън е 10-годишно вестникарче преди 25 години, когато се среща с другия Майкъл Джаксън суперзвездата. "Аз все още го помня. Това беше страхотно готино събитие. Срещайки го вие виждате една различна страна от него. Той е просто един наистина приятен човек. Това е, което си спомням за него, просто е така добър и търпелив", каза Джаксън,който сега е на 35год. и преподава история и цивилизация в Orillia District Collegiate Vocational Institute. Като момче, Джаксън е непрекъснато закачан заради името си "да не си истинския Майкъл Джаксън." Той също е голям фен на Краля на попа, който през 1984 г. е в средата на Victory Tour и в разгара на славата си. Майка на Джаксън- Ан, пише до организаторите на турнето Concert Productions International питайки дали те биха могли да помогнат да се изпълни желанието на един малък фен. Те се съгласяват. Една хладна октомврийска нощ, придружени от бившата звездна репортерка Джойс McKerrow, the Grade, 5 студенти и майка му са прекарани през страничната врата на стадиона и са отведени в самостоятелна стая. Певецът, само на минути преди да бъде готов да излезе на сцената, предлага Джаксън и майка му сок, подписва автографи и се опитал да успокои върнението им. Джаксън си спомни, че когато медиите влезли в стаята да правят снимки на двамата Джаксън заедно, певицът бил смутен."Но когато те напуснали, отново стана нормален" .Джаксън каза, че помни певеца като любезен и малко срамежлив. Скоро мениджъра на певеца дойде да напомни на Джаксън да сложи запазената си марка-пайетената ръкавица и вълшебният миг свърши. "Това е толкова тъжно, този Майкъл го нямаше, този беше публичен образ. Но в спомените ми ... за тези 10 минути, той просто ме прие много, много добре, той ме накара да се чувстват комфортно, той накара майка ми се чувства комфортно."Това за мен е той, "каза Джаксън. "Аз съм срещал премиери ... и те никога не сте ме накара да чувствам така удобно", каза той.

Момичета,все се каня да ви питам дали видяхте къде сме събрани всички с тениските и потниците от 25-ти?Дано никой не се сърди,че сме го сложили под логото,желанието ни беше поне там да се съберем заедно  Hug http://kingofpop.niceboard.net/forum.htm

Последна редакция: ср, 21 юли 2010, 12:24 от Gita

# 559
Gita,това е много интересно разказче.За снимките съм сигурна ,че никой няма да ти се сърди.....нали всички обичаме и правим всичко заради тази обич към Майкъл! Heart Eyes

# 560
http://www.youtube.com/watch?v=s-Am753vPb0&feature=player_embedded
сигурно сте го слушали, но нека пак чуем гласът на Майкъл - 1992 г. послание на Майкъл към японските фенове

За какво може да говори милия: кани феновете дасе присъединят към него на датите, на които ще изнася концерти, за да могат заедно да продължат да решават най-големите световни проблеми, да измислят решенията и да направят света по-добро място за живеене.

# 561
http://www.akiomorita.net/en/contents/episode/index.html

Явно е държал на мнението на Морита, били са приятели и го е уважавал. Бил им е на гости /откъдето са и снимките, от рожд ден на жената на Морита/, а те са ходили на негови концерти.
Това,което ме впечатли е касетата, която е изпратил на болния Морита. Някой беше пуснал записа наскоро. Аз се чудех защо така повтаря Mr Morita, Mr Morita, а то било нещо като оздравителна терапия така да я нарека. Дал е инструкции на жена му да пуска касетата с балгопожелания за скорошно оздравяване на Морита 3 пъти дневно.И тя наистина го е правела в продължение на 6 години докато починал. Това беше интересно.
Накрая казва,че не е можел да вярва на никого. Намирал покой само с децата.  Много пъти я е молил за помощ, но Морита се влошавал и тя е трябвало да е до него и не могла да отвърне на молбите на Майкъл. Съжалява, но вече е късно, бих казала аз.

# 562
# 563
Благодаря за преводите   bouquet

# 564
Момичета , благодаря ви за преводите   bouquet Hug    Вале , и на теб благодаря за сайта , който ми даде , за  снимчиците  Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 01:15 от ani_220778

# 565

ДОБРО УТРО!!!!!!!!!!!!!

# 566
# 567
    добро утро

# 568

момичета , черпя ви с тортичка - днес помъдрявам с една година , която си харесате да ви е сладко  Grinning   леле само плодови съм избрала , аз обичам шоколадова , но тези ме изкушиха Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 09:39 от ani_220778

# 569

Мила Ани,честит рожден ден!От сърце ти пожелавам сладък като тортите живот,много усмивки ,здраве и безброй незабравими мигове!!!!!!!!!!!

-ПОДАРЪК ЗА ТЕБ!/ВИРТУАЛЕН/

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 10:00 от kati-p

Общи условия

Активация на акаунт