WORLD CRY FOR MICHAEL JACKSON/Светът плаче за Майкъл Джексън

• 48 197
  • 692
  •   1
Отговори
# 465

Майкъл,Майкъл....защо не можеш да видиш тази красота и любов .....и всичко това единствено и само за теб!!!!От сърце и душа.........много ,много ЛЮБОВ!

# 466
Конфискуваха музика от рапър
Monday, July 12th 2010 Понеделник, 12-ти юли 2010 г.

Рапърът Андрю Смит от Bath, има  албуми на Майкъл, конфискувани от служители на Съвета за игнориране и регламентирано  намаляване на шума.
 Според доклада, Смит  редовно канел приятели у дома си и се чувало шумно рапиране  по всяко време на деня и нощта.  Въпреки, че е предупреден от служители на Съвета той продължава да бъде неудобство за съседите си.
 Смит се призна за виновен по три обвинения, които не изпълняват предупреждението на Съвета  за намаляване на шума.. Той беше глобен £ 260 и осъден да заплати съдебните разноски £ 100 и £ 15  надбавка.
Той също загуби музикалното си  оборудване, включително и високоговорители, CD плейър и микрофон, както и своята колекция от албуми на Майкъл, които са му конфискувани.

Laughingгоркия човечец,да му конфискуват музиката на Майкъл LaughingАсо имаме и в България такъв Съвет,значи мога да очаквам в най-скоро време и моите съседи да сигнализират  Joy

Момичета,поздравявам ви за ентусиазма,с който потдържате темата.С удоволствие разглеждам всичко и снимки и клипове.Само гледайте това да бъде в рамките на правилата на форума ,за да не раздразваме пак админите и да не ни почистят темичката  Hug

# 467

Това сигурно е фотомонтаж...........но дори да е така пак е красив!

# 468
Gita ,така и не успях да се науча да смалявам размера на снимките до необходимия.Ще гледам да не слагам вече големи снимки .......дано админа да не се сърди за качените до сега Praynig

# 469
# 470
kati, страхотни снимки Hug

# 471
# 472
Не е лошо като идея..../това за имението/ всеки да има достъп.Но дано да успеят да го направят така ,както Майкъл правеше....беше безплатно за децата.Лошо е ,че едно такова творение потъва в разруха и забрава.То е създадено с много любов и мисля,че идеята да се възроди е добра.Може и някой благотворителни организации да поемат разноските на децата .Бих искала ако това се случи на входа на Невърлевд да има статуя на Майкъл със широко отворени ръце за прегръдка на всеки дошъл да се повесели.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 16:45 от kati-p

# 473
  • София
Егати пародията   Rolling Eyes
Дори си позволява  да  пее  MITM:

Jermaine Jackson Gambia Concert Promo
http://www.youtube.com/watch?v=Hg3j0F6qhWg&feature=youtu.be

коментарите под видеото са меко казано разсипващи,   дали ги чете?!

------------------------------------------------------------------------------

-  Janet Jackson Is Blackglama's Newest Fashion 'Legend'
http://www.youtube.com/watch?v=JfCoh6zLA94&feature=player_embedded

- Тук виждам Ранди и Том Месаро
http://www.youtube.com/watch?v=sdyE9Hf7-jc

--------------------------------------------------------------------------------
Добро утро!Радвам се да те видя пак Ани .. Hug.......сладки снимки... Heart Eyes..а клипчето направо те отнася в небитието . Embarassed..толкова е нежен ....Каква невероятна късметлийка е това момиче.Някой знае ли коя е?

Кати, за кое момиче питаш?

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 19:41 от valq61

# 474
  • София
Един невероятен трибют, според мен!
http://www.youtube.com/watch?v=Mm27eip03GI Cry

"Господь храни особенных"
 Стихи: Алина Ясина , Ирина Литновская
Музыка, вокал, гитара: Оксана Варушкина
Видеоряд: Марина Федюнина

чем шире твои объятья, тем легче тебя распять
чем чище твоя душа, тем проще в нее плевать.
тебе подрезают крылья, когда ты умеешь летать
тебя обливают грязью, чтоб только не мог сверкать...

Господь храни особенных.
к другим не приспособленных
живущих в обособленных, неведомых мирах.
дари им больше времени, а
окажись на дне они...
не предавай забвению, неси их на руках!

чем ниже твои поклоны, тем легче тебя казнить
а чем гарячее кровь, приятнее её пить
чем больше ты любишь людей, тем больше ты одинок
чем меньше твоя ошибка, тем более суд жесток...

чем выше успел подняться, тем слаще тебя сбивать
и жизнь не бывает сказкой, и смерть не умеет ждать

Господь... храни особенных...
к другим не приспособленных,
живущих в обособленных, неведомых мирах..
дари им больше времени
а окажись на дне они..
не предавай забвению, неси их на руках..

неси их на руках..

Господь... храни особенных...

Пише, че стиховете са посветени на  Майкъл!

# 475
valq61 ,питам за това момиче с дългата къдрава коса което така нежно целува?
Аз не знам английски ,може ли с две три думи да ми кажеш за какво иде реч  с Ранди:?
Песента на руски е страхотна!!!
Джърмейн къде ги е пял тези песни на Майкъл и кога? Close Close Close Close

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 21:48 от kati-p

# 476
  • София
kati-p,  според мен питаш  за гифчето от You Rock My World, за видеото с Ранди и Месеро нищо не мога да кажа, аз също не знам английски. За  концерта на Джърмейн в Гамбия и аз се чудя дали вече е осъществен или това са репетиции, но пише "промо", неприятно  ми е, че иска да копира брат си,   дори го прави и в облеклото, а  песента Man In The Mirror  как може изобщо да му хрумне идеята точно пък нея да пее !

един от коментарите под видеото е горе-долу следния: наистина ли вярвате, че това е в чест
на брат му, а не за пари? Проследете живота му през годините -  took his other brother´s wife, has children here and there- това не го разбирам съвсем, но е в смисъл, че се е оженил за жената на брат му и има деца "тук и там" ?, и това, че точно той е запознал Майкъл с Томе и след всичкото  е останал приятел с Томе, че винаги се стреми към чуждото или нещо подобно.

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 22:26 от valq61

# 477
Освен Джърмейн,другите му братя пеят ли самостоятелно?Изобщо не знам какво се случва с тях.Опитите да имитираш Майкъл просто са обречени на пълен провал от всеки който си мисли,че е достатъчно велик за да го имитира....дори и от брат му. Simple Smile

# 478
  • София
Ето тук има за нещо за  предстоящи прояви на Тито http://www.bluenote.co.jp/jp/movie/ ,   а за Ранди знам, че е в журито на американ айдъл.

# 479
valq61 ,благодаря ти за информацията която намираш!Много си мила  bouquet.
За днес и аз напускам форума....лека нощ на всички четящи и не пишещи тук и на теб valq61    smile3524 Да сънувате Майкъл !

Общи условия

Активация на акаунт