СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 41 562
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Предполагам, че не навсякъде е имало ремонти с цел разширение на групите. А онези прословути http://kg.sofia.bg/?page=remonti&prot=mesta2010 може и да ги дочакаме, някой ден.

Най-вероятно моя син няма да ходи и в "служебна" градина. Ще се надявам на новата в Надежда, когато и да я пуснат.

Без да искам да те обезкуражавам, но новата детска градина в Надежда не я чакай преди ноември. Просто не виждам как ще стане. Още изравняват двора и леят бетон за оградата. Боядисали са я отвън, но вътре си има още доста работа.

# 376
  • София
feel_the_rush, никакви надежди не тая Simple Smile 1во знам, че няма да е скоро, и 2ро моя син не е единственото неприето дете.

# 377
За Красно село и Триадица местата са си пак толкова увеличение няма!!! #Cussing out Надявам се единствено, че може би директорките все още са отпуска и може утре, другиден да пуснат още някое и друго място и да ги докарат поне до обещаните 350!

# 378
  • Някъде в облаците
Ееее - за нашите детски градини има 1 свободно мястооооо  Mr. Green  - урааа - ще ни приемат  Joy Joy Joy

# 379
Здравейте момичета, може ли някой да ми каже дали ще отпускат още места, защото за нашият район няма нищо:( Красна поляна, Илинден...

# 380
  • София
Здравейте момичета, може ли някой да ми каже дали ще отпускат още места, защото за нашият район няма нищо:( Красна поляна, Илинден...
Това само Директорите на съответните градини го знаят...засега.

# 381
  • София
Едвали ли някой може да отговори на този въпрос.
До колкото помня само една директорка пишеше във форума.

# 382
                  Места вероятно ще се обявят след 15 септември и 1 октомври.До тогава има възможност децата да ползват  отпуски и има все още сборни групи.След тези две дати,които не е дошъл или не се е обадил защо не се появява се води отписан и се пускат местата.

# 383
  • София, под Карлсон
Моля някой да ми обясни каква е логиката да се обявят нови 11 места за набор 2004 в 168 ЦДГ Слънчогледи? Погледнах списъците с чакащи- от набор 2004 чакат точно....2 деца. Смятам, че при по- добра организация от страна на директора би могло тези места да се заемат от деца от "критичните" набори- в случая 2006 и 2007. Поправете ме ако греша... Thinking

# 384
Моля някой да ми обясни каква е логиката да се обявят нови 11 места за набор 2004 в 168 ЦДГ Слънчогледи? Погледнах списъците с чакащи- от набор 2004 чакат точно....2 деца. Смятам, че при по- добра организация от страна на директора би могло тези места да се заемат от деца от "критичните" набори- в случая 2006 и 2007. Поправете ме ако греша... Thinking

Според мен с предучилищната група винаги ще е така, защото има доста родители, които си отписват децата и ги записват в училище за предучилищна подготовка.

# 385
                 Трудно е да се съчетае 2004 - ПГУ с първа или втора група.По-възможно е ако ПГУ - то е под 22 да се разформира и да се пусне нова група от споменатите по-малки набори.Това е решение на директора,но само ако ПГУ-то е над 22 в противен случай ще и закрият служебно групата,ако не станат 22 деца.

# 386
AnMary, nellyani,

Благодаря ви за отговорите. Сега вече ми е ясн о как стоят нещата.   bouquet

На всички - успех с избраните градини. Продължавам да следя темата с интерес.  Simple Smile

# 387
Отдавна не съм писала и чела темата, затова сега искам да пожелая на всички чакащи успех в следващите класирания и повече обявени свободни места (тези за класирането на 4.09 естествено са смешно малко) Peace

# 388
Здравейте, може ли някой да ми обясни, при положение че бащата е с ограничени родителски права с решение на съда, но не отнети, това дава ли някакво предимство при кандидатстване за детска градина? Не знам къде да попитам. Благодаря предварително!

# 389
  • София-Младост
Здравейте, може ли някой да ми обясни, при положение че бащата е с ограничени родителски права с решение на съда, но не отнети, това дава ли някакво предимство при кандидатстване за детска градина? Не знам къде да попитам. Благодаря предварително!
Питай в системата директно. Или провери дали вече не е задаван този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт