СТРАСТИ - градините в София кампания 2010/2011

• 41 615
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Това, че се строи по софийските села, пардон, квартали, е ясно. Мен ме втрещи "строителство на нова градина" с капацитет 9 места! Някой следи ли това коя от 21-та градини за тази година е?
Не виждам да я пише в онези 21. За капацитета на групите не искам да коментирам.
Май са 18, по 9 за двата набора.

# 496
"ЗДРАВЕЙТЕ, МОМИЧЕТА!
НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ НЕЩО ЗА НОВАТА ДЕТСКА ГРАДИНА В БУСМАНЦИ???
АЗ СКОРО Я ВИДЯХ И СТРАШНО МИ ХАРЕСА... КУКЛЕНСКА Е ПРОСТО - СЪВСЕМ НОВА БАЗА И ЧУДНИ ПЛОЩАДКИ..НАПРАВО КАТО НА КАРТИЧКА...ОБАЧЕ НЕ СА Я ПУСНАЛИ ОЩЕ...
МОЛЯ ЗА ИНФОРМАЦИЯ АКО НЯКОЙ НЕЩО ЗНАЕ...БЛАГОДАРЯ ВИ МАМЧЕТА!!!"

Това май изчерпва въпросите...  Laughing

Последна редакция: чт, 09 сеп 2010, 15:22 от himalomi

# 497
# 498
  • София
mamamargarita, слях темата ви с тази.

Класиране на 11.09. Записване в рамките на една седмица. Тръгване на градина може би след записването.

# 499
Бясна съм #Cussing out.... с такава надежда чаках да разширят ОДЗ в Банкя, за да се преместим.... първоначално бяха обявили ноември за откриването и.... след това януари... а сега м. май догодина... егати простотията, а така се надявах...и  да не пътуваме всеки ден до Обеля. Sad

# 500
ще се променят ли критериите за новата година - как да премахнем даването на точки за работа в системата на образованието  newsm78   ето това ме дразни най много нищо друго ,болни ,осиновени, многодетни добре но май ще се съди държавата за нарушени права на човека и дискриминация на малките дечица - това че не работя като дебела сърдита готвачка в някоя ДГ не ме прави по лош служител от тях за да им дават предимство  Joy

# 501
ще се променят ли критериите за новата година - как да премахнем даването на точки за работа в системата на образованието  newsm78   ето това ме дразни най много нищо друго ,болни ,осиновени, многодетни добре но май ще се съди държавата за нарушени права на човека и дискриминация на малките дечица - това че не работя като дебела сърдита готвачка в някоя ДГ не ме прави по лош служител от тях за да им дават предимство  Joy
                 Добре искате да премахнете даването на точките,но защо е тази злоба  Laughing Нали "дебелата сърдита готвачка" храни детето ви!  Laughing Между другото може и да не си дебела ,ама си кисела като краставица,което е по-лошото.

# 502
pipka12, ако си жена, трябва да промениш картинката за пола си, защото си избрала мъж. Стана ми много смешно сравнението с дебелата, сърдита готвачка, защото си помислих, че е написано от мъж и си го представих за момент в бяла престилка как върти черпака Joy Joy Joy

# 503
Бясна съм #Cussing out.... с такава надежда чаках да разширят ОДЗ в Банкя, за да се преместим.... първоначално бяха обявили ноември за откриването и.... след това януари... а сега м. май догодина... егати простотията, а така се надявах...и  да не пътуваме всеки ден до Обеля. Sad

Мдааа и аз съм бясна. Защото заради твоето място в Обеля, някое дете от квартала не може да се класира. Моето ще ходи в апартамент - филиал, а живея до 41 ОДЗ.  Не го приемай като лична нападка. Просто бахти тъпата система, с бахти тъпите правила!

# 504
Извинявам се на всички за много глупавия въпрос , но съм много объркана от системата ИСОДГ . Пълен лаик съм , с първо дете и никакъв опит ........ Та дъщеря ми е набор 2008 и догодина искам да е на детска градина . Кога се кандидатства ? Четох че свободните места са 2011 излизат през март ......

Благодаря ви предварително

# 505
  • София
Догодина март-април(още не се знае кога ще започне кампания 2011) ще можете да кандидатствате за ОДЗ-та и ЦДГ, които ще обявят прием за м.Септември.Тоест ако кандидатствате догодина няма д аможе да тръгнете по-рано от м.септември.Ако искаш по-рано може да се пробвате и тази година за текущите класирания, но шанса за прием е почти нулев към момента.

# 506
  • София
Извинявам се на всички за много глупавия въпрос , но съм много объркана от системата ИСОДГ . Пълен лаик съм , с първо дете и никакъв опит ........ Та дъщеря ми е набор 2008 и догодина искам да е на детска градина . Кога се кандидатства ? Четох че свободните места са 2011 излизат през март ......

Благодаря ви предварително
Може и сега да кандидатства дедето,за текущите класирания,като шансът за прием клонят към 0,за съжаление...
Успех!  Peace

# 507
не се ли кандидатства януари, в пьрвия работен ден?

# 508
  • София
В първия работен ден на януари се кандидатства само за самостоятелните ясли, които не са в системата на ИСОДГ.Набор 2008 няма как догодина да кандидатства за самостоятелна ясла.

# 509
Благодаря ви мнооого за бързите отговори !!!! Сега съм по - спокойна ! Аз ще я пускам от догодина септември и това че не съм пропуснала срок ми дава поне малка надежда за опит за класиане Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт