Колата си по бански аз ще мия щом с Дюкан тялото си преоткрия - 233

• 37 002
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Може би диетата не е подходяща за майка на бебета до 6м,заради шарещите и нерегулирани хормони Thinking

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 21:17 от Rinusha

# 211
Не,заради кърменето ,както каза Тумбето.
Герганчето,а ти като имаш да сваляш само 4кг защо искаш да почваш Дюкан? newsm78
Аз ще ви пожелавам лека и спокойна вечер ,че ми е много уморено днес.Сигурно е от боядисването на банята ,направо главата ми се върти . #Crazy ooooh!

# 212
  • Балчик-Сливен
Здравейте,отслабващи момичета!Ще ме приемете ли за втори път в дружинката?преди година и половина отслабнах 12 кг с Дюкан,но след това преминах директно в ...пета и резултата е налице-почти си върнах килограмите,затова наистина е важно да се спазят етапите,описани от Дюкан.
Височина 167,килограми в началото 76  Embarassedзапочнах първа фаза на 22.06 до 26.06-5 дни,за които свалих 3 килограма.Опитвала съм много диети,но единствено с тази си отслабнах видимо,няма поражения по кожата,а и не си гладен.
Единствено имам проблеми с  smile3550 но очаквам и това да се нормализира.
Пожелавам бързо отслабване на всички  Peace

# 213
Герганчето,а ти като имаш да сваляш само 4кг защо искаш да почваш Дюкан? newsm78

Тони, тя Герганчето е дала само пример, че, ако има да сваля 4-5кг. хич няма да се "мъчи" с Дюкан, а просто ще спре/ограничи хляба/тестяното, шоколада/сладкото, чипса/гризините/вредните мазни храни и т.н. ....Но споделя, че килограмите, които има да сваля едва ли ще се стопят само с подобно ограничаване и, че, ако само с това ограничаване трябва да мине ще почака бая докато види заветната цифра на кантара....а иначе каза, че има да сваля повечко, а колко е това "повече" според нея тя сама ще ни каже, ако разбира се реши да сподели Peace....Но както правилно отбеляза Сис, тя все пак е тук заради съпружеското тяло, което иска да се вталява.... Flutter

Ама ти е простено  Flutter Wink Laughing"недоглеждането" Whistling Wink, уморена си и е нормално.....почини си и се наспи добре миличка Peace! Пък и не сме на норма, я.... Laughing Heart Eyes Laughing

Blue Rose Hug, Добре дошла отново в нашите редици! За проблема с 00, сутрин на гладно чаша топла водичка, после триците с прясно млекце(сладки с канела или солени с извара, както ги обичаш) и после пак една чаша топла водичка! Момичетата споделят, че тоя метод доста им помага! Успех Peace!

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 22:30 от Tumba_lumba

# 214
Герганчето е тук заради мъжа си! И като една добра съпруга ,иска да се информира относно режима ,за да му помага и да му готви вкусни дюкански манджи... Peace
А дюканските специалитети са тооооолкова вкусни...Ммммм...
Сега си пека едни телешки кюфтенца,вътре с варено яйчице... Че нали съм си сериозна дюканка ,си нося  в офиса храна ,приготвена вкъщи... bowuu

# 215
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     чочосан, радвам се да те видя и се радвам, че нещата при теб са под контрол  Hug Сега остава mihi69 да се обади  Flutter
     kris70, това ми е стимула да стана сутрин  Hug
     Puh, аз също си хапвам кисело мляко 2%, но Clever. Това чудо вкисва за 3 дни, дори в хладилник, а другите млека могат да стоят по половин година на балкона, отворени, и само изсъхват... Не ми се мисли какво точно има в тях вместо мляко  Shocked
     nell13, честита месечинка  Hug
     Blue Rose, защо така пусна прасето!? Добре завърнала се  Hug
     Май дойде време за козинки...

и да ви пожелавам лека, мека, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 23:01 от mimensita

# 216
Ммм не е тайна аз колко имам да свалям - 20кг  Rolling Eyes Бях 50, като забременях стигнах до 63, но след това с това кърмене какво направих и аз не знам  #Crazy

Айде мъжо от утре официално е на диета  Wink Ще пиша как се развиват нещата, аз май ще почакам... разбрах защо е вредна за кърмачки  Wink

# 217

А за Трета олекотена фаза експерт е нашата Гарденийка, която може да ти даде ценни съвети и напътствия, защото тя е нашата кърмачка - ветеранка в темата и режима, успешно провела Олекотената фаза за кърмачки Peace ,  а "нашето" Wink Heart Eyes форумско бебе Наде расте здраво и щастливо момиченце, пу пу да и е жива и здрава и изобщо да са ни живи и здрави дечицата Hug!
Айдееееее  Blush Ще черпя  Hug
При кърмачки с бебоци под 6 месеца, освен неуспокоените хормони на майката, е важно и здравето на бебчо. Нормално е до 6 месеца бебето да е изключително на кърма. Тогава единственото допълнение към нея биха били изхвърлените отпадъци от отслабващата мама.
Ако обаче бебчо е захранен след 4-тия месец с плодови пюрета и сокчета, по-късно и със зеленчукови и вече идва време за месните, то тогава се предполага, че организма му има някаква устойчивост към всичко изядено, изпито и вдишано отвън.
Кърмата е възможно най-стерилната храна, нали? Ако не сме срещнали кърмачето с друго, освен с нея, не върви да му подадем първо токсините, после истинската храна  Wink

При мен стана горе-долу така:
Качих 20-тина кг с бременността, но предимно на корем, до раждането си носех едни и същи дънки (с ниска талия и закопчани под корема). Като родих, започна голямото ядене и оправданията, че Надя трябва да суче. Проблеми с кърмата не съм имала, дори напротив - беше ми много, болеше, течах, цедях се... Като започнах да я захранвам, се появиха обриви. С педиатърката мислехме, че е от пюретата, но тя се усети, че след раждането съм надебеляла (вече бях сменила 4 размера дрехи) и ме разпита как се храня  Embarassed
Та от тогава рязко ограничих белия хляб, шоколадовите произведения, цитрусите, мазно, пържено.., а ми препоръчаха зеленчуци, чисто месо, млечни произведения...
После открих олекотената дюканска фаза и тази тема. Свалих 18кг и като спрях да кърмя, изкарах един месец втора за още 3кг. Влязох в старите си дънки, дори са ми хлабави сега, макар че не стигнах предишното си тегло от 53кг. Сега съм 54-55 и изглеждам както преди. Лошото е, че още не съм се хванала в коремни преси, а ми се ще лееекичко, да се стегна отпред.
По-важното е, че кърмих година и 7 месеца, дори на зор я отбих, че вместо да губи интерес, тя сучеше все по-интензивно  Laughing
Герганче, успех на мъжа ти! Прави му глезотийки, изпипвай им и външния вид, не пренебрегвай десертчетата и докато се усети, ще е отслабнал  Wink

Друго при мен:
Мъжа реши да ходи на Каварна Рок Фест, а аз с Надя през това време май ще съм в Поморие.
Бургазлийки, този път вече ще пием кафе. Това значи, че трябва да дойдете до там, де  Laughing
А с варненки и балчиклийки (как се казват жените от Балчик? Тони   Hug  ) евентуално в третия ден от феста, когато мъжа щял да ме вземе и мен. И то тук условието е мъжа да е съгласен, да имаме време и Надя да е слушала баба си и да не се налага да бързаме   Wink

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 00:17 от Gardenia

# 218
  • София :(
          Добро утро  Hug
           Да посрещнем първото юлско слънце  Wink
     Едва четвъртък е, а колко трудно отлепих от леглото... ooooh! Я да нападам кафето, че и на вас да сложа

С Кантарев нещо не можем да се погодим тези дни, днес пак ми лепна някакви 500 гр, та ме изкара 77.600 - бонус за месечинката  Joy Как ще го засиля у лево...
            Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 219
Добро утро,сладурки. Hug Hug Hug
Тумбе,разбрах сега ,оффф нещо акъла ми в последно време не е на мястото си.За 100 неща мисля и вече незнам кое съм премислила и кое съм пропуснала.
Обаче днес знам ,че имам повод да ви почерпя. Party Party
Синчето става на цели 7г.  ura newsm18

# 220
Добро утро Hug Hug Hug Hug
Днес пак съм с минус - предчувствието ми от онзи ден,че започват серия от минуси май ще се окаже вярно. Praynig
mimensita,честита месечика,възхищавам се на упорството ти.Пожелавам последните килца да си заминат бързо и неусетно  bouquet
tonnny_bg ,да ти е жив и здрав малкия мъж и много да го слушаш Laughing

# 221
Привет!  Hug

Тони, да ти е жив и здрав рожденика! Много да те радва и слуша !   newsm59
Момичета, вадете тиганите и удряйте здраво!  341uu  341uu  341uu  341uu newsm66 newsm66 newsm66 fight fight fight bambam bambam bambam

Толкова много ми се ядеше сладолед и уви режимните неможаха да ми задоволят глада за такъв - ядох от този Мистър Зеро и ей ме на цял килограм отгоре 49,800 !!!! #2gunfire #2gunfire #Cussing out Banghead newsm29 newsm29 newsm29 newsm29

Точно както е описано от Дюкан - "Всяко прегрешение е като игла в балон! " Първите дни нямаше поражение бях си 48,800 ( при тва от доста време задържане имам) и вместо да си стоя на дебелия задник и да имам вече минуси, аз  - Мистър зеро! След 2 дни 49, след още един 49.400 и дмес вече 49,800! Всеки ден по +400гр!  Точно като по учебник - спуках балона!
Сега ще има да си блъскам главата! Че и трябва да ми идва скоро - съвсем ще си забавя свалянето!

Заслужавам мнооооооого големи и силни тигани !  bash

Оплаках се!

Хубав ден да имате поне вие !  Hug

И на новичките, дето все питат "може ли туй нережимно , ама съвсем малко, от малко какво ще стане" - НЕМОЖЕ !!!! ЩЕ СИ БЛЪСКАТЕ ГЛАВАТА КАТО МЕН !!! ИГЛА В БАЛОН - ПОМНЕТЕ !!! newsm45

Целувки на всички ! newsm51

# 222
alis_1,като гледам достатъчно тигани си ударила  Joy Joy,нямаш нужда от повече.Понякога не е хубаво на свой гръб да разбираме отдавна казани истини ,но пък е най-ефикасно.Сигурна съм ,че това ще ти е за последно.Като се сетя как съм си хапала ръката ...и все си повтарях реплика,казана от Дюканка по повод ядене на нережимна храна:5 мин кеф ,после 5 дена рев. ooooh! И се дърпах настрани или само подушвах.Сега вече мога да си хапвам от всичко ,което ми се прияде,но аз съм си свършила работата.А вие -внимавайте.Храната няма да изчезне днес,утре пак ще има. Peace
Rinusha, alis_1,благодаря ви за поздравите към момченцето ни! Hug Hug
Аз май забравих да се отчета за днес.След протеините кантара закова на 60кг или -600гр.Все се надявах да съм 59 и нещо ама карай и това е добре. Peace

# 223
  Че Мистър Зиро не е ли режимен ... божеее  ooooh! ooooh! ooooh!

# 224
Последно се сведе инфо да се консумира с повишено Фнимание и на собствена отговорност!   love001

Тони,   bouquet да ти е жив и здрав малкият мъж, да върви по стъпките на каката  Hug Hug  newsm67

Пък да са пуФаля, снощи ми дадоха сносен бонус към заплатата, а за юли и август, заради сезона обещаха много хубаво число, в комплект с бакшишите, които оставят почиващите се надявам да спретна детето за Франция, дай Боже да стане  Praynig

Гардения, сбаждай са де, не само кат та викат кърмачките  breastfeeding

Алис
, смля са бре жИна, то е възпитателно така да се греши, иначе чувай Гергино..........

Чочосан се появи, сега да повикам Михи, да каже какви ги върши, че спотаяването и неписането ..............Михиииииииииии, ела да ми изтриеш кратунатааааа  smile3514

Общи условия

Активация на акаунт