Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 215
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
Честит рожден ден на Бобо, Елена и Юан! Да правят много бели за радост на майките им!  Laughing

Дени как е Сами? На Евридика не и остана, днес и беше термина  Mr. Green

НБМ, бързо оздравяване на Дени

# 301
Оле, днес е най-зле. Няма много пъпки, но тези, които се превърнат в ранички явно много сърбят. Плака един час и едва заспа. На обяд почти не спа, буди се от сърбежите. Лошото е, че пъпките са в различни фази и това скоро няма да свърши. А най-тъпото е, че в чужбина имало някакъм мехлем ,с който всичко минава за 5 дена. А тук само ментолов спирт препоръчват.  Confused А аз нямам време да си го поръчам, че да му помогна.
Евридика, хайде стискаме палци. Hug

Шада, РА, Айчуха, да са ви живи и здрави дечицата. Много светлина в живота ви да внасят и да растат весели и щастливи!  bouquet

# 302
  • Варна
Честит рожден ден на Бобо, Юан и Елена!

Оле, какво каза доктора за изследванията?

# 303
Инка, каза че всичко е нормално, даже и хемоглобина ми е добре, да не съм пиела желязо, нямало сми. Левкоцитите, които най-ме притесняваха, каза, че са в норма за бременна и няма нищо притеснително. Това, че ми става лошо през деня, каза е по скоро ниско кръвно от колкото хемоглобин и желязо. Да пия кафе. Успокоих се!

Дени, финистил гел не беше ли за облекчаване на обриви? Може и при шарки да става? Посъветвай се с някой друг лекар или аптекар  Thinking Дано бързо отшуми.

За тази тема, систематично не получавам известия при нови отговори. Влизам по най-първобитния начин. Май некъв бъг има.

# 304
Дени, много кофти това с шарката. Ние не сме мазали Йоана с нищо. Обрива сам отшумя, само и давахме витамин Ц и АБ.

# 305
Села ви, нашата педи каза, че АБ не се дава в никакъв случай. Само ако раните загноят, тогава се мажат с антибиотично кремче. С големият син шарка не съм карала и ми е много непозната болест. Но явно е доста неприятна, може и последствия да има, което е по-притеснително. Педи не ми препоръчва да го пускам после на ясла, защото падал имунитета и често боледували след варицела. Лимфните му възли са увеличени, особено на тила. Но казват, че е по-добре сега да се изкара. Не помня казах ли ви, че на познати детето изкарало леко с 5-6 пъпки, а бащата в болница лежал с ужасна температура и рани.

Оле, това е добре, и ти ще си спокойна. вСе забравям да ти кажа, че роклята ти на снимките ме впечатли. Не съм и предполагала, че ще видя бременна с толкова оригинална, удачна и елегантна рокля.

# 306
  • София
Момичета, още едно юлче си има братче:)
Тази сутрин в 5:06 Евридик@ е родила втория си син - 3 450 гр, 51 см. Раждането е започнало в 2:30 вечерта и е било много интензивно. И мама, и бебето са добре:)

# 307
  • София
Ехааааааа, каква хубава новина за началото на деня Simple Smile Много се зарадвах.
Евридика, да ти е живо и здраво юначето ! Да расте много здраво и щастливо !  Hug Бързо възстановяване на теб. Дано всичко да е минало, както ти искаше Simple Smile
Който знае повече подробности, нека да ги сподели, де  Simple Smile

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 07:49 от Ninche

# 308
Супер новина! Честито, Евридика  Hug Да сте живи и здрави, бързо възстановяване и да разкажеш как е минало (дано да е било, както го искаше) Simple Smile

Честит Рожден Ден на Сами и Алекс  newsm59 Да растат здрави, весели и безгрижни  Hug

Дени, дано по-скоро приключи при вас тази мъка  Praynig

Ние днес тръгваме от морето. За 7 дни успяхме да си завъртим в семейството няколко болести, последните дни времето се развали, но все пак успях да си почина от домакинстването поне.

# 309
  • София
 Хаха, аз така се зарадвах за Евридика, че забравих за рожденниците ни Simple Smile

newsm59 Честит рожден ден на Алекс, Сами, Кристиан и Яни   bigdance2 Да са живи и здрави ! Много щастие и късмет на всички !  newsm59

Ние с Билянка вчера ходихме до офиса ми. Взех си отпуск и живот и здраве от септември ще съм вече работеща мама  Whistling

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 07:49 от Ninche

# 310
Хаха, знаех си аз, нещо ме накара да питам за нея. Евридика, да ви е честито малкото момченце, много да ви радва, да е живо и здраво и мноого щастливо. На мама пожелавам сили и търпение!

Да са живи и здрави по-големите юлчета Сами, Алекс, Кристиян и Яни!МНого щастливи детски дни!  bouquet

# 311
Честит втори син на Евридика !!! Много радост и здраве на цялото семейство   bouquet

Честит рожден ден на Сами, Алекс, Кристиян и Яни  Hug

# 312
Ровя се в Здравния справочник за специалист УНГ в София за възрастни. Някой има ли лични впечатления да ми препоръча?

Васко от доста време си влачи проблеми с носа, още от както е бил буен младеж и се е бил на воля  Mr. Green Последно са му казали, че е за операция, но е гледал такава по телевизията и от тогава отказва да ходи на лекар  Laughing

# 313
  • София
Нямах търпение да вляза да видя за Миленчето, преди да заминем за уикенда и хоп - има хубава новина! Да ти е жив и здрав и бързо да се възстановяваш!! Чакаме ви в четвъртък  Laughing

Честито и на рождениците днес!!

# 314
Евридика, честито момченце! Нека внесе много радост в дома ви! На теб бързо възстановяване  Hug Чакам да споделиш как е минало раждането и се надявам да е било максимално естествено.

Честит рожден ден на днешните пораснали юлчета Сами, Алекс, Кристиян и Яни!

Дени дано леко (доколкото е възможно) да изкара Сами варицелата.

Оле радвам се, че изследванията са наред. Прекрасна си на сватбата!

Katche много сте сладки тримата на аватара. Да ти е жив и здрав малкия Петър!

NBM как е Дени?

Ние всички вкъщи се натръшкахме от този вирус с повръщането и разтройството. При големите мина бързо  - за ден, ден и половина, но Меги четвърти ден я държи.

Последна редакция: сб, 10 юли 2010, 09:27 от Kisa05

Общи условия

Активация на акаунт