Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Честит син , Евридик@!
Бъдете здрави и щастливи и четиримата!
Честит Рожден Ден, Сами , Алекс , Кристиян и Яни!
Безгрижни и усмихнати растете,
 и по някоя беля правете!

# 316
Честит рожден ден на sisoni!

# 317
Евридика, честит син! Да ви е жив и здрав!

Чакам и аз да разкажеш как е минало раждането, надявам се да е както ти искаше  Hug

Честит рожден ден на порасналите юлчета, специално на Алекс и на Сами Heart Eyes Да растат здрави, весели и щастливи деца и да радват близките си!

НБМ, бързо оздравяване на Дени  Hug

Дени, дано и Сами скоро е по-добре.

# 318
Честито на всички днешни и вчерашни малки и големи рожденици!

Бъдете много здрави, щастливи и обградени с обич!
Весело празнуване на всички и мноого подаръци  ura

На Дени на НБМ желая бързо оздравяване Heart Eyes

На Милена честито и тук, да са живи и здрави с бебо! Малкият много да се разбира с батко си и умерено да слушат мама Mr. Green

И да ви се оплача за Пепи, вчера една пчела го ожили и днес ръчичката му е толкова подута, че ми е кофти да го гледам даже. Давам хомеопатично, дано бързо му се оправи. И е сърдит горкия на целия свят, боли го много. И комар като го ухапе му се подува, явно има алергия от тия гадини Confused

# 319
Честито бебе на Евридика и братче на Нико! Да расте здраво, спокойно и щастливо! Нямам търпение да се включи Евридика с разказ как е протекло раждането Hug

Честит Рожден Ден на Дени, Дани, Ели, Бобо, Юан, Алекс и Сами! Списъкът ми е дълъг, защото не успях да вляза и да честитя навреме на вчерашните и онзиденшните рожденици. Да растат всички здрави, весели, умни и игриви!

Честит Рожден Ден и на Сисони и на Калинка Малинка (отново със закъснение)! Бъдете здрави, щастливи, обичани и позитивни!

Бързо оздравяване на Сами, Дени и на Пепи бързо да му мине ухапаната ръчичка Hug
Снимки никакви не съм разглеждала, защото интернетът на село е някакъв кошмар. Надявам се като се прибера в София да имам време да видя снимките, защото съм убедена, че са страхотни Simple Smile
Поздрави на всички Hug

# 320
Страхотна новина за Миленчето и Борис  newsm44 smile3525 Най-хубавата дата си избра това момче  Mr. Green Миленче, да ти е жив и здрав, много да се разбират и обичат с Никола, да те слушат повече като са двама, пък следващия път и едно момиченце,  Flutterда си имаш малко женска подкрепа у дома. Хайде, днес сте извинени че няма да дойдете на рождения ден Laughing
Благодаря на всички за пожеланията  bouquet и черпя виртуално тези, които няма как да дойдат  smile3510 cook На останалите напомням че следобяд ще черпим и реално, та ако някой е забравил, да идва да се включва. (подробностите на ЛС)

# 321
Честит рожден ден на Сами, Алекс, Кристиян и Яни! Честито и на голямата Юлка Сисони!   bouquet

Честито на Евридика! Супер новина! Борис ли се казва?  Heart Eyes

Гниде, имам една УНГ, която е много добра и казаха, че е предимно детска, но като ходихме там, имаше и много възрастни. Намира се срещу съдебната палата. Искаш ли координати?

# 322
  • Sofia
Честито Миленче, да ти е жив и здрав и много щастие да ти носи!

Честито на днешните рожденици, както и на вчерашните, които пропуснах от притеснение!

Дени е много по-добре, благодаря ви за пожеланията Hug Температурата спадна тази нощ, днес е много по-жизнен, че вчера само се чудеше къде да полегне. Сега само стомахчето остана да нормализираме, взела съм био-гайа капки, които преди много добре му се отразиха.

Все забравям да напиша, че от шарките мноого се притеснявам, макар че май е по-добре да се изкарат докато са малки.
Дени, дано бързо се оправите Hug

Дуци, вчера ви видях на светофара. Махам, махам, но не ме видяхте. Дано се оправи бързо Пепи Peace

# 323
Честито момченце на Евредика,да е живо и здраво и многоооо да ги  радва.

Честит рожден и на дечицата който празнуват днес

И нас ни тръшна този вирус,вчера цял ден съм повръщала Confused,но  днес съм по добре.Дано само Симона не се разболее.

# 324
Здравейте, момичета
Мисля да се включа в темата
На 3-ти август ми предстоят два рожденни дни - тате Венци става на 50г, а Симона на 5год
Трябва да направя нещо и съм почнала от сега да се чудя какво да е то?
Помагайте newsm17

# 325
Честит рожден ден на Сами, Алекс, Кристиян и Яни! Да  са здрави и весели! 

Честит син , Евридик@!

и много щастие на всички празнуващи по всякакви поводи
че да не изпусна някой

Всички болни да оздравяват бързо и никаво разболяване повече  Naughty

Дуци, (то малко бабешко ама помага), ухапано от оса или друга гадина или ужилено от пчела се маже веднага  с чесън- много помага. Аз миналата година в количката имах винаги по няколко скилитки и на  2-3 съм спасявала положениято.

# 326
Дуци, вече е късно да действаш, но и аз да си кажа. Мен за първи път ме ухапа пчела в 9 месец на бременността. Най-важното е да се извади жилото с пинсета или острие, за да не се спука торбичката към нея  и да не се влее още отрова. После се търка мястото с тъпото на ножа, и се натрива с чесън. Два пъти ме ухапа пчела по дупето и двата пъти получих зачервявавне, не силна болка и подуване. После сърбежът е по-неприятен.
Не знам компреси дали няма да помогнат. Дано бързо отшуми болката.

# 327
  • София
Честито бебенце на Евридика! Да й е живо и здраво и много да се обичат с баткото!

Честито на всички рожденици. Да са весели и засмени!

Ние не сме си в Сф, но утре ще се приберем за малко. Напоследък ми е нещо скапано и  не пиша, но ви чета.
Дуци, дано се оправи бързо Пепи, то първо пръстчето на Анна, сега и това, мира нямаш.
Оле, какво стана с изследванията, за които се тревожеше и шарката? Дано всичко е наред. Много го мисля това.

# 328
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА Сами, Алекс, Кристиян и Яни! Да растат здрави, весели и много щастливи деца!
ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МИЛЕНЧЕТО!   Heart Eyes

# 329
 Честит втори син на Евридика   bouquet И аз чакам с нетърпение да прочета как е минало раждането  Simple Smile

Ние днес се върнахме от море и затова- Честито ! - на всички рожденици, които сме пропуснали   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт