Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 108
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Аз съм най-сетне в отпуск и цоп при вас Mr. Green
4естито на вси4ки рождени4ета, които изпуснах и на предстоящите такива, които ще изпусна, защото отивам на море newsm44
4естито на повторилите мами и особено на Миленка, която е избрала, както 4увам от едно враб4е, за мом4етата си най-най-хубавите мъжки имена Wink Mr. Green
Ако нещо съм пропуснала да 4еститя, моля да ми простите, главата ми е празна.
Целувки и поздрави Hug
Моренце, идваааааам  grinning039

# 436
Честит рожден ден на днешните рожденици, по-специална на Никола и на Мартина! Много здраве, щастие и весели игри им желая!

Белинда, приятно изкарване на морето  Hug

# 437
Охо, Белинда... Wink

Оле, много ме изненада с тези никому неизвестни производители. Предполагам, че не е нещо добро. Просто в Шумен има производители, но нямат сайтове. Бих ти препоръчала тортите на Албена. АКо те интересуват, пиши. Иначе маркови има само на "Неделя".

# 438
Честит рожден ден на днешните дечица!Специални поздрави на Лили и Меги!Пожелавам им безгрижно детство  newsm59

Почерпете се за здравето на моето голямо юлче Кати,което се роди преди 10 години

Белинда,ако идвате към Варна   phoneuu

# 439
Честито на днешните рожденици! Здрави, усмихнати и щастливи!   bouquet
Нашата торта я поръчахме в Романс...незнам какво ще направят, доверила съм се на фантазията им  Laughing ще снимам да ви я покажа.
До скоро  Hug

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 15:58 от Ивa

# 440
  • София
Честит празник на днешните вече пораснали юлчета !  nbirthday Да са живи и здрави !

Честит рожден ден и на Катето !  newsm59 Да е много здрава и все така добра и чаровна кака !

Ива, много са ти сладички дечицата  Heart Eyes За Алекс очаквах да видя някакво бебешорче, а той си е вече момченце. Да са ти живи и здрави !

Комплименти за всички други показани дечица!  Heart Eyes Аз понеже обикновенно влизам набързо само за да поздравя и снимките ги гледам с много закъснение, но им се радвам винаги и определено нашия отбор е пълен със страхотни, чаровни юлчета ! Simple Smile

# 441
Добър ден Simple Smile Честит празник на малките рожденници днес!

Вчера отидахме в Годеч на вилата на една приятелка. Кеф голям - Ния тичаше боса по двора, пихме и ядахме салата навън; после биричка край реката, малко на люлките и вечерта един хлад чак студ бих казала. Николета спа като къпана. Голяма игра с кака Яна падна. Сега се нарича кака Ния Simple Smile Днес яде малини, моркови и всичко домашно. Една мандра имаше, от която купихме гюбек (топъл пресен кашкавал) - много интересно нещо. Николета го хареса много.

Белинда, хубаво изкарване! Ние след 10-та дни заминаваме жз и нямам търпение. Като съм на работа само си мисля как ще сме на припек на плажа, а Николета ще рови в пясъка Simple Smile

# 442
Честит рожден ден на Меги, Лили и Катето и на останалати малки рожденици днес! Да са живи и здрави и да имат весело и безгрижно детство!

Ива, много са сладки! И на мен ми се видя страшно пораснал Алекс  Heart Eyes

# 443
  • Добрич
Честит рожден ден на малките юлчета вчера и днес!   bouquet
Честито и на вече порасналото юлче Катето!  smile3525
Желая им здраве и безгрижно детство!
На всички които отиват и им предстои да ходят на море желая хубаво изкарване!   Nature Sunny

# 444
  • София
да ми препоръчате басейн, на който мога да заведа яна?

# 445
  • Варна
Честито на днешната група рожденици, които все още не съм поздравила!!!

Ние с Вики  само по рождени дни ходим и торти ядем, а мама дебелее, защото Вики не си яде парчето, а само ходи да играе.
Чакам с нетърпение да се стабилизира съвсем след боледуването и да се мятаме пак на плажа, че избеляхме вече. Heart Eyes

# 446
Честит рожден ден ден на вчерашния отбор и днес на Мики!
Да са живи и здрави и все така чаровни. Много късмет и весело детство им желая!

Сакси, днес сме се запътили към Белчин баня. Ще дам отзиви после, но Инето каза, че е хубаво. Минерален е.
Ива, страхотни са и двамата, захранването много ми хареса Mr. Green

# 447
  • София
Честит празник на Мики ! Да е жив и здрав !  nbirthday

# 448
Честит рожден ден на Мики! Да е жив и здрав и много щастлив!

# 449
Честит рожден ден на Мики  hbday

Благодаря на всички за честитките вчера   Hug

Общи условия

Активация на акаунт