Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 107
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
Да почерпя за моето слънчице Simple Smile

офффф  заведох го в яслата  Rolling Eyes , той веднага се втурна в стаята да разглежда и аз се измъкнах  преди да е усетил. Дано да не плаче много  Confused . Всичко ми е свито.

Довечера ще правим парти в един център "Слънце" ,  а моето слънчице в яслата групата му се казва "слънцице" Simple Smile , направо ще слънчасъм днес ...... Crazy

благодаря за пожеланията, момичета  Simple Smile

Последна редакция: пн, 19 юли 2010, 11:11 от iucka

# 451
Юцка, да ти е живо и здраво слънчицето! Както и вчерашните рожденници!   bouquet

# 452
Юцка, да ти е живо издраво момченцето! Здраве, весело дество и много подаръци му желая!  bouquet

# 453
ЮЦКА, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА ТИ Е ЗДРАВ И ВЕСЕЛ МАЛКИЯТ СЛАДУР!

# 454
Оооо, Злати, как сте, какво правите Hug

# 455
  • Добрич
Честит рожден ден на Мики!   ura
Желая му здраве и безгрижно детство!
Дано бързо свикне с яслата!  Hug
Ето и снимки от нашия рожденик с малко закъснение:
http://meran.snimka.bg/family/jivko-na-2-godinki.519064

# 456
Мер ан, хубавец е синчето:)

Вече не се тревожа за синчето. Забелязала съм, че след сериозно боледуване /каквато беше варицелата/ Сами напредва изключително. Освен че проговори, има подходяща книжка и вече също показва букви, знае коя на кого е и сега чакам само и гърнето да разбере за какво е Mr. Green

# 457
Добро утро!
Честито на рождениците и на вече празнувалите, които съм пропуснала да поздравя, да са здрави и много, много щастливи   bouquet
Ние днес заминаваме да празнуваме РД на Ели, после ще пусна снимки. (За пропусналите снимките мога да пращам и на лични  Hug )

mer_an писах ти на лични  Hug

# 458
Честито на Лора! Да расте здрава и мила!

Николета си измисля за някаква лоша кака от едно известно време - може би месец има. Как да реагирам? Ако нещо не иска да прави, вмъква лошата кака.

# 459
Честито на днешните рожденици, особено на Лора Heart Eyes

Джоли, какво имаш предвид под вмъква?

# 460
Честит рожден ден на Лорка! Много здраве, весело детство и все така чаровна хубавица!

Чести имен ден на всички празнуващи.  bouquet

Джоли, тая лоша кака я наказва или наказва другите. Каква е ролята й?
На една позната детето след ясла се пирбирало вкъщи и започвало да строява куклите на дивана и да им се кара и да ги удря. В един момент майката "загрляла" че това се случва на нейното дете в яслата и то прилага възпитателните методи на играчките си.

# 461
Честито на днешните рожденици!

Дени, забравих да ти отговоря. Едно детско клубче работи с тази и още една търговишка сладкарница, та се чудех коя от двете да избера и мислих ако имаш впечатления за вкуса, но явно не са известни.

Живко много сладък  Heart Eyes

# 462
  • Варна
Честит рожден ден на Лора!

Честит имен ден на Илия на Астарта!

# 463
  • Sofia
Честито на всички рожденици днес, и на всички, които пропуснах предните дни!

Дени става все по-забавен Laughing Сега е на вълна въпроси. Имам чувството, че сам се наслаждава да пита Mr. Green
"Мамо какво правиш", 'Кой чука там", "Къде отиваме" и това по цял ден Sunglasses
Очаквам да започнат "защотковците" Wink

# 464
Честит рожден ден на Лора! Да е жива и здрава, все така хубава и много засмяна и щастлива!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Живко е голям сладур  Hug

Общи условия

Активация на акаунт