Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 104
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Честит рожден ден на днешните сладури!!! ДА са здрави и много усмихнати !!!

Честит имен ден малките  и големите именници!!!

Ккратък рапорт за вчера.  На яслата поплакал малко, но после бил много усмихнат. Отидох да го взема в 12;10 пък той нареден да обядва  Shocked , че искал и сам , не давал да го хранят  Joy. Докато разпитвах лелката как е минало , Мики ми каза че иска още хляб и отиде да си вземе  Shocked
 Днес отиде с желание, втурна се  в стаята, но се спря посредата...............и аз побързах да се махна.

На партито беше супер. Децата се забавляваха много, а и майките казаха че много им е харесало. Много съм доволна.  Мики беше много очарован от един басейн пълен с топки- буквално плуваше вътре. По-късно ще пусна снимки . 

това е от мен. Ставам, че след малко трябва да се приготвям да отивам да го вземам от яслата.

eto snimki: http://www.facebook.com/photo.php?id=1669032469&pid=547397#!/

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 13:15 от iucka

# 466
Честит рожден ден на днешната рожденичка Лора! Честито и на всички, които съм пропуснала - малки и големи!
Честит имен ден малките  и големите именници!

Бърз отчет- втори ден съм на работа. Не е лошо. Мартина заспала вчера само след 40 мин приспиване, което без цици си е успех Grinning
Ставам по спокойна вече за яслата как ще заспива.

Николета си измисля за някаква лоша кака от едно известно време - може би месец има. Как да реагирам? Ако нещо не иска да прави, вмъква лошата кака.
Джоли, това се нарича проекция и е нормален защитен механизъм, и при възрастните също- наши качества, мисли, чувства и т. н. , които смятаме за лоши се приписват на външни обекти, като процеса е несъзнаван. Няма нищо притеснително Simple Smile.

# 467
  • София
Честит рожен ден на Лорка и на Антони ! Да са живи и здрави !

Честит имен ден на Илия на Астарта ! Да си носи името с много здраве  и късмет !

# 468
  • София
Благодаря за пожеланията на всички. За съжаление нямам много време да пиша, но за сметка на това редовно чета. Желая хубаво лято на всички - малки и големи.

# 469
Честит рожден ден на Лорка   ura

Честит имен ден на Илия на Астарта и останалите именици!

Живко и Мики са големи сладури  Heart Eyes

# 470
Танче, виждам че четеш. Какво става при вас във Варна? Дават го бедствено положението, че и жертви.... Shocked

# 471
Честит имен ден на Илия! Астарта, много щастие и детски усмивки  Hug

# 472
  • Добрич
Честит рожден ден на Лорка!  ura
Честит имен ден на Илия!  Hug
Снимките от рождения ден на Мики са много хубави,  а той изглежда много доволен!  Heart Eyes

# 473
  • Варна
Оле, всеки ден в 16 часа вали, но вчера и днес беше страшно, буря, пороен дъжд. Аз доколкото успях да разпозная от репортажа падналота дърво е на отбивката за МОЛ Варна, там и друг път съм виждала паднали огромни клони. Много страшно  Confused.

# 474
Много благодаря на всички за честитките!  Grinning

Страшни дъждове са тука наистина, като в тропиците сме. Особено днешния - за минути се изсипаха тонове вода  Shocked

# 475
Честит рожден ден на всички юлчета, които пропуснах!

Ето обещаните снимки от рд-то на Ноеми, за тези които не са ги видели вече във ФБ

# 476
Честит празник на всички пораснали през последните 2 дни юлчета! Да растат здрави, весели и много усмихнати!

Благодаря ви от сърце за честитките за имения ден на Илия Hug. Както винаги ме трогнахте Heart Eyes

Аз поизпуснах края на празниците в темата, но последните два дни се скъсах от тичане. Вече съм официално регистрирана безработна, дано не е за дълго Sick

Всички снимки, които разгледах тук и във фейсбук са страхотни, а нашите дечица са най-хубавите и най-големите чаровници Heart Eyes

Ива, пак пропуснах снимките на снахата и братчето Crossing Arms

# 477
Честит Рожден Ден на всички юлчета, които днес празнуват с нас!
Да растат здрави , безгрижни и много щастливи деца!

Да почерпя за моето пораснало момче Здравко   Heart Eyes!

# 478
  • София
Честит празник на днешните рожденници ! Весел празник !  newsm59

Джиджи, вас защо ви няма на първа страница Simple Smile

# 479
Честит празник на дечицата, които днес става на 2 годинки! Джиджибиджи, да ти е здрав и весел малкият юнак! Много да те радва и слушка! Да расте умен, добър и късметлия!

Общи условия

Активация на акаунт