Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Честито на днешните Юлчета и на всички които пропуснахме,да бъдат здрави и безгрижни Hug

# 481
Честито и от мен на днешните рожденици! Да са много щастливи и игриви!    bouquet

# 482
Честито и от мен на Здравко, Елена и другите рожденици днес! Да са живи и здрави, весели и безгрижни!

Инка, ти как си?

# 483
Честито и от мен на Здравко, Ели, Ема и останалите рожденици днес! Да растат здрави, весели, умни и усмихнати!

Ние днес бяхме при Стоименова с Алекс. Впечатленията ми се припокриват с вашите, само дано и да ни помогне, че проблемът е сериозен и не е от вчера Rolling Eyes

# 484
Честит рожден ден на празнуващите днес и специално на зетя (чиято майка искренно се е заинатила не влиза тук Wink ) и на Гнидкина Кате! Да са палави, разумни, остроумни и всички мнооого да ги слушат!

Астарта, какво му е на Алекс? Ние в понеделник сме при Стоименова - Ния отново има секрети, които изкашля. На нея май периодично й се появява.

# 485
Честит 2-ри рожден ден на вчерашните и днешните сладури!
Да са живи и здрава!

И мойта баба е рачка, вчера празнувахме и с това затворихме сезона на зодията Laughing Но пък иде лъв, готвим се с нови сили са тежки празници. Но не се оплаквам, все така да сме Heart Eyes

Ние още не сме ходили на консултация, но майка ми ни е на гости до края на седмицата, като си тръгне ще започна да се разправям с тези неща. Изследвания за яслата колко дни преди това се правят, рано ни е още май. Забравила съм всичко newsm78

Иве, честит ти нов аватар, много е хубав Hug

# 486
Честит 2-ри рожден ден на вчерашните и днешните юлчета!  Heart Eyes

Дуци,мерси! Hug

# 487
Да са живи и здрави Елена на Ива, ЗДравко на Джиджи, и днешните рожденици- Ясен на тити и Маги на СА. Да им е честит втория рожден ден и много да радват мама и тате!  bouquet

Тази сутрин започна бурно. Сами и бати - сами в хола. Сами започнал да рисува с един розоф флумастер - по дивана, по ръцете, по стената и най-интересното - по крака на Момчил. Той толкова е отплеснат в телевизора, че дори и не забелязал. Баща им на всички се кара.  #Cussing out
Не можем да активираме големия и това е. ooooh!

# 488
  • София
Честит празник на днешните рожденници! Много здрави, щастливи и безгрижни ! Simple Smile

И ние този месец имахме няколко рожденника и всякакви диети отидоха на кино  Whistling Сега предстои и другия най-важен РД другия месец - този на Билянка  Heart Eyes.
Дуци, Пепи не беше ли и той лъв  newsm78

# 489
Благодаря за честитките  Hug Поздравявам Ясен и останалите днешни и вчерашни рожденици  newsm59

Малка почерпка и от нас и бягам да пия кафе, докато рожденичката още спи  Laughing

# 490
Честит рожден ден на Нейно Величество Катето, на Ясен и всички пораснали прекрасни юлчета!

# 491
Нинче, да, със Симона и Бобо е на една дата - 28-ми. И сестра ми е лъв, девер ми, абе изобщо... ooooh! Mr. Green Все пак юли е доста по-натоварен Laughing

Джиджи, снимки на рожденика няма ли???

Гнид, какво кафе, отивай да приготвяш празнична закуска на Императрицата Naughty Mr. Green

# 492
Хаха, Дуци  Laughing  Закуската вече е готова, но тя вчера късно заспа и сега хич не бъза да става. Друг ден бих я събудила, но този ще й пусна фъндък  Wink

Ако щете вярвайте, но онзи ден се поръча за вечеря пържоли, баница и айран, без никой да я е питал  Shocked Та се прибрахме от разходка по спешно, да не й мине мерака  Mr. Green

# 493
  • София
Маги днес има имен ден, черпя ви  Heart Eyes

Честито на рождениците  които пропуснах bouquet

Дуци, изследванията важат 1 месец, мисля, че е рано. А бележката за паразити 3 дни  Wink

# 494
Здравейте и от нас! Честито на всички рожденници, които съм пропуснала. Да са здрави палави и умни  Hug
Ние сме добре. Елена си е в къщи от 1 седмица, но май като за първи път много време я оставих сама при майка ми. Преди 2 вечери ми обясняваше как Елито е сама и не иска баба Диди. Много мъчно ми стана - резултата е, че постоянно ме търси и е като залепена. Продължава да не спи в леглото си, и изобщо не иска да стои сама в стая - която и да е стая. От снощи не иска и да се къпе, защото парата е страшна  ooooh! Но, да знаете парата се появява само когато е пуснат душа Laughing, за това я къпя само с батерията.
Иначе когато съм на работа е с баща си, а когато се наложи за час-два я оставяме при моя приятелка с момченце колкото нея. Честно казано малко ми е нанагорно без помощ, но ще се справим още 1 година, докато даоиде време за градина.
Толкова от мен.
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт