Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 095
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • Добрич
Честито на рожденицте днес!  Tada
Да са здрави, умни и щастливи!   bouquet
Честит имен ден на Маги!
Желая и здраве, щастие и безгрижни детски дни!  Hug
Ние вчера ходихме на консултация Живко е 14,500 кг и 87 см
Реимунизацията с Пентаксим трябва да направим в началото на месец Август и сме готови за ясла през Септември, живот и здраве  Wink

# 496
ЧЕСТИТ РОДЕН ДЕН на празнуващите дечеца!!! Здраве, щастие и много много лудории им желая Simple Smile

четит имен ден на Маги !!!

Дуци   изследванията за яслата се правят седмицата преди да тръгне на ясла. Изследването за чревните инфекции важи не повече от 15 дни (но те го искат да е направено не по- рано от една седмица преди постъпването в аслата ) Васерман на единия родител- важи 6 месеца. Кръв и урина - 1месец. ....
Общо взето взето всичко става за 2-3 дни.

п.п искам да попитам за парите от НОИ - те с един месец назад вървят нали, т.е. този месец трябва да получа 240лв, а другия месец да ми преведат сумата за дните от 1.07 -19.07 ???

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 13:32 от iucka

# 497
  • София
Юцка, така е - този месец си получваш пълната сума за юни, а следващият месец ще получиш парите за дните до навършването на 2 годинки през юли.
Аз си мислех, че само моите работодатели закъсняват, защото днес си получих парите за юни Simple Smile

# 498
Честит рожден ден на Императрицата, Яската и другите рожденици! Да са живи и здрави, малко палави и много игриви и щастливи!

Честит имен ден на Маги на Кетито, както и на другите малки и големи именици   bouquet!

Ей, добре, че споменахте НОИ, та влязах и видях, че и на мен са ми превели пари днес  Money

Дуци, а Анна приеха ли я на ясла?

Ние сме на консултация чак другата седмица, че нямаше свободен час за по-рано, въпреки, че още предния месец отидах да запиша  Crazy

Астарта, дано хомеопатията му помогне на Алекс, каквото и да му има  Hug

Хрис, не ви е лесно и на вас, но ще се оправите  Hug Аз вече така свикнах да върша всичко с малката, като няма никой на когото да я оставя дори и за малко, че въобще не ми прави впечатление даже  Whistling

# 499
Честит Рожден Ден на днешния отбор и специални поздрави на Катето и Яската! Да растат здрави, весели и усмихнати!

Джоли, Алекс наддаде много килограми последната една година и започна да се напикава нощем. Няма физиологичен проблем, затова единствената ми алтернатива е хомеопатията. Много се надявам да имаме успех. Записах и Илия за интервю, за да се лекуваме с хомеопатия като тръгне на ясла.

# 500
Астарта, лекар ли свързва наддаването на килограми с нощното напикаване?

Със Сами варицелата я изкарах леко, но и големият я започва, а той е голямо гевезе.  ПЪрвото наказание е, че утре ще пропусне парти за рожден ден на едно приятелче- и то на боулинг. Трудно ще ми бъде тези дни, а и сърбежа не знам как ще търпи. Мрънкало и половина.
Аз планирам море, мислехме и майка да вземем, а тя е в болница, децата едно след друго с болести...Пууууу, ще остарея и почивка няма да видя ooooh!

# 501
Дени, неприятна работа е варицелата. Дано бързо оздравее и Момо Hug
Напълняването и напикаването нямат връзка според лекарите. Според хомеопатката има връзка, която обаче е на психологично ниво.

# 502
  • София
denica70    даваш ли му нещо? Има противоалергични капки за сърбежа, мнооого успокояват Зиртек или Ксизал  Peace Има пудра за пъпките която се прави по рецепта и много помага, може и с Фенистил да се мажат, може и Нурофен да дадеш Peace

Не знам дали беше на хомеопатия и отричаш тези неща и ако е така да не се обидиш, че ги предлагам  Rolling Eyes
Но истината е, че тези пъпки са херпесни образувания и болят и сърбят, а минават за 4-5 дни и не е толкова фатално , поне ще може да спи детето  Hug

# 503
Благодаря, че ми отговорихте за изследванията.
Купа, Анна ще е на ясла, но е само ясла, не ОДЗ.

Кети, честит имен ден на Маги. Да ви е жива и здрава!

Ние днес ходихме на басейн с децата. Стигнахме до Белчин баня, там небето се отвори и се изля 1 тон дъжд, дори не слезнахме от колата Laughing На връщане минахме покрай Елените в Бистрица, не беше лошо, но водата ми се искаше да е топла. Стояхме до следобяда, когато облаците пак дойдоха над нас и бързо се изнесохме  Mr. Green Като цяло не съм очарована от комплекса, цените на сладоледи, напитки и храни бяха по-високи от на морето Rolling Eyes

# 504

Почерпете се за здравето на Алекс  Hug  Да ми е все такава палавница  Heart Eyes

# 505
Честит рожден ден на Алекс и Ели!
Да пораснат умни и много чаровни!

# 506
Честит рожден ден на Ели!  newsm59 Пожелавам много усмивки и безгрижно детство  Heart Eyes

# 507
Мамоиви, да ти е жив а издрава Алекс! Все така чаровна да расте и много здраве и късмет да я съпътстват!  bouquet
Честит рожден ден и на Ели на ДОчкова, здраве и весели усмивки на цялото семейство!
Кети, не съм на хомеопатия. Благодаря за съветите. Hug
Астарта, нали знаеш, че с големият имам такива проблеми. Той започна на 4. Аз го свързвам само с градината и наказанията от "учителката". Макар , че не бяха страшни за другите, Момо не ги понасяше спокойно, мнго е чувствителен. Помисли какво може да е отключило стрес. Той кога започна да го прави?

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 10:44 от denica70

# 508
Честит Рожден Ден на Ели и Алекс! Да растат здрави и много щастливи!

Дени, не знаех че и с Момо имате такива проблеми. При Алекс започна след раждането на Илия и пътуването ни до Швеция. Определено стерсът е причина, хомеопатката е на същото мнение. Каза че стерсът може да предизвика регрес на нервната система при децата. Надявам се да се справим с проблема, защото е много неприятен Tired. Вие как действате?

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 09:52 от Астарта

# 509
Астарта, нищо не помага, не съм пробвала с психиатър. Ползвам протектор за матрак и пера чаршафи. Не мога да разбера какво го предизвиква, защото е на етапи. Има седмици, в които го прави всяка нощ. Помага само вдигането до тоалетна час-два след като заспи. При него може би допринася и дълбокото спане. ИЗобщо не се събужда, коагто го вдигнем да се изпиша. Буквално го носим. Има дни, в които сам става. Мисля, че няма лечение. Дано не ги държи до казарма. Може би трябва да укрепнат психически и да станат по-сигурни в себе си. Аз го отдавам и на моята взискателност. Понякога съм много лоша. Sick
Лекарите изписват хапчета за нервната система, но аз отказах.

Общи условия

Активация на акаунт