Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 093
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
Честит рожден ден на Алекс и Ели! Да са здрави и весели малките сладурани и много щастливи!

Астарта, Дени, дано да се разрешат проблемите с батковците  Hug

# 511
  • София
Честито на рожденниците и именниците със закъснение!!   bouquet  bouquet
Да почерпя станах пак вуйна на момченце!! Още едно раче Wink)

# 512
Честит рожден ден на Алекс и Ели!
Дени, не ти трябва психиатър, а психолог.

# 513
Танита, благодаря за уточнението, винаги се чудя дали улучвам специалиста. Но може и ти да вземеш отношение по темата, за което ще ти бъда благодарна. Grinning

# 514
Дени, ще бъде несериозно по този начин. Не мога да дам съвет по принцип, защото всяка ситуация и дете са различни и трябва да се проучат задълбочено.
 Единственото, което би било валидно е, че детето преживява някакъв стрес , тревожност, и напишкването е сигнал за това, но това не е нещо ново като информация.
Най добре да го заведеш при психолог, по възможност детски.
Съжалявам, че не мога да ти помогна повече.
П.П. А, и проучи добре специалиста предварително ако решиш.

# 515
Ине, да ви е живо и здраво бебчето  bouquet

Дени, и аз съм същата Sick майка. Осъзнавам грешките в поведението си спрямо него, но ми е много трудно да се променя. И Алекс е с много дълбок сън, то това си е характерно за децата с този проблем. Ако ни помогне хомеопатията, ще ти пиша. Но лекарката каза, че ще е бавен процес и ще отнеме няколко месеца.

# 516
Пробвали ли сте да органичите течностите вечер? В началото като махнах нощния памперс на Ясмин след 20ч бяха само глътки вода. И поне 2-3 пъти ходеше до тоалетната преди да легне към 21-211.30.
Тя също спи много дълбоко ама си издържа 10ч сън без да пишка. Много-много рядко става.

# 517
Майра, това е един от съветите на уролозите. Но тук не е добре да се подхожда симптоматично, според мен. Не искам да лиша детето си от таратор или от сочен плод след 17 часа. А и в тези горещини едва ли е възможно.
Танита, това с проучването е много трудно, тук са малко такива специалисти, а и нямам познати, които са ползвали услугите им.
А и в крайна сметка предполагам, че ще искат аз да се променя. Това ще ми е най-трудно. Опитвам се, но не успявам. Вчера седнаха да една въртележка със Сами. Момо взе да засилва и го предупредих два пъти да не го прави. Обърнах се само да оставя водата в чантата и Сами вече беше тръгнал да си ходи и падна, естествено. Побеснявам, когато големият допуска глупави грешки и страда малкия - и то, когато съм предупредила два-тир пъти.

# 518
Майра, това е един от съветите на уролозите. Но тук не е добре да се подхожда симптоматично, според мен. Не искам да лиша детето си от таратор или от сочен плод след 17 часа. А и в тези горещини едва ли е възможно.
Танита, това с проучването е много трудно, тук са малко такива специалисти, а и нямам познати, които са ползвали услугите им.

Аз писах след 20ч, когато се предполага че вечерята е минала и текат приготовленията за сън вече принципно Peace

# 519
И аз ограничавах течностите вечер по съвет на лекарите, но ефект нямаше. Сега Стоименова ме посъветва да му давам колкото е възможно повече течности, заради лекарството, което пие. Дени, явно и двете изпитваме чувство на вина спрямо големите си деца Confused. Аз определено се старая много да се променя и мога да кажа, че имам напредък. Обаче се чудя колко ли време ще е необходимо, за да се отрази върху него тази моя промяна, при положение, че съм му вредила в продължение на години.

Извинявам се на всички, че оспамих темата Hug

# 520
Дени, не е задължително да се променяш, а да придобиеш разбиране за ситуацията.
А специалист мога да препоръчам, но във Варна.
Астарта, чак пък да си му вредила  newsm78

# 521
Майра, този час препоръчват лекарите. Не уточних.

В заключение ще кажа, че мъжете се отглеждат много трудно. Имам трима и вече не отдавам много значение на емоционалните им състояния. Не смогвам, а и не искам да се държат за полата ми докато се оженят. Или ще стават мъже, или... Mr. Green

# 522
  • София
Честит празник на Алекс и Ели ! ДА са живи и здрави и много щастливи !  newsm59

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 15:01 от Ninche

# 523
  • Добрич
Честит рожден ден на Алекс и Ели!  baloni
Да растат здрави, щастливи и послушни за радост на мама и тате!   bouquet

# 524
  • София
В заключение ще кажа, че мъжете се отглеждат много трудно. Имам трима и вече не отдавам много значение на емоционалните им състояния. Не смогвам, а и не искам да се държат за полата ми докато се оженят. Или ще стават мъже, или... Mr. Green

Много съм съгласна с това  Peace Трудно е да обясниш на семейство с 1 или 2 момичета, както са всички около нас, каква е разликата  Rolling Eyes Еми не е лесно да пазиш идеалната среда...да не го разглезваш и да го прегръщаш постоянно, за да изгради мъжки характер и да не е лигльо, но пък да не си много строг, и да помачкваш самочувствието му  Rolling Eyes, за да не е страхлив  ooooh! Абе ебаси  ooooh! Мога да кажа, че разликата между момчето и момичето е от земята , до небето.....това цял живот  Peace
Сега си ообяснявам много от реакциите на мъжете на които съм се дразнила  Mr. Green

П.п. Дени и дъщеричката на кумовете са в една група в детската...
Питам Дени..
- "Как мина днес, Лия беше ли на детска?"
Дени
- "Ми не знам , май беше?
Отиваме в кумовете и питам Лия...
-"Как мина детската, играхте ли си с Дени?"
Лия- "Играхме си, но се скарахме и съм му сърдита"  Joy Joy Joy

Тя му е сърдита, а той даже не помни....познато ли ви е  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт