Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 090
  • 743
  •   1
Отговори
# 540

Снощи си облякох една нощница, с която кърмех и не бях обличала от миналата година, когато все още бях кърмачка. В добавка с това, че вчера Евридика най-безсрамно(казано с най-добри чувства) кърмеше пред нас малкото сладко Борисче Heart Eyes, такава носталгия ме обзе, да не ви разправям ooooh!
Хаха, ще ме умориш с тази носталгия  Laughing Ама и вчера много приказки за кърмене (и отбиване) се изприказваха Simple Smile

А ти не видя каква фотосесия ни спретна после Агата - аз и Борис голи и той суче, а после и Никола се присламчи. Аз на Никола вече му викам "безсрамен дангалак", като се намести и той да суче. Изглежда много неестествено, особено в сравнение с брат си  Shocked Simple Smile

# 541
  • Добрич
Честито на днешните рожденици! Tada
Евридика, все забравям да ти честитя раждането на малкия Борис!  Blush
Да ти е жив и здрав и да ви носи само радост и положителни емоции!   bouquet
Посмях се с безсрамния дангалаг  Joy
Дуци, а какво стана с фотоапарата, май му се беше случило нещо?  newsm78
Снимки отдавна не сме гледали!   photo

# 542
Дуци, малкия го гледа една седмица баща му, една свекърва ми и сега остават два дни излет при майка ми  Laughing

Да се похваля, че Бобо вече не е в групата на не говорещите  Grinning

Честито на всички рожденници, които пропуснах  Peace

# 543
Ей, Бухти, само ме ядат за тия снимки Laughing А теб?
А, не, свикнали са вече да чакат Whistling

Но за да не е празен постът ето все пак снимките от рождените дни на Вики и на Диди и Никол - http://buhti4ka.multiply.com/photos/album/49

# 544
Честито и от мен на всички рожденници, които пропуснах  newsm67

Ние бяхме с ангина миналата седмица. Вдигаше почти 40 градуса температура точно в най-големите жеги. Ужасно беше отпуснат, само лежеше, много странно за него. Докторката като го видя се развика, че нямало да се размине без антибиотик... е, размина ни се  Whistling

Утре ще закараме Мишо и баба ми в Шумен и ще ги оставим там до събота. Отсега броя дните, които остават, за да сме си пак заедно  Crazy

Ето малко снимчици от нас http://www.facebook.com/album.php?aid=28538&id=100000153584941&l=3ad5dceecf

и отивам да разглеждам снимките на Бухти

# 545
Да ви почерпя,днес Симона  става на 2 годинки Heart Eyes .Да ми е жива и здрава и ако може да е малко по не буйна Mr. Green
Честит рожден ден и на дечицата които празнуват днес Hug

# 546
Ейнджъл, да ти е жива и здрава Симонка! НЕка да е палава, но здрава и весела! Много да ви радва!  bouquet

# 547
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденници   bouquet Да са много здрави и щастливи !

# 548
Честито на вчерашните и днешните малки рожденици! Да са живи и здрави, да растат засмени и щастливи!

Снимките от варненските рождени дни са много хубави! Всички мъници са много сладки дечица, Мишо и той много голям сладур  Heart Eyes

Евридика, и аз се посмях  Laughing

Габи също много говори напоследък, започна да учи и думички на английски и вече знае доста  Flutter Кътници още няма, не се и вижда да са подути даже  Thinking

Дуци, ами дейставйте за третото и ще кърмиш пак  Sunglasses

# 549
Купааа, само си мечтая Mr. Green Изтощена съм и ми трябва време да се възстановя.

Честито на Симона!!! Да е жива и здрава!

# 550
Дуци,Анна няма ли имен ден днес  Thinking

Честит рожден ден на днешната юлска дружина  newsm59

# 551
Има, има, преди малко разбрах Crazy Честито на Ана на Маймунка и на моята Анна.

Mr. Green

# 552
Честито на вчерашните именички  Hug със здраве да си носят името!
Дуци,обаче успя да почерпиш навреме  Laughing

Честит рожден ден на Ива!Да порасне красива и талантлива като мама !

# 553
Привет!
Ние вчера се прибрахме от пътешествие, затова с малко закъснение черпя по случай рожденичката ни  Heart Eyes

Рожденичката си изгори пръстчето на свещичката и не пожела да опита от тортата...нищо..., да е жива и здрава и да расте умна и весела с много късмет  Simple Smile
Честито и на адашката!

# 554
Не мога да не се присъединя към поздрава на мама Иви, уцели в десятката Simple Smile
Злати, да ви е жива и здрава!

Общи условия

Активация на акаунт