Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 081
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
И аз днес дойдох с Катето при майка ми и баща ми, та мога да потвърдя, че с помощ е съвсем друго  Simple Smile

Крис, разликата не е гаранция. И моята със сестра ми беше толкова, пък за последно се бихме тя като беше студентка, а аз гимназистка  Crazy Май най-добре е да са разнополови, че жените ще се изядем  Laughing

Малката Гери много е пораснала, а Ейнджъл ме срази с тази торта  Grinning

Купа, след като знам къде си била, не бих се ангажирала да ти препоръчвам място тук  Wink

Ива, не мога да помогна, съжалявам.

# 601
Честит рожден ден на Бобо и Симона Hug
Да са живи и здрави и винаги толкова слънчеви Heart Eyes

И поздрави от Пепи, който става на 6 Grinning

# 602
  • София
Честит рожден ден на Симона!
Желая й много весели игри, умерено количество пакости, много да се обичат с мама и с тати и прекрасно детство!

Честит рожден ден на Бобо!
Много чаровен, умен и щастлив да расте, за радост на цялото семейство!

Честит рожден ден и на Пепи!
Все така мил, чаровен, възпитан и внимателен да бъде!

Ангелче, само каква торта си измайсторила! Много ти е хубава рожденичката, жива и здрава да ти е!

Аз доста рождени дни изпуснах  Embarassed Че и снимки. Сега ще наваксвам Simple Smile
Бяхме преди 1 седмица в Добрич при родителите на мъжа ми. То май повече за щаб-квартира бяхме при тях, всеки де пътувахме до Албена и веднъж до Варна, та не се спряхме много-много на едно място. Дари обаче обожава морето, през цялото време киснеше в пояса си и се радваше на водата Simple Smile
Планираме и за септември една отпуска, но още не сме се уточнили къде да идем.

Марияна, честита бременност! Много лека и щастлива да бъде!
Юцке, дано вчеро Мики е успял да спи в яслата и като цяло да върви добре адаптацията!

(...) Купа, след като знам къде си била, не бих се ангажирала да ти препоръчвам място тук  Wink (...)
hahaha Не знам и аз, не съм разбирач, но ми стана смешно Simple Smile

За разликата във възрастта на децата - брат ми е по-голям с 1 г. 4 месеца, като малки не сме имали проблеми, но в училище много се биехме, ама МНОГО. Но и бели заедно правехме, та беше весело Simple Smile Когато той влезе в гимназията, се успокоиха нещата и много се обичаме и уважаваме. Та аз все пак харесвам малката разлика. По други причини обаче (заради секциото, финанси и др.) септември се връщам пак на работа. Може би след година-две ще помислим за второ, ще видим.

# 603
Честит рожден ден на Бобо Белиндин и Симонка на Олето! Да са живи и здрави, да растат весели и щастливи!  bouquet

Дуци, да ти е честит Пепи, да  е жив и здрав и с бодри стъпки към училищната възраст!

# 604
Честит 2ри рожден ден на Бобо и Симонка  Heart Eyes Безгрижно детство, здраве и търпеливи родители им пожелавам  Hug

Честит рожден ден и на Пепи  newsm59 Нека бъде здрав и да слушка повече, като му се говори  Laughing

На Катето ще й побива кътник. В резултат яденето и спането са в затруден решим.
Вчера седна на гърнето и ми нареди да съм седнала на тоалетната чиния  Laughing

# 605
  • София
Честит празник на днешните юлчета-лъвчета Симона и Бобо !  newsm59  Много здраве и щастливо детство !

Честит рожден ден и на Пепи !  nbirthday Да е жив и здрав и все така добър и грижовен батко !

# 606
Черпя ви с тортата, която поръчахме за Симона, която е голяма фенка на Елмо  Laughing Ще видим по-късно дали са ни я направили същата  Wink

Симона казва, че има ден ден, показва два пръста и показва как ще духа свещи. Но, когато я попиташ на колко става, заедно с двата пръста упорито твърди, че е на "ена". Жени! Все да си крият годините  Laughing

Честит РД на Бобо и Пепи. Да са добри и послушни и да радват мама!   bouquet

Мариана, много хубави новини! Много спокойна бременност и здраво бебче януари ти пожелавам   bouquet

# 607
  • София
Хаха, Оле - Дея пък обратното : като я питаш на колко е години първо казва "на пет" и като й кажеш "аа, я си помисли пак " /или нещо от сорта/, и тя казва "на де, на де"  Laughing

# 608
Честит Рожден ден на всички, които съм пропуснала   bouquet

Честито и на днешните рожденици   bouquet

Аз бях за малко на работа и си пуснах натрупаната отпуска. Много ми харесва на работа, явно ми е липсвало разнообразието и да съм далеч от битовизмите  Crazy

Честито и на бременната мама- лека бременност и раждане желая   bouquet

# 609
Честит Рожден ден на Симона, Бобо и Пепи! Много да ви радват и много здраве пожелавам!!!
 И аз да си кажа - и аз съм за по-голяма разлика - 5-6 години. Честно казано, не съм готова за второ бебе, а и Елена ми е толкова мила, че още не мога да я "деля"  Crazy Като дойде и ме прегърне и каже "Мамо обишам те"... Вчера ме ядоса след като 3 пъти разпиля едни семки, на третия път я плеснах по крачето, тя се разплака, на мен ми дажаля и я прегърнах, после за пореден път исках да обясня, че не се прави така и я питам "какво направи Мама?", а тя ми казва "Гуш" - толкова е миличка...
Баба и след един месец се обади, че иска да я вдии - Елена беше толкова щастлива, че пожела да спи при нея и така остана от11-16:30 при нея. Да жидим дали ще се обади след още месец - но не звани на мен, а на мъжа ми, явно съм лошата снаха  Simple Smile
При нас проблема със спането стана още по-голям - изобщо не иска да спи сама, даже след като заспи и реша да стана се събужда. Дано е заради двата кътника отдолу - пробили са по 2 връхчета и тя много се радва - само си ги показва, е и дъвчи каквото и попадне и не иска да яде, ама... с уговорки се получава. Изгриза една чаша - този гумения накрайник, и мрънка за биба - не за нея, а за бебето кукла. Как не я забрави тази биба - вече 4 месеца не знам  ooooh!

# 610
  Изгриза една чаша - този гумения накрайник

Говори ми и не спирай  Tired
 Всеки месец купувам по две чаши. Решила е яко да ме разорява- т`ва са си 20 лв все пак.  Crossing Arms

# 611
Честит рожден ден и тук на Симона и Бобо!

Всеки месец купувам по две чаши. Решила е яко да ме разорява- т`ва са си 20 лв все пак.  Crossing Arms

Ноеми доста отдавна си пие от чаша или от малко шише - пробвай Peace

# 612
Хрис , има напредък, един ден и теб ще потърсят.Виж, моите са уникални. Да не мислите, че се обаждат да питат как сме? Аз съм подготвила покана от името на Сами-луксозна,кани ги на рожден ден. Това след близо година неразбории. Не знам, ако дойдат, как ще се гледаме, но нали това им беше оправданието-не знаели от колко часа и пр. за миналия. Сега всичко е черно на бяло.

Сами втора нощ спи без биберон. Търси го , сеща се за него, но успехът не е малък.

Марияна, честита бременност. Да е лека и  всичко да е ОК до раждането!

# 613
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА БОБО И СИМОНА! ДА СА ВЕСЕЛИ, УМНИ И ЗДРАВИЧКИ!
Дуци, и тук - честит празник на твоят син! Много радост да ти носи и да се гордееш с него!
marianaa, чудесна новина! Лека бременност ти желая!

# 614
Честит рожден ден на Бобо, Симона и Пепи! Да са живи и здрави, щастливи и все така чаровни деца!

Мариана, лека бременност и здраво бебче на финала  Hug

Симпатюхче, Габи също от доста време пие от чаша със сламка (нейната е твърда, дори и да я гризе, не е проблем), а от известно време насам пие от обикновена чаша или от шише и много се кефи, пробвайте и вие, че да не купуваш всеки месец нови чаши  Peace

Днес бяхме на консутация, момата вече е 95 см и 14,4 кг  Flutter На мен ми се вижда много добре, но тук явно са по-дребнички децата, защото все казват, че е много голяма, пък докторката каза, че нейното момиченце на 3 г и половина е с тези размери  Crazy

Дуци, гледах за Лозенец, ама нещо не мога да си харесам хотел, пък вашия нали бил зает до края на лятото и затова се чудя  Thinking Мъжо май иска нещо на all inclusive, че ще сме май доста хора и ако ядем по ресторанти щяло да ни излезе по-скъпо  Money

Общи условия

Активация на акаунт