Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 082
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Честит празник на днешните рожденници!

Ейнджъл, страхотна торта, подобаваща за рожденничката!   bouquet

Ние с Лорка вече сме добре, подействаха бабините илачи! Вчера ходих до яслата, да проверя какво става там с великия ремонт. От вчера вече работи и приемат децата. НО директорката ме "зарадва", че евентуаааално от 9ти август ще я вземат Лорка. А аз трябва да съм на работа вече. Говорих с шефа, направи ми жест и сам предложи август да съм до обяд на работа. И вече сме разпределили бабите по седмици да се редуват, майка ми ще идва и тя, и така. Щеше ми се аз да я водя и връщам, ама това е положението.  Confused Дано поне лесно и бързо да се адаптира, чеее много ще го мисля.

# 586
Честит рожден ден на Кристофър-Рангел и Тома!   bouquet  bouquet  bouquet

Момичета, можете ли да ми препоръчате свестен педиатър в района на 29 ДКЦ? Гоце Делчев?

# 587

Най-после направихме партито за ден ден на Емо, с доста закъснение, но все пак стана...

http://www.facebook.com/profile.php?id=1509996878&v=wall& … =126952423985683#!/photo.php?pid=279640&id=1738565604

........... az снимките на Емчо ги разгледах (много сладък и много готина торта), но линка който си пуснала е с профила на George Kritswtakis  newsm78  Joy  Joy - ама Емо е по-симпатичен  Sunglasses

п.п не ми звъннах от яслата , явно е заспал там, ще отида в 16:30 да го взема. Аз откачих -едно ми е странно  newsm78, чистих, мих чинии, гладих, ходих до магазина, лакирах се .................и ся какво. Мислех си, че ще си почина, пък сега не ме свърта. Пуууу угода нямам  Crazy

# 588
 iucka, благодаря, че ме светна. Какви съм ги объркала пак, не знам. Ето новия линк:

http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=17029&id=1738565604

Не знам какво става, но не мога да го поставя добре тоя линк, не го подчертава целия. newsm78

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 15:07 от maryloo

# 589
На мен не ми се отваря..

# 590
Освен да влезеш в профилами, ако се отваря, де, и да идеш на снимките ми.

# 591
трябва да махнеш удивителния знак по средата от линка

# 592
Благодаря ти много Маякуб. Друго си е да знаеш....

# 593
Честит празник на днешните рожденици, да са живи и здрави!

Ейнджъл, тортата наистина е много красива, както и рожденичката  Simple Smile, поздравления!

Емо е голям сладур  Heart Eyes

Вчерашната тема за децата ми беше много интересна и на мен  Hug

Юцка, дано бързо свикне Мики с яслата.

Ние си купихме билети да си идваме в БГ края на август Simple Smile Можете ли да ми препоръчате къде да отидем на почивка, иска ми се някъде по Южното Черноморие, но не съм ходила натам отдавна и не знам кой град да си избера  newsm78

# 594
Купа, аз съм за Лозенец Grinning

# 595
Честито на днешните рожденици!!!
Благодаря за пожеланията,не сте ни забрави ли.
Ето малко снимки на Гери http://frigovasi.snimka.bg/other/geri.374697.19836863
Новото при нас е ,че чакаме бебе януари .

# 596
Мариана, много е пораснала малката сладурка! Да ви е жива и здрава. Честито за бебето, лека бременност и още по-леко раждане ти пожелавам Hug

# 597
  • София
Честит празник на днешните рожденници !   bouquet

# 598
  • Бургас
Мариана, честито за бебето!   bouquet Много е пораснала Гери!

Гледам всички снимки, да знаете, просто може да пропусна някой без да искам!

# 599
  • Варна
Ние сме добре с Вики. Откак баба й е при нас да помага се родих, хора. Това учителската отпуска е велико нещо Laughing Сега и за срещички по дамски и за молове ми остава време.

Ейнджъл, ти просто ми скри шапката с тази торта. Страхотна си я измайсторила. А малката рожденичка е много хубава. Да ви е жива и здрава.

Това с малката разлика и караниците между децата смятам да го избегна и да не си го причинявам. Аз лично предпочитам по-голяма разлика между децата. Пък и като си помисля, че сама ще си ги гледам, все отлагам във времето. Ние с брат ми имаме 6 години разлика и никога не сме се били или карали, а още по-малко пък за играчки. Имам време да си поживея още аааааз, за вас не знам. Hug

Общи условия

Активация на акаунт