Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 085
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Дени, благодаря ти!  Hug Транспортните разходи са за моя сметка, разбира се! А ти си определи цена за самия шезлонг и на ЛС ще разменим вече адреси, банкова сметка ще ми дадеш и така Simple Smile

Ако пък някоя мама от София има шезлонг и иска да се отърве от него, ще е още по-лесно  Flutter

# 571
Но пък кърменето в тандем, казват, туширало доста ревността на по-голямото дете и май има нещо вярно - Никола е много мил и внимателен към Борис, иска да го целува, гали го, търси го, като ме му е пред очите. Голяма любов! И нито веднъж досега не е проявил агресия и не го е удрял.

Да не те отчайвам, ама всички в началото май бяха така. Проблемите идват когато малките са на около 1г, почват да ходят и да дърпат играчките от големите. Преди това аз не бях усетила изобщо, че имам 2 деца..ела сега ме питай. Ситуацията с виковете, хапенето и тн е същата както при горе описаните. Обаче аз не ощетявам Ясмин - както е казала Кетито - дали от рева на едната или от рева на другата - все ме боли глава  Laughing

# 572
  • София
С Билянка проблеми около раждането на Дея не може да се каже, че сме имали. Наистина след като поотрасне малкото човече и почне борбата за играчките става интересно  Mr. Green Иначе много се обичат и прегръщат и Дея "трепери" за Билянка още от съвсем малко бебче, а Билянка я "защитава" от както беше бебе, но с играчките веселбата е пълна Simple Smile
Иначе като гледам стратегията ни е еднаква на почти всички Simple Smile
Астарта, ние също ги оставяме нашите да се "успокояват" насаме - Билянка в нейната стая, а Дея в кошарата в спалнята  Peace Дано се уравновесят нещата при вас скоро  Hug Много сложно ще ни е на всички да уловим баланса, но дано пък с времето придобием тренинг  Mr. Green

# 573
Честит рожден ден ,на празнуващите днес деца newsm59
Симона е от една седмица със кашлица,която не минава.Сега сме на антибиотик,сироп за кашлица и пак си кашляме.Давайте идей какво да пиеме .Разболя се няколко дни преди рожденият си ден,но вчера си изкарахме  супер макар и във вкъщи заради лошото време.Ето и няколко снимки от рождения ден и на тортата която направих аз,е  ен мога да не се похваля Crazy

http://prikachi.com/images/779/2364779l.jpg
http://prikachi.com/images/948/2364948u.jpg
http://prikachi.com/images/956/2364956g.jpg
http://prikachi.com/images/69/2365069v.jpg

# 574
Сами като се е влюбил в два сапуна и няма оттърване. Омириса ми живота. Сега го взех от ясли и той си ходи с тях.
Joy хахахах.

Ейнджъл, страшна торта, браво! И рожденичката е много сладка.

Кетка, мерси Heart Eyes

# 575
  • София
Ехее, Ейнджъл, супер торта. Комплименти !  Simple Smile И рожденничката сладурка голяма.

# 576
Ейнджъл, поздравления за тортата, морските фигурки много добре си ги направила. А как се прави бялата глазура? А щерката- хубавица и сладурана. Hug

Да ви кажа, със сестра ми имам 1.6г. разлика. Ученички бяхме и пак се драчехме и посбивахме. Mr. Green Няма да измислим нова педагогика. Laughing

# 577
Момичета, благодаря ви от сърце за прекрасните и мили пожелания!  Hug

# 578
Ейнджъл, поздравления за тортата, морските фигурки много добре си ги направила. А как се прави бялата глазура? А щерката- хубавица и сладурана. Hug

Покритието и фигурките са от захарно тесто(фондан),аз си го направих сама,но може и да си купиш PeaceАко искаш рецептата  ще ти пратя на лс Wink

Благодаря ви за комплиментите  Heart Eyes

# 579
Чакам рецепта Wink

# 580
честит рожден ден на днешните дечица!!!

И на патерици на Ивето на мама Рапунсел   bouquet , да е здрава и все така усмихната  Party

Гледах много снимки във фейсбук- всичко сладурчета много пораснали Heart Eyes.  еехх дечица са вече, не са бебeнца ........

днес Мики би трябвало да остане да спи след обяд в яслата, но казаха че ако плаче или не иска ще ми се обадят да отида да си го прибера. Когато го оставям много плаче и протяга ръчички да го вземам, но като влезе в стаята с децата и млъква. Оффф, много ми е смотано. Дано свикне по-скоро  Tired .

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 12:43 от iucka

# 581
Честито на днешните рожденици! Майките им не пишат при нас, но знае ли човек Grinning Да са живи и здрави!

Рецепта искам и аз, благодаря  bouquet

# 582
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВА И НА ДНЕШНИТЕ ПОРАСТНАЛИ МАЛЧУГАНИ!!! СЪЩО  И НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА, ПРАЗНУВАЩИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ!!! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И  ЩАСЛИВИ ПАЛАВНИЦИ!!!

Болните да оздравяват бързо, че да се радват на летните дни, че малко остана... Sad

Най-после направихме партито за ден ден на Емо, с доста закъснение, но все пак стана...

Ейнджъл, браво на майсторлъка ти и търпението. Това си е истинско изкуство.

Последна редакция: вт, 27 юли 2010, 14:46 от maryloo

# 583
...днес Мики би трябвало да остане да спи след обяд в яслата, но казаха че ако плаче или не иска ще ми се обадят да отида да си го прибера. Когато го оставям много плаче и протяга ръчички да го вземам, но като влезе в стаята с децата и млъква. Оффф, много ми е смотано. Дано свикне по-скоро  Tired .

Юцка, и аз съм така - смотано ми е, като оставям Никола при майка ми, пък макар и за няколко часа. Вече не се изсулвам като мокро въже (или като бит пед****т, както е лафа  Mr. Green), както правехме с мъжа ми доскоро, а предприехме друга тактика - говорим и обясняваме. Но пак е зле - пак реве и се тръшка. После му минава бързо, казва майка ми.
Вярвам обаче, че рано или късно трябва да се сблъска и с не особено приятните неща в живота, като раздялата с мама, например. Освен това наистина се чувства добре с баба си, тя много го занимава и съм доволна как го гледа. Е, мога да й намеря и кусури, но не се вторачвам, че ми е голяма помощ, да е жива и здрава!  Heart Eyes

Иначе да го похваля баткото - днес вървя пеша от нас до нашите, а това си е около километър, че и повече, и не каза гък. Буташе количката на Борис, помагаше ми, един вид  Laughing

Ейнджъл, тортата и рожденичката са супер! Браво на теб!

Честито на днешните малчугани, да са здрави и весели!   bouquet

# 584
Честито на всички , които съм пропуснала тези дни!
Ние сме при мама и не съм ви навестявала.
Сега съм под пара, че трябва да спретна багажа за морето.
До скоро.

Общи условия

Активация на акаунт