Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 065
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
а когато караме назад: "Давай, давай..." Кога ли ще ни обърка...

Нали знаеш - Давай, давай, ...А сега слез да видиш какво направи  Mr. Green Joy

Тук пак почнаха дъждове, какво е това лято за по 2 дена не знам  Rolling Eyes

# 676
Джиджи  Joy кога пораснаха, кога им почервеняха дупетата, та и акъл дават  Crazy

Дуци, това е защото не може да вземе думата от теб  Laughing

# 677
  • Варна
Привет от нас! Аз рядко пиша напоследък, Диана тръгна на ясла до обяд засега, там не плаче, когато я водя пак не плаче, само когато отида да я взема се разплаква като ме види. Но имам проблем, днес 3 пъти направи локви, вместо да си каже, че има пиш. Никога не го е правила, казва си. И трите пъти в будно състояние, докато спи е суха. Направо не знам как да реагирам, да се карам ли, какво?

# 678
Тони, Сами също прави локви. В яслата пиша в гърне - у дома локви!

# 679
  • Варна
Проблема е, че тя никога не го е правила. От един-два месеца е без памперс и няма нито една издънка, а днес 3 Sad

# 680
Аз малко ще досадя днес, ама нали съм временно бездетна  Mr. Green

Тони, не й се карай. Сигурно е от стрес, свързан с новата обстановка и с това, че се разделяте.
Катето също почна да се изпуска, като тръгна на ясла. И тя се разплакваше, като ме видеше да я взимам.
Опитвай се, колкото ти е възможно, да й обръщаш повече внимание, когато сте заедно и в никакъв случай не я упреквай, че се напикава. Като свикне с промяната и се успокои, сигурно ще отмине.

# 681
Така е, може би и да са й се скарали в яслата. Всичко е възможно. Говори с персонала. Но определено напишването е свързано с някакъв страх.

# 682
Дуци, скоро и ти ще започнеш да пишеш как ви "нарежда" Анна в къщи и няма да можеш да и затвориш устата. Обикновено така става с децата, които проговарят по-късно  Peace

Тони, както ти каза Гнидка - не и се карай. Елена е без памперс от Март и съм забелязала, че се напикава когато протестира за нещо или нещо не и харесва - един ден - на другия все едно нищо не е било. А за карането - още Декември мин. година махнах памперса  и за следобедното спане - 2 дена един след друг се напишка - аз много и се скарах - резултата - свалихме го Март. Но на мен като ми направи такъв номер - не спирам да обяснявам и припомням къде се пишка, но спокоино. Преди дяколко дена пък се наака, но защото и беше интересно - "види А", ще нали в тоалетната не се вижда  Laughing
Искам да ви кажа снощи как ни обясняваше - Баща и яде пуканки - тя взела и чупи на масата - тои и каза да не прави така, а тя: " само на масата, спокойно, обещаваш. Само на масата - няма проблем"  Laughing
Поздрави от нас

# 683
  • Варна
Голям майтап са тези деца, как си ги измислят. Аз не й се карах, но снощи Пламен й се скара и тя му обеща да не прави така Simple Smile Но днес засега наистина не е пишкала извън гърнето. И аз мисля, че протестира и нарочно го прави, защото насън няма проблем, само когато е будна и то отива, кляка и през гащите.

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 20:33 от Toni_baraboni

# 684
Най-малкото ми слънце става на 2 годинки. Да ми е жив и здрав! Много се вълнувам от предстоящия ден!

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 00:09 от denica70

# 685
Дени, честит празник! Да ти е здрав, весел, умен и музикален малкия сладкиш!

# 686
  • София
Дени,да ти е жив и здрав малкият мъж Tada

# 687
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ ! МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ !  nbirthday

# 688
Дени, честит празник   bouquet Да ти е жив и здрав Сами и много да ви радва  Heart Eyes Весело изкарване на рождения ден!

# 689
  • Бургас
Честит рожден ден на Сами!  Hug

Аз не пиша много, щото съм вече на работа... но чета почти редовно!

Общи условия

Активация на акаунт