Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 067
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Орхидея, на моя син крачеата не са големи и от 18-19 миналото лято сега носи 21.

# 661
  • София
Дея в момента е за 23 -ти номер.

# 662
На Карина последно и взех сандали от Колев номер 25. Миналото лято носеше обувки номер 19-20.

# 663
Дени, много хубаво семейство сте  Hug

Орхидея, много е относително. Зависи и от вас какви номера носите. Симона е 24-25. (Баща и носи 46ти номер). Трудно е да се прецени от сега за догодина. Аз миналата година и взех маратонки по-големи за тази година, но с идеята, че маратонките могат да се носят почти цялата година, докато сандали и то отворени с каишка, трудна работа. Поне мое мнение.  Peace

# 664
Добро утро Simple Smile Ние сме в Стара Загора на път за морето. На Николета й действа много стимулиращо Simple Smile Измисли си стихче "Осем девет, мляко с грис Simple Smile ", което вчера беше заменено с "Осем девет, кисело мляко"  Laughing Повтаря като папагал всичко Simple Smile Вчера като бяхме в колата и баща й нещо ни раздруса. Николета се обади "Внимавай, мило" Simple Smile

# 665
Хахахах, Джоли hahaha

Дени, честито на патерица! Много сте хубави, пу пу. И ние тази година правим 11 години, но от както сме гаджета Simple Smile

Орхидея, на двете ми деца краката за сега растат равномерно и на сезон им се увеличава с номер. Ако и при вас е така значи трябва да вземеш 21 номер. В крайна сметка пък има Продавалник ако са й малки догодина Mr. Green

# 666
  • Добрич
Дени, честито на патерица! Желая ви още много години щастлив семеен живот!   bouquet
Много те хубави!   Hug
Нинче, аз не можах да видя снимките  Tired
Джоли, много приказва Ния  Wink
Хубаво изкарване на морето!  Hug
Ние тази година ходим през почивните дни когато е хубаво времето   Sad
Планираме да ходим на планина заняколко дни в края на на август, но още се чудим къде  newsm78
Препоръчайте място, което да не е много отдалечено, да става за деца и да е на прилични цени  Embarassed

# 667
Орхидея, наистина е много относително и е трудно да се прецени от сега за догодина. Габи миналото лято също носеше 19-20 номер, а това лято й купих 24 номер  Peace

Нинче, много са ти сладки дечицата  Heart Eyes Габи и тя вече си плува сама в басейна от 2-3 седмици, но с ръкавелки, не с пояс  Sunglasses

Джоли, голяма бърборанка е тази Ния  Laughing И Габи откак ме чу да викам на мъжа ми "мило" и тя често му вика така, много е смешна  Joy

Дени, много сте хубави  Hug

# 668
Благодаря на всички, които честитиха на Кики рождения ден!  Hug Много ми е мило и се трогвам всеки път, защото аз не пиша, но гледам да ви чета редовно!   bouquet
Честити рождени дни на всички малки сладури!

# 669
Честит рожден ден на Кирил и останалите юлчета, които пропуснах   Hug

Джоли, разсмя ме  Laughing

Смаяхте ме с тази номерация на обувки. Катето скоро почна да носи 22-ри номер, но и 21 още й стават.

Дуци, има и други подходящи сайтове за целта   Wink Стига с тоя продавалник  smile3534

Този уикенд откарахме Катето и свекърва ми на морето и там ще останат две седмици. Раздялата я прие много леко, чак дразнещо  Crazy Но там има компания от братовчеди и е много доволна. Все пак планирам в края на седмицата да се отнеса натам, че е много хубаво  Grinning

# 670
Дългоноска, да ти е жив и здрав Кирил, щастливо детство и родители! HugВклбючвай се по-често!

Благодаря на всички за пожеланията. Да ви се връща!  bouquet

Момичета, сега ми отворихте работа с Фейсбук.  Mr. GreenЩе се наложи да ви науча имената. Аз ви знам само с никовете и сякаш с нови хора се запознавам.  Hug

# 671
Грешка, грешка, веднага се поправям. Има и напазар.eu, без това продавалника е затворен Crazy

# 672
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА КИРИЛ! ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

А, да, Дуци, тоя сайт напазар.eu е много добър Peace

# 673
Морски привети от нас.
Печем се, къпем се , а Здравко направо пощуря във водата.
Дават големи горещини и май ще почна и аз да кисна повече в морето.
Здравко носи 23, но като че ли му умаляват Thinking Есенните най-вероятно ще ги купувам 24.
А в колата е пръв навигатор Laughing. "Леко,леко ,вимавай" , а когато караме назад: "Давай, давай..." Кога ли ще ни обърка...
Солени целувки на всички  Heart Eyes  Hug

# 674
Хахах, Джиджи Joy Абе големи философи тези деца. Сега се сещем, че на тази възраст Пепи доста говореше. А сестра му не иска Thinking

Общи условия

Активация на акаунт