Според мен такова малко количество няма да навреди многоЧудя какво ядат децата ни в яслата, Жижо още не ходи, но имам спомен от баткото, че имаше филия с лютеница, мекици кремвирши и такива подобни неща, които според мен никак не са здравословни

Според мен такова малко количество няма да навреди много
Иначе няма как да докажеш какво си използвал и кога е правено
И аз в началото се ядосах, но после като си помисля какви хора има и с какво можа да ги черпят
Това е по-добрият вариянт.
Едно парче е, айде сега 

Не го мисли, нареждат се нещата, радвам се, че Маги вече се е закрепила! А утре ще гушкаш и бебчето и всичко ще бъде наред! 
Във всеки случай не мисля, че е шарка, не е имала температура и другите екстри на шарките 
Не че има ефект, де, но поне децата се социализират

кой ме би по главата
Чак и от домати можело да се хване и въобще, от всичко и топлинно обработено, ако е заразено
не ми се чете вече за такива работи......то пък да хване да се гръмне човек , да му е най-лесно

Любимото ястие се очертава - хляб с кисело мляко
Сиромашка работа 
Този на Дуци и Аелия ми хареса, особено цените, ама е зает до септември.
кой ме би по главата
Чак и от домати можело да се хване и въобще, от всичко и топлинно обработено, ако е заразено
не ми се чете вече за такива работи......то пък да хване да се гръмне човек , да му е най-лесно 
. У дома се ядат количества яйца, всяка събота и неделя за закуска се правят омлети, отделно използвам в кексове, сладкиши и тн. Хич и не се бях сетила за салмонелата. На село роднините ни дават домашни яйца, страшно вкусни, но неизследвани. Сега ще си имам едно наум за тях, но ще ми е трудно да се откажа.Препоръчани теми