Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 076
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Ужааас, потрисам се от тия неща, честно. Изобщо не знам как да реагирам Rolling Eyes
На Анна също й е интересно какво се случва там.

Гнид, Лозенец е страхотно място. Много приятно, чистичко, тихо, чалга няма никъде, всички заведения са в стил Буда бар Crazy Абе много яко, сега ще кача една снимка във ФБ да видиш как си пия фрапето, докато децата спят с баща си Mr. Green Всички заведения са от този тип.
Няма много неща за купуване от типа на грозните лунапаркове.
С две ръце го препоръчвам. А с хотели е пълно наоколо, само избягвай Янис.

# 91
Гнидка, съвсем нормални са тези неща, просто не знаех при момичетата как  изглежда. Ще отшуми по-нататък. Докато не избухне по някое време Mr. Green

# 92
Гнид
чувала ли си за анален период  Mr. Green според теориите на Фройд  Whistling Mr. Green
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%8 … D1%82%D0%B8%D0%B5
http://www.scumdoctor.com/Bulgarian/psychology/sigmund-freud/Sig … ty-Disorders.html
http://chudesa.net/p4980/

Според Фройд най-важната мотивационна сила е сексуалният импулс. Той забелязал, че в различни моменти от живота ни различни части от нашето тяло ни носят огромно удоволствие. По-късно теоретиците наричат тези области ерогенни зони. В наблюденията си Фройд съставил психосексуална теория за етапното развитие на човека.

Оралният етап
започва от самото раждане и продължава до около 18-месечна възраст на детето. Центърът на удоволствието, разбира се, е устата.
Аналният период е от 18-месечна възраст до 3-4 годишна възраст. Анусът е център на удоволствие.
Фалическият етап е от 3-4 години до 5-6-7. Гениталиите са тези, които носят удоволствие. Често срещано явление е мастурбацията.
Латентният етап продължава от 5-6-7 години до пубертета, т.е. до около 12 години. Фройд вярвал, че през този период сексуалността е потисната за сметка на учението.
Гениталният период започва в началото на пубертета и е съживяване на сексуалния импулс през юношеството; специфичен център на удоволствието е половият контакт.

Та с други думи съвсем нормално е всичките ни дребни да си бъркат по гащичките си, и нашата мома не прави изключение разбира се , но бих казала че го прави по скоро към задните  си части...  Crazy

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 00:24 от Poker Face

# 93
  • София
 Joy Егати темата,  Joy Joy Joy
Маги по-скоро се гледа като я събуя и всеки път проверява и установява, че нямала "пишу", а Дени имал  Joy

# 94
Ако мама Ир чете - честит й рожденник!

Дуци, честит ти именник! Да ти е жив и здрав и все така остроумен Simple Smile

Кети, ти ме разби Simple Smile

И аз съм фен на Лозенец, но като че ли за разходки. Майка и татко бяха там миналата година, до като ние все на Царево (тази година на Нестинарка) отсядаме. В Лозенец няма много място за безопасна разходка на деца вечерно време и е много ветровито на центъра на селото. Иначе е много приятно - и заведенията, и хората. Царево е някакси като комунистическите курорти - главна, заведения, панаир, морска градина. Нестинарка ще ги видя как са - не сме били до сега. С нетърпение чакам обаче почивката.

Бяхме 3 дни в с.Огняново - до Гоце Делчев. Николета постоянно повтаряше, че иска вкъщи. Ходихме до Ковачевица и Рибново. В Рибново бях учудена в магазина - имаше скенер и комютър, а магазина беше на самообслужване.

# 95
Честит Петровден на всички и специални поздрави на Пепи Heart Eyes на Дуци и на Джолин Пепи Simple Smile

Честит Рожден Ден на Калин на Ир  bouquet! Да расте все такъв умен, весел и красив!

Ели, благодаря за информацията  bouquet. Беше ми интересна, а надявам се и полезна Peace

# 96
Благодаря ви! Пепи ви черпи с по един сладолед по случай празника Mr. Green

Честито на другите именници, на Пепи на Джоли и на Пепи на Dicey специални поздрави Simple Smile И на Павката на Веси!
Честит рожден ден на Калин на Ир и леко раждане на Катче Heart Eyes Кой ще ни уведоми какво става?

Именника.
Пак той.
Сестра му.
Пак тя.
И пак.
Сами на Аелия и Анна.

# 97
  • София
Дуци, много хубави снимки.  Heart Eyes Да ти е жив и здрав Пепи!

Честито и на всички други празнуващи.   bouquet

По темата - яна все още не си обръща внимание, нито някога е забелязвала, че има разлика между момченцата и момиченцата...  Thinking  Още си хвърчи в облаците май  Mr. Green

Тази сутрин я пратих при свекърва ми. Ще си я взема чааааак утре по обяд и сега ми е едно тъжно, празно, пусто.. но пък иначе се налага, защото имам разни неща за вършене.  Tired

# 98
Имам въпрос към майките на момичета: вашите деца пипат ли си шушорите? Катето го прави редовно с едни адски съсредоточен поглед, като ту си долепя пръстите, ту разни предмети. Баща й се зачуди, да не би да я сърби, но тя не се чеше, а по-скоро се гали  Laughing
Чудя се дали не е рано да се осъзнават по този начин, но определено й е приятно да го прави. Даже в нас се отърква, като я гушнем, а баща й се потриса  hahaha

Много моля да ми препоръчате хотел на морето, дето да е подходящ за децата на нашата възраст и да не е безбожен  Praynig Този на Дуци и Аелия ми хареса, особено цените, ама е зает до септември.
Гниде това значи ли, че нашия е от безбожните?  Mr. Green Разгледай Мерилин в Лозенец, беше ни препоръчан от семейство с деца, но нямам отзиви, така и не се оргазнизирахме за там.

И Симона е от любопитните, когато е гола, все там са и ръцете.

За една седмица при мама съм качила 2 килца  ooooh! Ама беше вкусно......... Mr. Green

# 99
Как можах да пропусна Петър на dicey и Павката на Весито ooooh!
Честит имен ден и на тях, здрави, весели и умерено палави Hug

Дуци, много хубави снимки. Тази с Анна и Сами е уникална Heart Eyes

Бяхме на консултация, Илия беше във вихъра си и не успяхме нито да го измерим, нито да го претеглим. Сестрата записа 98 см и 15 кг, но на принципа на хвърлянето на боб Mr. Green

# 100
Аз ще ви кажа за Катче, чакам всеки момент вести от нея.

Честито на имениците в темата! Да са живи и здрави! Дуци, добре си изкарвате, гледам Simple Smile Мен Лозенец преди 3-4 години не ми харесваше, но сега може да се е променило, знам ли...Предпочитам Арапя или къмпинг Оазис, който също е наблизо. Но на каравана, че на палатка с малки деца малко кофти  Laughing

# 101
Ааа, Евридика, аз не обичам каравани и палатки, не е за мен Laughing Хотелчето ни е чудесно, но имах предвид духа на самия Лозенец. Различно е от всички останали места, на които съм била в БГ. Изключвам Варна, разбира се Heart Eyes

# 102
Честит празник на всички именици!
Честит рожден ден на всички празнуващи!
Здравко от време на време си дърпа пишлето, но не "задълбочено и съсредоточено" Laughing Исе е научил да ми казва: "Мамо, кий(скрий) пишито гащите."
И ние тази година сме в Царево. Да видим как ще изкараме. Аз по- на юг от Китен не съм ходила. Дано ни хареса.

# 103
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Дуци, последната снимка е доста "интимна" Mr. Green

Вчера Сами го пуснах в хола в малко легенче, седна без проблем, цопурка се, не иска да излиза. Това е доказателбство, е обича водата и къпането, но.... Накрая му казах "Хайде , да се къпем" и ревна жестоко.

# 104
Дени, Алекс изпитваше ужас от поливането с канче по главата. Косата му я миех веднъж седмично като ни чуваше целия блок Tired. Периодът продължи много дълго, докато стана голям и започна да разбира. Обяснявах му да си наведе главата назад, за да не му се мокри лицето, слагах ръка на челото, точно на края на косата, като козирка да предпазва да не пада вода на очите. Като ми се довери 1-2 пъти и видя, че не му мокря лицето, ужасът изчезна. Лицето си го миехме с влажна ръка, но без да пада течаща вода пред очите. Това го ужасяваше и му спираше дишането дори. Дано намерите верния път, защото знам колко е ужасно. Алекс беше изпълнен с всякакви страхове - от подстригване, от рязане на нокти, от миене на косата и какво ли още не Crazy

Общи условия

Активация на акаунт