Греят ЮЛСКИте очички пред тортата със 2 свещички!/тема 141/

• 32 074
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Мале, порпуснала съм Ясмин. Embarassed
Майра, да ви е жива и здрава голямата рожденичка! Да носи шапка и обувки и да е много щастлива!

# 631
Честит рожден ден на Маги, Стефан и Ясмин! Да са живи и здрави, щастливи и весели деца!

# 632
Постът ми се е публикувал 2 пъти и не мога да го изтрия Blush

Последна редакция: пт, 30 юли 2010, 00:22 от kupa

# 633
Мале, порпуснала съм Ясмин. Embarassed
Майра, да ви е жива и здрава голямата рожденичка! Да носи шапка и обувки и да е много щастлива!

Joy Joy Joy Joy

Мерси за поздравите на всички  Hug Ние празнувахме в затворен детски клуб Twisted Evil Защо се мъчих на жегите с големия корем да имам летни бебета като на рождените им дни винаги е смотано времето  Twisted Evil

# 634
честит празник на
Александър  на мама kali-76
  Бора  на мама ames
   Денис  на мама mamadona
  Александра  на мама Juli* 

Да са здрави , весели и много щастиви дечица!!!

Мики от вторник спи в яслата, но се събужда по-рано от друге даца и започвал да плаче. Не иска да ходи Sad , като се сети и все казва "лели няма, лели няма.............мама дойди...................лели апа (лелите биле на работа).
 Снощи бяхне на парти на една 2-годишна госпожица- моя звяр бесня, бесня и в 21ч. вече спеше. Естествено се събуди в 5:30 и дойде при мен ухилен до уши. После ми съобщи че "лели няма" и си легна са се гушкаме....... та го излъгах да поспи до 7 и нещо.

# 635
Честито и от мен на днешните рожденници Александър и Бора. Много щастливо детство и да слушат мама!

Кали, как сте? Не влизаш, не казваш...Сигурно по фестове и концерти ходиш а?  Hug

# 636
Честит рожден ден на Александър и Бора.Желая им много здраве ,радост и късмет!
Оле много хубави снимки,а Симона е голям бонбон.
Дуци прекрасни торти и снимки ,а Пепи и Ана са много добри в позирането.

# 637
Честит Рожден Ден на Алекс и Бора! Желая им весело и безгрижно детство, изпълнено с игри и смях!

# 638
  • София
Честит празник на днешните рожденници ! Simple Smile

# 639
  • София
Почерпете се за наше здраве  Hug

Благодаря за пожеланията Hug
Честит празник и на Бора  bouquet

# 640
Честит празник на днешните рожденици!!!
 Да са живи и здрави!

# 641
Кали,   bouquet
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АЛЕКС, ДА РАСТЕ ЗДРАВ И БЕЗГРИЖЕН И ДА ИМА МНОГО КЪСМЕТ.

# 642
Честит рожден ден на Алекс и Бора! Да са живи и здрави, да растат щастливи и безгрижни деца!

# 643
Специален поздрав за днешните рожденици - Алекс и Бора! Да са живи и здрави, много късмет и щастие да ги спохожда!
 е първата снимка - ендо цвете

http://denica70.snimka.bg/other/razni.522082.19881259

Тортата е за моя съпруг, който утре ще навърши 38, и 11 години откакто ме е взел за жена Mr. Green

# 644
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА АЛЕКСАНДЪР И БОРА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЗАСМЕНИ! Hug

Дени, честит рожден ден на мъжът ти и честита годишнина! Нека в дома ви царят любов и разбирателство!

Общи условия

Активация на акаунт