Отговори
# 705
  • София
То бъза хубаво. Повишава имунната защита.
Ами какво правим със захарта, която храни раковите клетки ?

# 706
  • София
Хули, а подсладител?!  Аз съм купила за Теди един,на който пише, че става за компоти и домашни сладкиши... Вкусът му е наистина като на захар, но не знам как ще "взаимодейства" с бъза...
Пепито,  Hug !!!!

# 707
  • пловдив
Не съм много убедена, че с посладител плодовете ще успеят да ферментират  Thinking по добре пробвай с малко количество

# 708
Сонетка, подсладителите не са никак полезни за децата!Ама никак! Naughty Така че направо го изключи от менюто на Теди! Peace
А относно захарта... А бе не знам дали всички напълно я изключваме от менюто си.../Маме,сори!  bouquet/. Все понякога си хапвате по нещо сладичко,сигурна съм... Mr. Green
Пък и на мен например,никой доктор не ми е казвал да спазвам някакъв специален режим на хранене... То като започнем много да задълбаваме относно храненето на раковите клетки,че то ще излезе че те от всичко се хранят-сладко,мазничко,витамини... Ами тогава каквоще ядем,бе скъпи мои ненагледни... Mr. Green
А сиропчето от бъз се пие по 1ч.л.,което колко захар ще съдържа...Да не би да гребете от захарницата с лъжицата... Mr. Green
Момичета,радвайте се на хубавото време,на морето,на децата си,на малките хубави неща около вас... Каквото и да правите,както и да го мислите,то си е измислено... На всеки му е отредено до кога да бъде... Дядо Боже си знае работата,а в неговите работи ние нямаме работа... Mr. Green
Така че,не се натоварвайте излишно! Peace

# 709
         Браво, Силванке , и аз мисля така!!!!

# 710
Пясъче, радвам се да те видя! Hug Hug
Няма ли да направите един курс до Сандански? Wink Ще ми бъде драго да те посрещна на моя територия...  bouquet

# 711

А относно захарта... А бе не знам дали всички напълно я изключваме от менюто си.../Маме,сори!  bouquet/. Все понякога си хапвате по нещо сладичко,сигурна съм... Mr. Green

Ами, да права си разбира се. Ето, аз вчера си хапнах едно парче домашна торта. Embarassed Mr. Green Ми, Whistling Whistling вкусна беше...

И тъй, като моята хубавица вчера имаше рожден де, ви черпя с миналогодишната ни торта...

(виртуално си хапнете сладичкоооооооо  Mr. Green Joy Joy Joy Joy)

На мама рожбата стана на 6 г. И на есен с песен ще е първолак.... Whistling Whistling Whistling

# 712
  • В царството на игрите:)
Веси, прегърни твоята красавица от мен!!! Да е жива и здрава и все така....готина newsm53 Кат майка си  love001

# 713
Веси, да ти е жива и здрава малката принцеса, да те радва с успехите си и да се гордееш с нея!

# 714
Честит Рожден ден на малката принцеска Елпид! Да е жива и здрава! Късметът и щастието да са винаги с нея!

А това е за мама Веси!

# 715
Момичета, благодаря ви.  newsm51 newsm51

Да ви се връща стократно, на вас и дечковците около вас.

Вчера не можах да се включа. Имах много продоволствено-организационни задачки... Joy Joy Joy Joy
Та, времето ми беше кът.  Mr. Green

Другата седмица ще съм в София. Може да се видим за по кафе. А?

# 716
  • София
Айез, и от мен ЧРД на голямото момиче! Късмет с училището, а ти много да й се радваш;)

# 717
За захарта Хули е права (както винаги де). Може да се използва кафява захар, ама истинска , а не от евтините имитации.

Айез Седай , да ти е жива и здрава дъщеричката. Да ти носи само радост и да е късметлийка!Кафепиенето е добра идея. Този път се надявам да мога да дойда.

Сонетка, вместо изкуствените подсладители можеш да използваш Стевия. Поне от това, което прочетох се разбира, че е напълно естествен билков продукт и няма никакви данни за странични ефекти. Колкото до строгата диета, всеки трябва сам да си реши. Препоръката е категорично да се избягва употребата на бяла захар, изкуствени подсладители, бяло брашно и червено месо.

# 718
  • София
Бабилия, а продуктите за диабетици? Макар и рядко, Теди иска шоколад, кексчета, бисквити... Гледам да е рядко наистина, но ...

# 719
Сонетка, като подсладител може да се ползва сироп от агаве (вид кактус) - характерното за него е, че е с много нисък гликемичен индекс и не предизвиква инсулинови пикове, които "хранят" раковите клетки. Иначе е сладък като по-слаб мед. Може да се намери в някои от био магазините.

Общи условия

Активация на акаунт