Отговори
# 30
  • София
Добро утро!
ТЕЛК-а се намира, като влезете през главния вход на онкологията, завивате в ляво, пътя прави лек завой в дясно и след това отново завивате в ляво. Движите само на право докъто не стигнете една двеутажна сграда, на която има табела архив и телк. Успех!

# 31
  • София
Добро утро!
ТЕЛК-а се намира, като влезете през главния вход на онкологията, завивате в ляво, пътя прави лек завой в дясно и след това отново завивате в ляво. Движите само на право докъто не стигнете една двеутажна сграда, на която има табела архив и телк. Успех!

Благодаря ти много   bouquet

# 32
Здравейте!  bouquet
Аз най-после се прибрах в Сандански...

Момичета,това беше най-яката среща до сега! Такъв смях,такъв майтап,такова пиене... Е няма други такива,като вас! Заредена съм с емоции и положителна енергия за доста време напред!
Безкрайно щастлива съм ,че ви познавам и ви обичам толкова много!  bouquet

Свате, специално искам да ти благодаря за гостоприемството! Отдавна не си бях почивала така... Wink

ММ, щастлива съм ,че те познавам!  bouquet

Ени,Пясък,Марги,Веси,Мила ми Венето, Hug Hug Hug

# 33
  • София
  Привет!  Simple Smile Много съм очарована от срещата...... Доволна съм че ви видях,че се запознах и че изкарах една страхотна вечер!!!! Много добронамерени,много мили са момичетата...а и в никакъв случай няма такива за линийки и диети.....Заблуда пълна..  Много важен е контакта,не само витруалния.Тук сме за да си помагаме,но със срещите помощта може да се превърне и в едно прекрасно приятелство....
  Ще се борим заедно,заедно ще се радваме на успехите си!!! Радвам се .че ви има!!!! Simple Smile Simple Smile
 И да издам нещо от срещата за да сте съпричастни- имаше богата маса,вино,съомга примесени със смях,шеги,малко размяна на опит,сериозна част, и пак вино до чао....
 И следващият път приканвам отсъстващите,тези като мен до сега -да не се лишават от подобни хубави емоции!!! Simple Smile

# 34
И следващият път приканвам отсъстващите,тези като мен до сега -да не се лишават от подобни хубави емоции!!! Simple Smile

smile3521 smile3521 newsm10 newsm10

# 35
  • В царството на игрите:)
Да се включа и аз...Изкарахме страхотно, макар и аз да не си спомням много, щото тези дами ме понапиха и ми гледаха сеира Joy А на мен малко ми трябва hahaha И лакътя даже ми мина... Mr. Green
Сис, Кана, Маргич, ММ, Пясъче, Ени, Веси, страхотна компания бяхте и истинско удоволствие за мен.  bouquet
Липсваха ни и останалите момичета, но се надяваме все някога да можем да си организираме по - обширна среща...
Пясъче, да не забравиш да ни изпратиш снимките Peace
Прегръщам ви!

# 36
  • София
Пияндурки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Не ви е срам  Wink
Вместо да се впечатлите от" ужасната болест", с която сте се сдобили, вие срещички си спретвате и хич не ви е еня за бабушкерката, която откри едно срахотно местенце, което като, че ли има някаква енергия, която ме зарежда положително и където всички вие сте поканени да споделите с мен .Много малко ми остава да го приведа  във вид, който би ми харесал, имайки предвид, че го правим почти със собствен труд и тогава ще направим българската среща на / мразя това, което ще напиша / болните от РАК .
Обичам Ви, ама нищо ново не ви казвам  Joy Joy Joy

# 37
Така, да се включа и аз.

Свате, какво госториемство, бе душа? На вода и кафе го кара с твойта диета, една салата не пожела! Wink
За мен беше удоволствие, чакам те пак!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Другите дами си знаят, че ги обичам - напихме се, веселихме се, смяхме се, абе направо...уляхме се!  hahaha hahaha hahaha Но искаме пак, нали? Wink

И сега. понеже не се сдържах - Мами, защо просто не казваме "срещналите рака", а не "болните от рак"? newsm78

/ мразя това, което ще напиша / болните от РАК .

А за къщурката - ами всяко място сред природата зарежда, еле па мен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Идваме с Дани, знаеш от кога съм си заплюла едно матраче при теб!!! newsm68 newsm68 newsm68

Хайде, целувам ви и лягам! За утрешните контроли на дамите съм стиснала де що палци имам!  Praynig Praynig Praynig
Спокойно и само напред!

Обичам ви, красавици разкошни, радвам се, че имам щастието да ви познавам! Hug  bouquet Heart Eyes

# 38
Добри ви утро и от мен... Hug Hug Hug

Започва сивото ежедневие, но благодарение на вас....не е толкова сиво...Заредих се с емоциии... Hug Hug Hug Hug

Пак ще повторим...А за тези, които изпуснахте срещичката ни.... завиждайте..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Миленски, и на мен така с бялото винце всичко ми мина.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

От сега ви казвам, че от 19.07 (това е понеделник) ще съм за две седмици в София... bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu bowuu

Целувам ви и ви прегръщам....

Пясъче, стискам палци за сцинтиграфията.... Hug Hug Hug

Силве, Еми, ако се чуете с Боби, специално й предайте много, много прегръдки от мен.... Hug Hug Hug

# 39
Веси, още вчера се чух с Бобицата! Каза,че се чувства перфектно! Всичко е минало за 24 часа./Или ни е преметнала,за да не дойде да ме види...Каза,че не може да ме понася ,като съм наблизо... Mr. Green/ hahaha hahaha

Мамче, дишаш си чист въздух на село и хич не ти пука за такива като нас,дето се мъчим да пием вино ,посред смога в София,нали...
Айде оправяй къщето и ни покани на гости... Peace Ама не се надявай,че ще ти откажем и няма да дойдем... Mr. Green

Аз току що се връщам от Благоевград-бях на Золадекс. На връщане един луд РОМънец за маааалко да ме отнесе като куцо пиле домат... ooooh! РОМънските шофьори станаха по-опасни по нашите пътища и от турските тираджии...Ама КАТ като спи... #Cussing out
Както и да е прибрах се жива и здрава!

# 40
  • София
Здравейте момичета!
Надявам се , че Пясъчето няма да се сърди, че бързам да ви съобщя резултата от сцинтито - отличен резултат, няма данни за мети!!!!! Peace Тя в момента си пътува към дома!!!!!!
Видяхме се с Триксана! В чудесно настроение е и с отличен външен вид! Направо ме шашка как успява да го поддържа този вид - като манекенка!!!! Hug
Колкото до срещичката, беше много яка!!!!!!! Ще чакаме следващата! Абе все едни и същи сладуранки се събираме! Останалите направо ни изневеряват! Имате безплатни пътувания, подсигурени места за спане! Изобщо няма оправдание!

# 41
Имате безплатни пътувания, подсигурени места за спане! Изобщо няма оправдание!

Ами да, ето това е истината, само си намират оправдание! Wink

Браво за добрите резултатии за настроението!   bouquet

А сега нещо забавно, ако случайно не го знаете (цвилих с глас от смях, хем го знам, ама го бях забравила  Joy Joy Joy:

KРАСУТА

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!
Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!
Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица