Отговори
# 45
  • Варна
Снимки,
снимки искам да гледам аз !
 Simple Smile   Simple Smile    Simple Smile

Доказателства ми трябват !    Laughing

Изпратете, момичета, да ви видим и ние - които нямахме възможност. /а толкоз ни се искаше /   

Embarassed    baby_neutral    Embarassed    baby_neutral

# 46
Снимки,

Изпратете, момичета, да ви видим и ние - които нямахме възможност. /а толкоз ни се искаше /   

Ааааа,не... Naughty Naughty Naughty
Ние нямаме какво да доказваме! Който искал дошъл! Който не щял-да си прави сметката за другия път...
Такива са правилата и не ги променяме! Peace

# 47
          Привет дами,прибрах се!
    Марги ,как ще ти се сърдя ,душко , разчитах даже ,че ще ме похвалиш!

Аз също много харесах срещата ,момичетата.Не познавах Весито и Енни , но вече знам и тях ,много са готини !!!!!Миленка пък.... ooooh!,каква жена...., само като я погледна и ми става смешно Laughing!!!Миленке, къде ти е чадъра  Wink?!Силвана пък направо ме изуми, коренна промяна , не можах да я позная - станала е руса мацка  FlutterММ си е същата ,няма остаряване за нея!!!Кана е направо нов човек, радвам се за нея!!!
    Марги е страхотна хазяйка , даже повече от хазяйка , защото не само че ми готви ,ами и ме разхожда с колата насам натам!!!!Марги, още веднъж, много ти благодаря за топлият прием  Heart Eyes
   Днес видяхме и Трикси , наистина изглежда добре !!!Аз не бях много в час, не знам защо се бях спецнала така за това сцинти..., но и това мина!

Тая вечер ще гледам да смъкна снимките и да ви ги пратя!

# 48
Здравейте, момичета!
Радвам се, че сте си прекарали добре!  Hug Hug Hug
Пясък , поздравления за добрите резултати!  Hug
Аз докладвам за цитонамазката. Резултатите излязоха съвсем други -  т.е. нищо ми няма  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 49
Е те това се иска - хубав купон и прекрасни резултати!
Все така да е оттук нататък!
Много целувки на купонджийките и на останалите дето все пак искаме да видим някоя снимка. Хайде смилете се де!!!  Hug Hug Hug

# 50
  • у нас - на брега на морето
Пясъче, Сонче, браво за резултатите! smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Кана, аз също се посмях от сърце! Тоя, който го е писал пък откъде ме познава?! newsm78 hahaha Joy

# 51
  • София
Браво,браво за хубавите резултати!!! Отличнички такива!
 Simple Smile  bouquet  bouquet

# 52
Браво,браво за хубавите резултати!!! Отличнички такива!

Мерси, мерси! yov64 ,мм, да ви се връща!  Hug Hug

# 53
   БРАВО на всички момичета за добрите резултати.
  На КУПОНДЖИЙКИТЕ само здраве иЖивот като КУПОН. Следващият път нови попълнения към купона.Само да не чакате да завали сняг.
  КАНА благодаря за стих.приложими голяма доза СМЕХОТЕРАПИЯ newsm62 smile3501
   СИСАНКЕ,ти не си лошо другарче дай малко снимчици Praynig

# 54
  • В царството на игрите:)
Сисанке, сори за спама, ама ти получи ли туй нещо дето ти го пратих?
И...Пясъче, браво за сцинтито Peace дано винаги да е такъв резултата! Дай снимки, бе скъпа!

# 55
  bouquet  bouquetЗа стиха и .........разказа за срещата ви.

# 56
Здравейте момиченца!
Много се радвам за добрите резултати!Пясъче, за твоето сцинти особено!Сори, че те изпуснах вчера на финала!
Една другарка от тук присъстващите (тя си знае  Naughty) ме информира, че вчера съм била пила кафе. Първо се зачудих, отде знае, пък после бързо ми просветна. Само че, Миленке, зАпомни - аз кафе вече не пия. Пих само минерална вода -гола вОда, ти казвам!
Марги, малеееее, к'ва презентация си ми направила, направо се изчервих  Blush.Другият път ще те черпя и тебе една вода.Даже две чаши! Направо си ги заслужи! Laughing
Весенце  Hug Hug Hug
На всички мои приятелчета, другарчета и много мили същества -  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 57
  • Варна
Снимки,

Ааааа,не... Naughty Naughty Naughty
Ние нямаме какво да доказваме! Който искал дошъл! Който не щял-да си прави сметката за другия път...
Такива са правилата и не ги променяме! Peace

Joy

Ех, Сис, че си сурова ... и твърда като камък ...  newsm78,
сега ще трябва да следя за следващата среща нащрек и естествено да пръждосам овреме всички ХТсхеми и кандидатгимназисти от главата си ...  Laughing . Повярвайте, хич не е лесно  Thinking.

Браво за резултатите на Пясък и Soniad !  Hug  Hug  Hug

# 58
ПепитУУУУ, Честит Имен ден,скъпа! Да си жива! Да си здрава! Да си щастлива и обичана! Всички хубави неща ,за които си мечтаеш,нека ти се случат! Знаеш,че много те обичам,нали?!

# 59
Здравейте, момиченца!

Маргич, благодаря за съвета ти. Вчера се строих да давам кръв наново, но се оказа, че са ми обработили пробата вече.
Та резултатите са: CA15-3 –12.5 (референтна ст-ст 31), серумен HER2-7.2 (референтна ст-ст 15). Знам , че не са стопроцентова гаранция тези резултати , че всичко е ОК, но дай Боже и скенера да покаже това, което ми се иска. Praynig Praynig Praynig

Пясъче, Сонче,  поздравления за резултатите!

Кана, не бях го чувала това. Много смешно.  Има ли си мелодия?

Tриксано , стягай от сега куфарите, да не забравиш нещо! Слънцето се опитва да напича от време на време.

На Пепитата , честит имен ден и от мен!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт