Отговори
# 75
  • София
  Честито на празнуващите!  bouquet И на малкото Дани!   bouquet
 Мацки Simple Smile,за кафето бях чела,че консумиращите повече от 4,5 кафета на ден не се разболявали от рак....Ами ще им кажем на приятелите си да почват да пият,ама остеропороза пък ги грози....
.е то няма сто убавини....
 Аз пия по 4,5 на ден и ми става нерно понякога..ама забравям че съм пила и пак и пак...като бабите дето нали знаете вица...Убивам време и калории  с кафе Simple Smile

# 76
  • София
Привет на всички дами! Hug
Поздравления на всички празнуващи, с искренни пожелания за крепко здраве и благополучие! Peace
А на малкото ангелче Дани - желая щастливо детство и много, много хубави мигове с мама!!!!!!!! А пък мама да не се услушва, а да се погрижи, Дани да си има компания!!!!!!! Joy  stork-girl newsm32
Сиско палачинките станаха превъзходни! cook
Колкото до кафето и бобеца, нали сме се разбрали - папкаме каквото и колкото ни е сладко!!!!!!Пием винце, водчица, ракийка и всичко онова което всяка една от нас предпочита!

# 77
Благодаря ви за пожеланията!
Кана на твоето малко човече пожелавам много здраве, спокойно детство, късмет във всичко.!!!

# 78
Нинче,
Кошничка с рози, целувки от мен.
Поздравявам те мила за РОЖДЕНИЯ ДЕН.
Пожелавам ти Здраве - то Винаги е нужно!
Пожелавам ти Щастие -то никога не стига!
Море от любов на брега на...
което винаги те чака някой!

Кана, ЧРД на Дани!
Нека радост топли неговите очи,
нека щастие огрява пътя му с лъчи,
здравето да му е спътник всеки Божи ден,
да посрещне с мама 100 години свой рожден ден!

# 79
   Добра вечер,момичета
  Към всички тези хубави пожелания се присъединявам с много здраве и ВИНАГИ БОГ ДА БЪДЕ С ВАС мили рожденици.
    А по повод кафето трябваше да се пукам по шевовете от здраве.Едно време като все бързах да
 свърша работата на целия китайски народ ядях кафето натур и то в количества Joy И накрая в отбора
   Моята сестра също е рожденичка Ха НАЗДРАВЕ с кой каквото пие cheers Wine Glass newsm59

# 80
  • у нас - на брега на морето
Кана, честит рожден ден на слънчицето на мама -  Дани! Ами, че то 2 години си е една зряла възраст вече! Laughing Ще видиш, как отсега нататък ще си имаш едно другарче, с което ще разговаряш и споделяш. Да ви е жив, здрав, щастлив,обичлив и безгрижен с най-хубавата и умна мама!!! newsm59  party041  party041 Gift  ura bdbaloni
Нинче, честит рожден ден и на теб! Много здраве и по-спокоен живот оттук нататък! Предполагам, че си му разбрала цената! Всичко друго са едни приятни допълнения към него. bdbaloni  party023 Gift
Днес минах на ехограф и мамограф. всичко е нормално, само дето кистите ми са на 2 см и 1.5 см, но тези размери засега не са притеснителни. Утре ще трябва да подавам заявление до ТЕЛК.
Лорън, писали сме заедно. Много късмет и на сестра ти! newsm59  party023 Gift

# 81
Добро утро! Малко поокъснях,ама все пак искам да ви поздравя
http://vbox7.com/play:45eda2a9

Днес ще се потрудя малко,а утре...Утре пътувам за Охрид... Три дни ,само двамата с либето ... Mr. Green Кеф...

# 82
Сисссс, благодаря за удоволствието, което ми достави с тази песен! newsm03 newsm03  love001  love001  love001 newsm51
Приятно изкарване в Охрид! Много е хубаво! Hug Hug Hug
Аз си подадох документите в ТЕЛК, но чак септември ще чакам писмо за явяване, защото 2 месеца щели да са в отпуск. Weary smile3518

# 83
Макар и със закъснение  Embarassed

Еми, да ти е живо и здраво момчето,
щастливо да расте детето,
най-добрата мама да му е опора,
света да покори със свойта воля...

Нинче, само хубави моменти и преживявания....

# 84
Веси, мнооо як аватар...  superuu  superuu
Ай още един поздрав...
http://vbox7.com/play:ca4ac41b

# 85

Нали? Гепих го от един руски форум... Mr. Green Mr. Green
Значи, като се видим пак, трябва да ти покажа какви чудесии съм намерила из интернет за плетене на една кука....
И няколко уроци да ми спретнеш...Без майтап  Hug

# 86

Нали? Гепих го от един руски форум... Mr. Green Mr. Green
Значи, като се видим пак, трябва да ти покажа какви чудесии съм намерила из интернет за плетене на една кука....
И няколко уроци да ми спретнеш...Без майтап  Hug

pletka knit knit knit newsm47

# 87
  • София
Абе момичета много ви е рано още да плетете на една кука, за вас сега luvbed txtloves  superuu newsm35 yesyes Joy

# 88
Сисссс, Весе, като си видях моите танцуващи калинки - олигофренки между вашите аватари, направо ме забихте в земята! Почувствах се много тъпо като в детска ясла. То, аслъ май там ми е мястото smile3532.
Виж, някакси до Маргич по ми отива! Laughing

# 89
  • В царството на игрите:)
ААА, моя аватар не си го давам. Точно така се чувствам през по - голямата част от времето Mr. Green
Малко но патерици, ама честити празници на всички празнуващи! Нещо нямам муза напоследък, но нищо ми няма - просто съм в период на четене newsm78
Прегръщам ви! Hug

Общи условия

Активация на акаунт