Отговори
# 480
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Много сам щастлива от сряда започвам с Херцептин.    Незная на колко време се слага и как ще го понеса но ще идвам поне веднъж на месеца в София и се надявам да се виждаме.
   Милмич страхотно сте си изкарали, това се вижда и по снимките, всички сте много хубави, пожелавам ви все такива почивки.
Кана добре че беше Миленка че да те видя направо се забравихме.Целувки на Дани.
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ smile3525

# 481
  • София
Нара узрява в края на август, началото на септември, ако не се лъжа. И в София има нарове, продават се и в магазините.
Сонетка, пробвайте с мед, лимони и кайсиеви ядки, ама сурови.
Всичко това укрепва инунитета.
Джес  Peace

# 482
newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Много сам щастлива от сряда започвам с Херцептин.    Незная на колко време се слага и как ще го понеса но ще идвам поне веднъж на месеца в София и се надявам да се виждаме.
   Милмич страхотно сте си изкарали, това се вижда и по снимките, всички сте много хубави, пожелавам ви все такива почивки.
Кана добре че беше Миленка че да те видя направо се забравихме.Целувки на Дани.
ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ smile3525
  bouquet Peace Peace Praynig  bouquet

# 483
Момичета, отчитам се относно ТЕЛК-а  - смъкнаха от 80% на 60% инвалидност за 2 години. Това е.  Но да сме живи и здрави, нали само това е важно! Оттук възниква и въпроса какви облекчения ползваме?
Вече разбрах, че от соц. грижи отпадат всякакви привилегии - т.е. транспортните разходи /9.75 лв. на месец/ и двете пътувания из страната. Не питах за винетката, но има време...до декември.
Ако някой знае нещо друго да сподели...

Сонче, честито, 60% ще рече трета група. Транспортните разходи /карта за гр.транспорт/ важат за трета група. За двете пътувания - важат за втора група, /само че ги отмениха със заповед - точно по Великден #2gunfire/, остава само пътуването с БДЖ два пъти годишно. За винетката нямам информация. Ако ползвате домашен телефон, може да се възползвате от товаhttp://www.vivacom.bg/bg/residential/prices_and_services/domashe … n_za_invalidi_300
Джес, поздравления за Херцептина, ще го понесеш добре, ще видиш. Успех в лечението! Simple Smile

# 484
 Ейй най-после вече си мислех че,нямат край тия почивки Stop
 Хубаво е да ви виждам доволни и щастливи.
 Миленка много сте убави а тез сладури само радост да ви носят.Бях забравила че,тези моменти са най-хубавите наслаждавайте им се.
 Сонче,честито пак ни резнаха в провинцията но важно е да си ЗДРАВА Hug
 Борана следващият път свиркай да дода да си правим компния тези дестинации много ги уважавам newsm10
 А бе Сиссс, ти само една сватя ли имаш?Няма да се разберем ща знаиш Naughty Joy Joy

# 485
А бе Сиссс, ти само една сватя ли имаш?Няма да се разберем ща знаиш Naughty Joy Joy

А бе две са ми... Wink Ама кУтУ гледам Дани к`ви ги е дробил с Миленкината красавица на почивката,май само еднЪ шА си ми останИ... hahaha hahaha

# 486
Веднага предлагам двама левенти на 13 и на 17 г. и много харесват Сандански Laughing

# 487
Веднага предлагам двама левенти на 13 и на 17 г. и много харесват Сандански Laughing

Тоз дет е на 17 веднага го вземаме... Crazy Само да нИ мЪ чуй Лорън,че и на нея съм обещала... Blush Joy Joy

Веси,к`ъв е тоз ник ,бе пиле шарено... Thinking

# 488
Laughing И аз влизам в надпреварата  с двама  на 17 и 18 год!!! Laughing Laughing  bouquet

# 489
Веси,к`ъв е тоз ник ,бе пиле шарено... Thinking

Ми,  Embarassed предишния един такъв безличен и прозаичен ми се стори... та рекох да променя ника,  Whistling Mr. Green newsm47
иначе - аз нали съм луд фен на фентъзи, фантастика литература - та това са ми любимите героини
от поредицата Колелото на времето

Hug newsm51 newsm51

поздравявам ви с една "рок класика"  Mr. Green
Def Leppard - Love Bites
и това разбира се
Def Leppard - Hysteria

superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu  superuu

# 490
Сиссс, ти да не обявяваш кастинг, мила...
Ако е така и мене ме брой, и аз имам двама на 17 и 18 години. Ще ги видиш като дойдем ... тоя път ще дойдат с нас  Heart Eyes

# 491
Сиссс, ти да не обявяваш кастинг, мила...
Ако е така и мене ме брой, и аз имам двама на 17 и 18 години. Ще ги видиш като дойдем ... тоя път ще дойдат с нас  Heart Eyes

Ааа,аз кастинги не провеждам... Те сватите сами ми дойдоха на крака... hahaha hahaha

п.п.Ако разбере щерката...малииии...лошо ми се пише... ooooh! Joy Joy

# 492
  • у нас - на брега на морето
Цитат
Публикувано на: Четвъртък, 05 Август 2010, 17:06 Публикувана от: Soniad
Сиссс, ти да не обявяваш кастинг, мила..
На кастинга се явявам с двама кандидати - на 21 и на почти 8 год. Мисля, че ще оберем момите на Сиска. Така, че момъкът е свободен!!!
Сонче, много неприятно с тези проценти. Аз с моя късмет сега на 2. 09. ще се явявам за първи път и кой знае как ще ме подредят. Поне да сме добре да можем да работим!
Имам един чисто технически въпрос. Защо при мен номерацията на страниците върви наобратно.Най-новите постове излизат на 1-ва стр., а най-старите - на 33 стр.?
Миленка, Кана, много сте хубави на морето. Малките сладури са прекрасни и много щастливи с такива мили мами! Преди 3 дни и ние ходихме до Албена, но за 1 ден - просто на разходка с гостите. Много е красиво и по-спокойно от Златни пясъци.
Айез Седай, как се сменя ника, че и аз съм си наумила?
Сонетка, кайсиевите ядки са полезни, но и отровни и е добре да се дават смлени в кисело мляко, но се започва от 1 и се увеличават, но не зная за деца доколко бройки може. Посъветвай се за по-сигурно.
Джес, поздравления за херцептина.Бързо ли се вреди за него?

# 493
  • у нас - на брега на морето
Сис, писали сме заедно! Hug

# 494
Айез Седай, как се сменя ника, че и аз съм си наумила?

Като влезеш във форумите, над темите има мамма, парвила, начало, .... профил (натискаш и влизаш в твоя профил)
От ляво има опции
Информация за профила
-
-

Промени профила
- Потребителски настройки (натискаш и влизаш). Отдясно ти се появяват настройките...
Там където пише име - попълваш си новия ник..
За да ти се ъпдейнат настройките трябва да въведеш текущата парола
после натискаш бутона "Промени профила"....

Йовче, надявам се с горното да съм ти обяснила читаво  Embarassed

Йовче, Сонче, Наде... Joy Joy Joy Joy Joy
хехе, ми дайте и аз тъй де, да се явя с моя 18 год убусник... Mr. Green Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт