Отговори
# 555
  • София
Миленка, аз се стряскам вече от всяко топченце, което се появява където и да е.
Така, че без разсъждения провери за какво иде реч  Peace
И за да не бъда голословна, да поясня откъде ми идват страховете - първия рец.който направих след двустранната мастектомия беше подобно топченце, което проф. Райчев определи като липомче, образувано около конче от операцията...
Няма да описвам подробно моята история,отврат е.
Всяко нещо, което е ново би трябвало да се провери незабавно.

# 556
Милено.....
Стига си се притеснявала....

Я глей как те насметох на бърза ръка...

(въпреки, че и аз подскачам, ако видя топченце, пъпчица, оточе и какво ли не, когато е там, където не трябва  Hug Hug Hug

Що не ми се появяват трепач картинките newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 22:58 от Айез Седай

# 557
Веси, дека са ти емотиконите,душо!? hahaha hahaha
А аз се мъчих с рими да пиша... hahaha hahaha
Я пак си прочети ЛС...

Мила ми Венето, проверката е висша форма на доверие ,или как там беше... Право при доФтора ,за да го види туй нящо дето те тормози... Peace

Айде сега ,всички ,които се записаха за кастинг-на 01.09.да са тук... Whistling
Кой разбира тук се спирааа... Насам народе... Joy Joy

# 558
Терапията ми я започнаха преди резултатите от хистологията.Иначе освен в Александровска никъде не са ми гледали стъкълцата и блокчето.Химиотерапевтът ми е д-р Койнов,мисля че е много добър.

Пак ви благодаря за отзивите!
: newsm78Може да е профанско от моя страна,Но нещата ми изглеждат така: След като биопсията е направена в Тина Киркова ,правилния подход е  с готовия резултат да се въртеш при хирурга ,който е направил биопсията.Вместо това май си се насочила  на второ място и е започнато лечение !!Диагнозата звучи ужасяващо ,Но тя е само Работна диагноза - недоказана!Хистологията Я потвърждава или отхвърля!
Според мен не е подходено правилно.
Нека кажат по - опитните.Но само от биопсия и то негативна да се отпочне химио ?!? newsm78
Наде0606 за кастинга съм след тебе , а вече Шанса - божа работа - последния може да стане първи и за това ще сме на дистанционно изчакване Laughing Laughing! Peace

Милми ,ако промена цвета е по - скоро хемангиом ,т е разширено съдче......дано е безобидно ,но без да се филмираш Си провери... Praynig Peace
Senni каква е цената на онкотайпа? Не че ще го правя ,но все пак да знам
Имам въпрос към по опитните : Кога започва да се появява лимфостазата след дисекция на лимфния басейн?Допускам ,че до голяма степен е индивидуално ..
Лека вечер на всички и моля ви не изчезвай през уйкенда ,но и да ви е много приятен пожелавам.  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 23:11 от Danaya14

# 559
Веси, дека са ти емотиконите,душо!? hahaha hahaha
А аз се мъчих с рими да пиша... hahaha hahaha
Я пак си прочети ЛС...

Мозъкът ми тотал отказва да функционила. Направо бойкот ми прави.
С тая жега... в момента в къщи е 32 градуса...Седя и се потя като прасе  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
След малко зарязвам и компа и всичко и отивам да се изтегна под климатика ... иначе е мор

Ама съм примерна бееее, прочетох и се поправих...

Последна редакция: пт, 06 авг 2010, 23:00 от Айез Седай

# 560
  • у нас - на брега на морето
Както виждате, вече съм с подходяща картинка!
luck, кураж и от мен! newsm10
Сисссс, Айез Седай,  днес бяхме на плаж на "Златни пясъци" и температурата на водата беше 31 градуса. Аз дето съм много претенциозна към температурата, днес се изкефих и не ми се излизаше от водата. Така, че дори и в морето не можеш да се разхладиш.  grinning039  sport027

# 561

Привет мили момичета!
Пожелавам ви усмихнат, макар и да е горещ деня!
Много ви обичам и ви наглеждам.
Миленка и при мен имаше такова топченца, клъцнаха го и всичко е ОК. И  аз те съветвам да го провериш иначе само има да си мислиш глупости.
Джес - поздравления. И повече разходки за кокалчетата!!!!
Много целувки от мен!!!

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 09:50 от nas_nina

# 562
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА Hug Hug Hug Hug
Успокоихте ме, започвам пак големите разходки,че нещо ги занемарих. Има ли някой който да ходи на фитнес да сподели,аз нали съм още в болнични да използвам да влизам в крак.
Насе, тази седмица ще ти се обадя да ходим заедно на кучешката разходка Joy /да не си пимислете нещо тя си има много хубаво куче/
Милмич, не го мисли през почивните дни, имай пекрасно време с твоите красоти, а след понеделник се консултирай. Ние сме с теб. Ще се моля да няма нищо Praynig УСПЕХ Hug
ПРЕКРАСЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 563
luckHug
djesHug
Нинче, благодаря, и на теб хубав ден!  Hug
Амазонка , сега вече всичко е в тон ... и ника, и картинката  Hug
Веси, откъде пък го измисли този ник, все си мисля, че има новобранец в "групата", нали не се сърдиш, че продължавам да те наричам Веси, това повече ми харесва   Hug
Миленка, споко, не се стряскай толкова, просто ще отидеш да те види доктора... Hug
Целувки и прегръдки на всички!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 564
Добрютрю  newsm47

Днес се изживявам като "малка фирма за почистване на домове".... Joy Joy Joy Joy (прилагане на Трудовата  терапия до дупка... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
Дейностите в кратце са
 newsm75 newsm79 wash hang 1dishes clean
и пране на пътеки и миене на прозорци....
на 35 градуса...
та съчетавам успешно трудова терапия и сауна.... Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha

и всичкото горно, на фона на надут хеви метъл..... hahaha    superuu  superuu  superuu yesyes yesyes

Сонче, писали сме заедно... че Веси си ми е името,  smile3533 потвърдето от Бог и държава... smile3534

Отивам да правя чистка на играчките, сега Елпида, като я няма... newsm08

# 565
Здравейте и от мен!  bouquet
Ние пък пийнахме рано рано кафенце в центъра и сега пак се скрихме у дома на хладинка... Навън не се диша... В 9.00ч беше 27 градуса...

Весе, от всичките ти дейности най-много ми допадна   superuu  superuu  superuu...
Другото не е полезно по време на жегата... Mr. Green

Амазонката, много секси аватар... Crazy

Наси,

Усмихнат ден на всички!

# 566
  • София
Danaya14 , онкотайпа струва 7500 лв.тук от "Български онкологичен институт" със всички екстри ,транспортиране и т.н иначе сестра ми го провери в US- 4000 S като ти си правиш сметка как ще го доставиш.Аз затова се интересувах доста от тези тестове,но мисля че трябва да се направят преди да е започнало лечението .

# 567
Senni каква е цената на онкотайпа? Не че ще го правя ,но все пак да знам

Цената е 7 500 лв. през Българския онкологичен институт (те го пращат в Калифорния). Ако се прати директно на Genomic Health е USD $3,871 - но трябва да имаш попълнен от лекар формуляр, попълнена митническа декларация и транспортните разходи са за твоя сметка.
Наистина както казва luck има смисъл да се прави преди да е започната терапия - целта му е да се види има ли смисъл от химиотерапия (примерно както беше в моя случай "на кантар" за и против химия) . Ако е започната вече химията , доста се обезсмисля, освен за собствено спокойствие. Макар че това "спокойствие" пак си е доста относително, предвид че теста мери вероятност за рецидив в следващите десет години малко на принципа на теорията на вероятностите и тази вероятност почти никога не е нула.

Последна редакция: сб, 07 авг 2010, 18:00 от senni

# 568
  • В царството на игрите:)
Извинете, какво точно значи онкотайп? Явно има още много неща да ме изненадват и, които незнам. Но доколкото разбирам е безсмислено вече да си правя този тест Rolling Eyes

# 569
Извинете, какво точно значи онкотайп? Явно има още много неща да ме изненадват и, които незнам. Но доколкото разбирам е безсмислено вече да си правя този тест Rolling Eyes
Миленка, и аз не знам какво е това! И май няма нужда да знам, защото вече минахме през всички екстри... newsm78

Знаете ли къде се изгубиха optimistche   и  Abi (abigale) ?!?

Общи условия

Активация на акаунт