Отговори
# 570
Извинете, какво точно значи онкотайп? Явно има още много неща да ме изненадват и, които незнам. Но доколкото разбирам е безсмислено вече да си правя този тест Rolling Eyes

Доколкото разбирам, да се изчисли вероятността за рецидив в следващите 10 години... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil, което (лично мнение си е малко или много Божа работа Whistling Whistling)
и цена 7500 лв.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Oncotype DX was developed for women with early-stage invasive breast cancer who are ER+ and whose lymph nodes are negative (do not contain tumor). Typically in these cases, treatment with hormonal therapy, such as tamoxifen, is planned.
Oncotype DX analyzes a panel of 21 genes within a tumor to determine a Recurrence Score. The Recurrence Score is a number between 0 and 100 that corresponds to a specific likelihood of breast cancer recurrence within 10 years of the initial diagnosis. With this information, it may be possible for doctors and patients to make more informed decisions about breast cancer treatment options.

The current list price of Oncotype DX is $4075.00.

според Википедията... Whistling bowuu

# 571
Знаете ли къде се изгубиха optimistche   и  Abi (abigale) ?!?

Не , и аз се чудя  newsm78

# 572
  • у нас - на брега на морето
Цитат
Амазонка , сега вече всичко е в тон ... и ника, и картинката  Hug
Благодаря, Сонче! Но, да си призная, картинката я дължа на Весето, за което   love001  love001  love001 Hug Hug Hug !!!
Сисссс, при нас на морето от сутринда е АД. На терасата ми е 33 градуса, а доколко ще достигне  newsm78 ?
Айез Седай, откъде толкова сили и ентусиазъм за трудова терапия!? Като те чета, чак ме хваща срам, че на мен нищо не ми се подхваща. Аз обикновено се разшетвам надвечер до полунощ. Сега се чувствам като изцеден лимон.
Лек ден на всички!!! Hug Hug Hug

# 573
Айез Седай, откъде толкова сили и ентусиазъм за трудова терапия!? Като те чета, чак ме хваща срам, че на мен нищо не ми се подхваща. Аз обикновено се разшетвам надвечер до полунощ. Сега се чувствам като изцеден лимон.

Ами откъде...ли... Почти цяло лято не съм пипвала нищо...  Embarassed С/Н нали все пътувам да видя малката, реално ме няма. После 2 седмици отпуска.. Та къщата беше станала на кочина  Mr. Green А нали се сещаш, че от моите мъже не мога да искам да перат пердета и да мият прозорци.. hahaha hahaha hahaha Та сега дойде ред на всичко  bowuu bowuu bowuu Mr. Green
Ма свърших де...  newsm08
След обед остава само да изгладя пердетата. Но тях ще ги гладя на климатик... иначе mission imposible
и да сготвя...  Twisted Evil Twisted Evil
че ще се върше юношата и  Twisted Evil що няма сготвено... hahaha
Отиде на newsm41 за С/Н ....
(аз и за това успях да свърша всичко ... нямаше чужди тела да ми се пречкат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)
Не знам как е при вас, но тук е мор.... влага и високи Т. Ей го на, седя на компа, нишо не правя и се потя. Имам се едно кърпе и с него се бърша. Мокро е вече... ooooh! ooooh! ooooh!

# 574
  bouquet  bouquetЗдравейте Всички!!!
Много ми е приятно ,че сте на линия.Благодаря на Лъки ,Сенни и Седай за инфото.
Лъки,  интересува ме развитието на твоя проблем Praynig PraynigДано всичко е на добре.
Аз поемам неделните си задължения ,но периодично надничам в сайта.
Чудесно е че ви има /В сайта!/И ви желая Бог здраве и живот да ви даде- На Всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 575
Здравейте, момичета!
И тук е жега...,но полъхва малко вятър...
Днес се навършват 2 години от операцията, не знам дали да се радвам, че съм жива, или да забравя изобщо, че нещо се е случило...но последното не става със сигурност, защото всеки ден като си пия хапчето си спомням за какво е... Mr. Green Mr. Green Mr. Green , остава първото  Laughing
Лек ден на всички!  Hug Hug Hug

# 576
Весе, тЕнкЮ за изчерпателната информация.

Аз попаднах на едно филмче за щатите. Pathology of errors.

Смята се, че годишно в щатите правят между 5000  и 10 000 грешки в патологичните изследвания. Или подценяват, или надценяват проблема. За един случай, три групи патолози са поставили 3 различни диагнози.
Б-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р-Р!!!!!! Който иска да го гледа, на английски е.
http://video.nytimes.com/video/playlist/health/1194811622283/index.html

Що сте си сменили партизанските имена бре хора? Който е прескочил някоя и друга страница има да се чуди  какво става тука.

Сисе, бъклица имам, ама дрян няма да нося, ако идвам. Де да те знам за какво ще го използваш. #Crazy #Crazy #Crazy

Сонче, според мен си е за радост това . Две години победителят си ти!!  newsm10

Неделя след обед , Пепито още не се е вяснала. Сигурно в тия жеги не излиза от морето.   sport027 help  grinning039  umbrella  Nature Sunny

Миленка, май и ти като мене все си имаш по някой червей на съмнението, който да те гризе   341uu   

# 577
  • В царството на игрите:)
Ох, Боранче, не можеш да си представиш колко си права. Все някакъв дерт трябва за си имам. не мога да живея спокойно и с мисълта, че нещата са такива каквито са и, че трябва да посрещам със спокойствие тоа, което дойде. Сега например таз пъпчица мойта дето ме мъчи с целия си акъл я промуших с една игла и изтече нещо и щото непрекъснато я пипам и ръчкам почна да ме боли.  Mr. Green #CrazyСамо аз мога да ги сътворя тези работи. Сега пък почва да ме е страх що съм я ръчкала с игла newsm78
Но така или иначе утре много рано тръгвам с влака и с децата към Т-ще и няма да се занимавам с нея докато не се върна. После ако не е минала, ще я покажа на някой, но сега няма кво да я правя Naughty
Блазе на тези, които са около морето. Толкова ми е било хубаво това лято на него, че пак искаааааааамммм Mr. Green
Целувам ви!
Няма да имам на разположение по цял ден нет и затова ще пиша по - рядко, но ще ви мисля.
Сонче, дано да отброиш още 20 по 2 години от операцията и ние да сме с теб и да пием по едно за здраве! Hug

# 578
  • у нас - на брега на морето
Днес бяхме на плаж на Камчия - на 30 км от Варна в посока Бургас. Плажът е разкошен! Природата - също гора - море. Водата 32 градуса. До тук добре, НО лошото е, че морето ни умира, по-точно - животът в него. От цъфтежа на планктона, заради замърсяването и високата температура рибите са излезли на повърхността и се борят за глътка въздух. Картината е потресаваща. Преди 3 год. мисля, пак по това време целият бряг беше осеян с мъртва риба и рачета с яйца под престилчетата. Сега се опасявам, че през следващите дни ще стане същото. Малкият го оставихме при батко му и уж се беше подобрил - тази вечер отново му е лошо, гади му се и не зная как ще изкараме нощта.
Сонче, нали от всяка ситуация трябва максимално да черпим положителното! Така, че честито ПОБЕДА и все така още много, много години напред!  bouquet Hug  love001
Хайде лека нощ, че много негативен стана тоя пост.

# 579
Soniad тябва да се радваш,че си надвила болестта.  Peace
Утре съвет от лекари ще обсъжда какво ще е лечението на баща ми.
Надявам се да е лъчетерапия. На майка ми преди 4г. и подейства донякъде,въпреки че след това я оперираха. Знам,че случаят на баща ми е различен,но се надявам лечението да мине по-бързо.  Sad
Така ми се ще да изляза от този ад.  Cry

# 580
Сонче, според мен си е за радост това . Две години победителят си ти!!  newsm10
Сонче, дано да отброиш още 20 по 2 години от операцията и ние да сме с теб и да пием по едно за здраве! Hug
Сонче, нали от всяка ситуация трябва максимално да черпим положителното! Така, че честито ПОБЕДА и все така още много, много години напред!  bouquet Hug  love001
Soniad тябва да се радваш,че си надвила болестта.  Peace
 Cry
Благодаря, момичета! Всички да сме живи и здрави, да не се повтаря това през което сме минали и само напред   newsm10

L 0 V E, стискам палци, при баща ти всичко да е наред!!!

# 581
        Миленке  ooooh!, какви работи твориш ....Нищо не разбрах , каква е тая пъпка и защо не отиваш на лекар   Rolling Eyes

Soniad , дай Боже да е така  Praynig

# 582
Днес се навършват 2 години от операцията, не знам дали да се радвам, че съм жива .....

Hug Hug Hug
Как така не знаеш?!?!  newsm09 Сонче, нещо жегата те е ударила яко... Mr. Green

Само напред....много години подред ....
ще бъдеш жива и здрава,
животът ще бъде наслада

Хм, като гледам, римите добре редя,
чалги текствове да започна да творя
хем финансите ще си подобря,
хем "върховете на поезиатя" ще покоря....

въпреки жегатааааааааа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 583
  • София
Привет! Simple Smile Simple Smile
 Нещо на поезия ви е избило,което значи че всичко е наред!! Прочетох ви,нови и стари попълнения. Борбата  е борба,живи сме щом искаме и можем...!!!! И аз направих 4 години -отминаха като сън.....Добре сме,момичета и все по-добре ще ставаме...!!! Пращам ви целувки,виртуални -   Simple Smile:но от сърце!!!  bouquet

Последна редакция: пн, 09 авг 2010, 15:54 от мм

# 584
  • София
Момичета, не смогвам да изчета всичко, но поздравявам всички с любов - за  годишнините от победата, за търпението, за куража, за добрите ви деца, за хубавото море край вас...
Днес аз също съм щастлива, защото кръвните резултати на детето ми са в норма няколко дни след края на първото вливане. И ....

Общи условия

Активация на акаунт