Отговори
# 585
Веси, благодаря ти, мила! Ставаш за поетеса! Я си записвай всичко, че да вземеш да издадеш някоя книга...и наистина да забогатееш  Grinning
мм, привет и на теб! Пиши по често, че да не си губим следите... Hug
сонетка, адаш, радвам се за детето  newsm10

# 586
Привет! Simple Smile Simple Smile
 Нещо на поезия ви е избило,което значи че всичко е наред!! Прочетох ви,нови и стари попълнения. Борбата  е борба,живи сме щом искаме и можем...!!!! И аз направих 4 години -отминаха като сън.....Добре сме,момичета и все по-добре ще ставаме...!!! Пращам ви целувки,виртуални -   Simple Smile:но от сърце!!!  bouquet
  bouquet  bouquet  bouquetПоздраления от все сърце и на следващите 44 год пак така да сме!!  bouquet Praynig/b]

# 587
Момичета, не смогвам да изчета всичко, но поздравявам всички с любов - за  годишнините от победата, за търпението, за куража, за добрите ви деца, за хубавото море край вас...
Днес аз също съм щастлива, защото кръвните резултати на детето ми са в норма няколко дни след края на първото вливане. И ....

bouquet  bouquet  bouquet Praynig Praynig Peace Peace

# 588
Сонетка, откакто за пръв път писа в темата,не минава ден да не си мисля за теб и синчето ти! Peace
Кажи,как е малкият сега?! Разкажи ни малко повече за него-как се казва например. Ако ти се говори ,разкажи как открихте заболяването му,как протича лечението му...
Не си мисли ,че питам от любопитство... Ние  тук сме като едно семейство,а в добрите семейства хората знаят повече един за друг,подкрепят се и си помагат и в добро и в лошо! Peace

# 589
момичета,колко се радвам за тези,които са вече победителки от 2,4 и повече години!честито!колкото повече,по-добре,дай Боже всекиму! Peace
Трябва да ви кажа,че тук всички сте направо ПРОФЕСОРКИ!дойде щерка ми на гости и разказва,че там ходи на херцептин с 2-3 жени и като ги попита с какви диагнози са,те НЕ знаят!!! Mr. Greenказват,че докторите ТРЯБВА да знаят,а те не искат нищо да знаят ... На  една приятелка от Америка са й махнали щитовидката преди 3-4 месеца,попитах я какъв стадий е,каква е диагнозата?познайте отговора-не знае!какво им става на тези хора?честно казано и аз бих искала така да правя,но не се получава.Видях вече реконструкцията на гърдата, в сутиен изобщо не личи нищо,без-вижда се разликата,защото здравата гърда се оказа по-малка..щерка ми все още е доста слаба,има апетит,храни се,но не напълнява,сигурна без сладко и без тестено няма как да стане,не знам,много бих искала да я видя поне с 2-3 кила повече.
Пожелавам на всички лека нощ и приятен негорещ ден за утре и ЗДРАВЕ!

# 590
allissa22 , защо се учудваш... Те Хамериканците са си странни птици... Mr. Green
Не знам там как са реконструкциите,но на една приятелка са и правили в Испания.Видяхме се миналата година и доста ми разказва за тамошната здравна система.Защото там наистина имат такава...Та освен,че цялата процедура и я поема здравната каса,самата реконструкция беше направена перфектно... Освен "новата",беше подобрена и здравата и гърда,за да не се получава този момент с разликата между двете... "Новата" беше направена толкова истинска,сякаш винаги си е била там...  Mr. Green

# 591
  ОООООООО,Алиса драго ми е да те видя  bouquet
Виждам скъпи гости имаш и затова си щастлива радвам се за теб.
Поздрави на дъщеря ти ние задочно се познаваме/чрез теб/ Hug
А това с килограмите не се кахъри явно такъв и е модела важно е да е здрава и да се
чуства добре.И аз не ям нищо друго освен зеленчуци и плодове и всякакви там треви иииииииии
каквото свалих и до там сега в жегите изгубих апетит и все тая newsm78
 Кога ли и при нас ще стане кат в Испания? Хубаво нещо са мечтите Whistling Crossing Arms
 И тук има странни птици ама в друг смисъл нъл Сис Joy Joy Joy

# 592
Soniad благодаря. Дано е наред! Praynig
Днес бяхме в окръжна и там назначиха шест химиотерапий в Аспарухово.
Много гадно ми стана това,че има толкова много болни и то млади..  Cry
Дано всички намерят лек на болестта и се спасят.  Sad
Първата химиотерапия ще е на 2 септември. По рано искахме,но казаха,че не можело-нямало места. Sad

# 593
  • София
Сис, синът ми се казва Теди. Има неходжкинов лимфом тип Бъркит. В коремчето. Според хистологията вероятно е бил на месец-два. Но бил много агресивен... В края на юни коремът му беше подут и твърд, почти като при запек. Даже това беше и първоначалното съмнение. На 2 юли го заведох при гастроентеролог и той ми каза, че се съмнява за лимфом. А Теди нямаше оплаквания, нищо. Постепенно обаче започна да диша тежко, да се уморява. После биопсия, почнахме и първия курс химиотерапия при проф. Бобев. Имаше отоци, леко гадене, възпаление на бъбречетата, но сега е вкъщи и е много добре.  Моите проблеми са два -как да се справя с агресията му -крещи и дори ме удря, и как да го накарам да пие пресни сокове:)
още не е ясно кога ще е следващата доза:) и на него му вливаха "червеното"  -фармарубицин.
Love, стискам ви палци!
И на всички вас, момичета!

# 594
Добро утро,момичета!  bouquet

Сонетка, знам,че сега преминаваш през своя майчински ад...
Но в този ад, трябва да търсиш сила и вяра ,за да го преодолеете-и ти,и съпругът ти,а най-вече малкият Теди... Той е гневен ,със сигурност... И как да не е гневен,когато още на тази крехка възраст е разбрал какво е живота... Милото детенце! Искам да го гушнеш и целунеш от мен!
И бъди търпелива,скъпа! Бъди търпелива! Укротявай агресията му с обичта,която само майките умеят... Знам,че на думи е по-лесно,отколкото в реалността,но все пак трябва да го направиш...
Защото този,който страда най-много в момента е Теди... И в тази борба,той трябва да е сигурен,че хората около него,и най-вече ти, го обичате !
Ще се моля много за вас! Praynig

# 595
  • Варна
сонетка, трябва да си силна и търпелива, а любовта е в теб.
Големият ми син е с астма и като беше малък тези постоянни пристъпи го измъчиха. От системния недостиг на кислород стана доста изнервен, но времето и любовта лекуват всичко.

Вчера пих кафе с Пепито1 от Русе. Прекрасна е!

Записвам се от 20.09 до 26.09 ето тук:
http://oncobg.info/files/procedurna_karta_115x245_4str_1_.pdf.pdf
ако има и други желаещи, нека да пишат - надявам се да сформираме група.  Simple Smile

# 596
Нана, разкажи повече за този център "Виктория"! Как става записването и т.н. Peace

# 597
  • Варна
Ами мои колеги чули по ТВ за него и го намерих в нета. Много подробно е обяснено всичко:

http://oncobg.info/cat_67/%D0%A6%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%8A%D1%80_% … 0%BD%D0%BA%D1%8F/

... но въпреки всичко имах въпроси.
Писах си с тях - веднага ме поканиха, бързо отговарят и много са любезни.

Последна редакция: вт, 10 авг 2010, 14:16 от nanastef

# 598
  • България
Възхищавам ви се,наистина!
Жени,майки,дъщери,съпруги-всичко това сте вие,но най-вече хора с хъс за живот и неимоверна сила,за да се борите с тази кошмарна болест.
За да не оспамвам темата-баща ми се бори 2 години и половина с рак на дебело черво,но за жалост при него нещата се развиха по най-лошия начин!Съвсем скоро си отиде тихо и кротко от нас...
Не казвам това,за да ви разстройвам,просто съжалявам,че не успях да го накарам да види тук,във форума,какви борбени личности има!
Поклон пред вас,поклон пред него,че се борите и живеете достойно!
Желая ви всичкото здраве на света,момичета!

# 599
 Пак ме изпревари Сис Joy
 Няма да ти викам свате че,може да се объркаш при толкова кандидатки Joy Joy Joy Joy
 Та със сигурност ще стане яка група ако знаем къде,кога и повече подробности как ще стане връзката?

Общи условия

Активация на акаунт