Отговори
# 600
  • София
Грабна ми вниманието този център Виктория,но имам много път да извървя до въстановяването там.Вие момичета ще разкажете как е. Аз вече ще ходя плътно на работа до втората вливка,но ще чета,дори да нямам време да пиша.
Сонетка сега е момента да проявиш твърдост,колкото и да ти е трудно-едно дете не проумява колко важни са тези процедури ТИ си човекът,който трябва да се мобилизира и да победи болестта.Успех и прегръдки Hug на малкия

# 601
  • Варна
Ами умълчахте се. Да разбирам ли че проучвате моето предложение ...
Аз току-що получих много любезно потвърждение за моята заявка, така че почвам да стягам багажа и да пестя за София ...

Joy

# 602
Нана заинтригува ме , звучи интересно ще взема да си помисля.
Момичета утре съм в София за херцептина, мисля че до обяд ще свърша, ако някой е свободен да се видим, много ще се радвам.  Hug Hug Hug
Приятна вечер   bouquet

# 603
Сис,и в Италия реконструкцията също се прави безплатно,а за другата гърда докторът каза да почакат още няколко месеца и тогава,ако всичко е ОК,ще пооправят.Но децата ми за това вече не мислят,важно да е здрава.
Лорън,благодаря за поздрави и че ме успокои малко.Аз нощес мислих,че още миналото лято е била "дебела" и е тежала 59-60кг и аз я карах да отслабне(сега се проклинам за тези думи хиляди пъти!),а това лято е 55 и малко,наистина е с тънък кокал.
Сонетка,момичета тук са ти казали всичко,никак не ти е лесно,но да знаеш,всички тук сме с теб!ще се моля за детенцето ти!
всички да сте здрави!!!Амин! Hug

# 604
.Но децата ми за това вече не мислят,важно да е здрава.

Ще бъде здрава , Алиса, и всичко ще се нареди! Peace

# 605

Грабна ми вниманието този център Виктория,но...
..., но тогава съм вече на работа.
Сонетка, бъди силна!

# 606
  • София
Здравейте милички и от мен!
Има нови имена във форума и аз малко трудно се ориентирам!
Абе и аз съм впечатлена от рекламата за възстановителния център Виктория, ама има определено неща които ме смущават. Започва с рекламата за безплатно възстановяване и рехабилитация, а малко по-надолу е записано 120 лв дневни, пациента заплаща 36,12 лв.
Без да се включват разходите за изследванията които трябва да се представят, а те струват също не малко пари, защото много от нас не могат да ги направят по здравната каса, тъй като има определен срок в който могат с направление да се правят само по веднъж! newsm78 Ама честно казано то и 360 лв са си пак пари, дори само да са те!!!!!!!!  Същите процедури предлага рехабилитационния център в онкологичната болница в Дървеница, само че там е безплатно!!!!!!! Не искам да правя коментар!!!! Това са мои размишления, както се казва на глас!!!!!!!
Сонетка мила знам много добре, че нищо в момента няма да те утеши, освен само едно- да виждаш слънчицето си живо и как оздравява! Е аз ти желая от сърце всеки миг да бъде миг на радост! Дано господ е милостив и дари детенцето ти с дълъг и щастлив живот!  Praynig

# 607
  • София
Забравих да информирам момичетата които са на химия, че имам две таблетки зофран, които мога да предоставя веднага!

# 608
Здравейте!
Бързам да се похваля, пих кафе с Трикси  Heart Eyes .  Добре е, в нашия район е... обикаля "забележителностите"... Laughing

Ох, голяма жега е пак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Лек ден на всички!

# 609
Момичета, къде могат да се намерят хубави тюрбани? Тези, на които попадам са едни хавлиени и са меко казано  Sick

# 610
Момичета, къде могат да се намерят хубави тюрбани? Тези, на които попадам са едни хавлиени и са меко казано  Sick

Амоена имат хубави,но са малко скъпички-около 35 лв. Инфо за сайта има на първа страница... Peace

# 611

Senni, ето какво изнамерих в youtube

1. http://www.youtube.com/watch?v=NiT2GZn4UmQ - без частта, където си покрива лицето...
2. http://www.youtube.com/watch?v=OFa-GbZwd5Y&feature=related - нагледни обяснения....

(при всяко едно клипче има и линкове към подобни...)

Жега е. Голяма. Снощи в къщи в 24 ч. пак беше 32 градуса. Пак спах на климатик.  ooooh! И сутринта се събудих със страхотно главоболие  ooooh!

# 612
Амоена имат хубави,но са малко скъпички-около 35 лв. Инфо за сайта има на първа страница... Peace

Аз оттам си купих, но тип шапка (точно 35 лв.  Laughing), защото класическите тюрбани бяха от някаква изкуствена материя.

Айез Седай, мерси за линковете, ще разгледам подробно   bouquet

Моята коса още си стои, но почна да пада по-интензивно и я подстригах късо. И взе, че спря да пада изобщо  Mr. Green

# 613
Моята коса още си стои, но почна да пада по-интензивно и я подстригах късо. И взе, че спря да пада изобщо  Mr. Green

Мен, ако питаш направо действай с машинката и нула номер. Аз поне така направих.  Mr. Green

# 614
  • Варна
Костна сцинтиграфия - Къде?
За протокола за Херцептина ми трябва Костна сцинтиграфия, както знаете Simple Smile
Насочиха ме към Варна или Шумен /аз съм от Варна/, но Варна няма изотоп, а Шумен евентуално ще записва от 07.09 за края на септември ...
Така че докато чакам 07.09, мога ли някъде другаде да попробвам?

Общи условия

Активация на акаунт