Отговори
# 615
Костна сцинтиграфия - Къде?

София, диспансера в "Младост" 1 тел:02-9753535
тел: 028076300 - Дървеница

# 616
Нана здравей! Току що лекарят ми се обади да ми каже, че ме е планирал за сцинтиграфия в "Свети Наум",  има доставен реактив. Освен това, там пациентите са по-малко, можеш да пробваш. Ето линк:http://www.svnaum.com/dkb_o.html

# 617
.Но децата ми за това вече не мислят,важно да е здрава.

Ще бъде здрава , Алиса, и всичко ще се нареди! Peace

Благодаря ти много за подкрепата и топлите думи!те никога не са в повече.Да ти се връща добрината двойно!

# 618
Здравейте,момичета!  bouquet
Току що се завръщам от поход в търсене на бъзак... bowuu
Да ви оведомя,че е започнал да зрее... Peace
Има на няколко места. Не е много,но ще е достатъчно за всички! Peace
Само че се пригответе за доста обикаляне с колата ,плюс здраво ходене пеша... Peace

Затова сега ви обявявам

Първо официално бране на бъз на 21 и 22.08.2010година . Всички желаещи са добре дошли! Програмата е All Inclusive!!!  За мнения и въпроси на лични!  bouquet

# 619
Лорън, утре съм в Хасково в 8.00 часа. Мястото го знаеш. Извинявай, че късно ти съобщавам, но сега решихме, защото 15-ти се пада неделя, а за петък имам други планове...

# 620
  • Варна
Soniad,  nadia_0606, благодаря за идеите за сцинтиграфи.

bouquet     bouquet     bouquet

Аз междувременно реших да наобиколя една приятелка от Стара Загора и там се оказа, че имат свободно място и изотоп за 16.08, което е само след 5 дни!
Това ми е първия път ...  Embarassed

# 621
Привет момичета  bouquet
личи си, че е лято Hug
Сцинтиграфията, кога се прави за първи път?
Шест месеца след операцията ли?

# 622
Сцинтиграфията, кога се прави за първи път?
Шест месеца след операцията ли?

Аз лично първата я направих един месец след операцията. По заръка на лекуващите лекари.
Втората я направих една година след операцията.

Момичета, имате ли информация за Бабилия? Как е?
Не е писала от доста време.... Thinking

Силваноооо, не мЪ устройват тия дати... а дано успея за второто официално бране.... Peace Praynig Hug

# 623

Силваноооо, не мЪ устройват тия дати... а дано успея за второто официално бране.... Peace Praynig Hug

Предложих тези дати,защото видях,че вече е започнал да зрее... Да не го изпуснем! Peace
Ако имате други предложения,пишете!
Ще го направим както на вас ви е удобно! Peace

# 624
Привет дами!
Тука е баба ви и е добре (поне така се чувствам) ама бера ядове с доктори и чиновници дебелогъзи, та не пиша да не ви товаря допълнително.
Оказа се, че лекарството за моята химиотерапия просто го няма. В онкологията ми метнаха един хвърчащ лист с репликата "ето ама лекарството го няма. хората го купували от Турция или Гърция..." Това е положението. И това великата доц. Тимчева.  На всичкото отгоре името на препарата беше написано на български и то с правописна грешка. Върви го разгадавай. Абе пълна мизерия е нашето здравеопазване. Такива гъзове са отворили за пари, че направо ми се повръща.
Ето това са моите ядове, как да пиша и вас да натоварвам!

# 625
Сисче!скъпа,имам молба голяма...за 21-и август имам уважителна причина да не събирам бъзака-не мога да ходя пеша,хахаха,а за 22-и-имам юбилей и ще празнувам,живот и здраве!та те моля да ме имаш впредвид при събирането,бих искала да имам порцийката за моето детенце,ако е възможно,разбира се!
Бабилия,много се радвам,че си на линия и си пълна с енергия да се караш на гадното ни здравеопазване.Дано да намериш нужното ти лекарство!
Бъдете всички здрави!

# 626
  • у нас - на брега на морето
Сисссс, аз малко глупаво, но да попитам. Става въпрос за тревистото растение бъзак, или за храста бъз / свирчовина /, от цветовете на който се прави ароматен чай. Аз си мисля, че е първото, но не е ли твърде рано да се бере сега? Чувала съм, че трябва да е много добре узряло, иначе ферментира. Мисля, че септемвти ще е по-добре, защото при нас сега започва да зрее. Може би при вас, защото е по-на юг да става по-рано?! newsm78
Алисса22, много усмивки на юбилея! Grinning Grinning Grinning
ava , на мен ми казаха, че първата сцинтиграфия се прави след година от операцията.

# 627
  • София
Момичета,   bouquet Благодаря ви за милите думи

# 628
Амазонке, точно за бъзака става дума! Но тук при нас е по-топло и вече е узрял!
Ама май никой не ще да бере! Mr. Green

Алиса, за брането добре,ама с доставката как ще стане номера! Wink

# 629
  • у нас - на брега на морето
Сисссс, благодаря за инфото!!! Ще помоля да публикувате и точно рецептата и стадиите на обработка, защото съм чувала, че като не се приготви както трябва и след това гърмели бутилките и на доста хора кухните са придобивали "по-красив " вид  smile3514 smile3511. Напиши ми точно съотношение захар - плодчета. Мият ли се плодчетата и т.н.?
Сонетка , стискаме палци за детенцето! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Дано се подобрява с всеки изминал ден! А на теб, мила, ти пожелавам много търпение и майчина обич, защото детето има нужда от това! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт