Отговори
# 690
  • В царството на игрите:)
Здравейте дами, аз акустирах в Сф, но Слава богу, че ще е само за два дни, че нещо тук не ми харесва. В Т-ще децата ми ходят по главата, но пък е хубаво и зелено и имам време да се виждам с приятелки на по биричка. Сега като си отида ще взема Кана и малкия с мен и ще ми погостуват няколко дни! Mr. Green Тези два дни се занимавам с подаване на документите за пенсия в НОИ - голяма забава newsm78 Дано издържа психически. Другата седмица като се върна окончателно в СФ ще съм на вливка.
Нана, браво на теб - мина първата сцинтиграфия. Дано все да е така добър резултата Praynig
barfly, много се радвам за теб!
Пясъче, историята на тази Елеонора много ме разстрои. Сигурна съм ,че няма никаква измама и дано се съберат бързо парите. Не са чак толкова много. Дано /Дай Боже Praynig Praynig Praynig/ на никоя от нас не се налага да събира левчета по този начин, че е много тежко и трудно Rolling Eyes
Прегръщам ви много!

# 691
Много тихо тука, беее Mr. Green Пепи, виждам те на отсрещния тротоар Hug

# 692
Тамън сига са появих. Здрасти!  Правим ремонтче, ама да не ви е до главата. Мразя ремонти, но се налага. Чак се изпокарахме с принца.  Мисли си , че с ходенето на работа, му се свършват задълженията в къщи. Да, ама не!   Не мога да се занимавам с майстори и да му угаждам, че нещо му се ядяло, а аз не съм му го сготвила. Ядоса ме и си разменихме любезности. Откакто не ходя на работа, много го разглезих - все едно тук е ресторант. Ама стига съм се оплаквала, че ще ви досадя. пък ви обичам и не ща да ви ядосвам.
  Лека нощ!  Hug  Hug  Hug

# 693
  Мисли си , че с ходенето на работа, му се свършват задълженията в къщи. Да, ама не!   Не мога да се занимавам с майстори и да му угаждам, че нещо му се ядяло, а аз не съм му го сготвила. Ядоса ме и си разменихме любезности.

Много ми е познато #Crazy
Хора, искам да ви кажа, че ще се побъркам в морето от хранителни добавки за онко заболявания. Всичко, което чета ми звучи логично, но не знам кое ще е на й- добро за мен Rolling Eyes
Пускам ви линк към тази страница да прочетете и вие Mr. Green
http://www.drbiomaster.com/bg/za-firmata

Между другото решила съм да си купувам ЗАПЕР. Споделете ако имате някакво мнение за този уред Peace

# 694
  • София
За да не се побъркаш, престани да четеш  Peace

# 695
За да не се побъркаш, престани да четеш  Peace
newsm26 smile3521

ААА, скъпа ...Тука си била , значи Hug

# 696
  • пловдив
....
Сисссс, аз направих снимки на бъза в нашия край, но има зрял и повечето е още цвят. Давайте точната рецепта. Лимонена киселина /лимонтузу/ слага ли се?
Предполагам Сиссс вече ти е пратила рецептата, но и аз да напиша една, може пък моята да е различна  Embarassed

Бъза трябва да е изронен /много добре узрял, само черните топченца, защото ми казаха, че розовеещите са по токсични и не трябва да се ползват/
ред 4 с.л. бъз
когато буркана се напълни вместо капаче се връзва тензухче
оставя се на светло / но не на пряка слънчева светлина/
ферментира 20 дена
прецеждя се слага се в хладилник и се пие 30 мин преди ядене по 1 ч.л.

# 697
  • у нас - на брега на морето
antom , благодаря за рецептата! Hug Сисссс още не е публикувала нейната, но аз питам да ми каже, защото я е правила и е станала. В нета и по вестници се публикуват много, но твърде противоречиви и аз затова искам да се доверя на сигурна и изпитана рецепта от сигурен източник.
Пепито1, не се коси, оти че ти мине, както много години до сега! Като си имаме принцове, ще си им угаждаме smile3515. Ти гледай по-отгоре на тези тривиални неща от семейния живот. Мислиш ли, че те толкова се впечатляват и си го турят на сърце като нас?! Време е да помислим и за себе си!!!! Naughty
Хубав ден ви желая на всички! Прегръдки и целувки, то се знае  Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 698
Време е да помислим и за себе си!!!! Naughty
  Добре казано а,прилага ме ли го? WhistlingМай само си го говорим А, или се опитваме от време на време Joy Joy

# 699
Време е да помислим и за себе си!!!! Naughty
  Добре казано а,прилага ме ли го? WhistlingМай само си го говорим А, или се опитваме от време на време Joy Joy

Ами не знам за вас,ама аз вече почти се научих да си гледам първо себе си... Не,че съм зарязала грижите за семейството си,но всичко което ме натоварва,го разкарвам... Mr. Green
Като усетя,че става напечено,си млъквам и се старая всячески да избягвам скандалите и препирните с който и да било... Mr. Green Домакинската работа-е,сори,ама не съм само аз в това домакинство...Както аз мога да се справям с чистенето,готвенето,миенето,така и останалите членове от семейството могат да го правят... Crossing Arms
преди съм се катерила като маймунка по прозорците за да ги мия и полирам...А да знаете само ,как хубаво ги мие сега мъжО... Mr. Green
Ако имам време ще сготвя,ако не ми се готви...ами все има нещо в хладилника ... Mr. Green
В службата ми е приятно...  Работата ми е творческа и забавна...Имам контакт с много хора... Така че не се оплаквам... Mr. Green
Когато ми се спи-спя... Когато ми се излиза -излизам...
Въобще,гледам животът ми да протича така както на мен ми е приятно... А на който не му изнася -да се изнася... Mr. Green

# 700
  • пловдив
Амазонка и моята рецепта е правена и проверена, не е от вестник, но е по скоро за повишаване на имунната система.  По същата рецепта на моя приятелка брат и го пи, но постепенно завишаваше дозата, обаче аз съм от по страхливите и си мисля, че 1 л си е напълно достатъчно

# 701
Амазонка и моята рецепта е правена и проверена, не е от вестник, но е по скоро за повишаване на имунната система.  По същата рецепта на моя приятелка брат и го пи, но постепенно завишаваше дозата, обаче аз съм от по страхливите и си мисля, че 1 л си е напълно достатъчно

Моята рецепта е "на око"-ред бъз,ръсите захар...пак бъз ,пак захар и така докато свършите бъза... покрива се с тензухче и се оставя да  престои 20-25 дни... Прецежда се и се събира в шишенца или бурканчета,кой каквото има... Пие се по 1 ч.л.2-3 пъти на ден...
А  зрънцата бъз ги изронвам с вилица-става по-лесно и не се разкашват...

# 702
Привет Дами! Днес ми направих първото вливане на липсващия препарат. Купихме го от Австрия срещу скромната сума от 370 евро (за две опаковки колкото е дозата на вливането). Няма да пиша какво си мисля за нашето здравеопазване.

Сега да кажа аз какво знам за бъзовия еликсир. Важното е да не са мокри плодчетата и да не се пипат с нищо метално. Ако са набрани от място където има прах трябва да се измият и да се подсушат върху плат на слънце. Съдове, цедки и прибори трябва да са стъклени или пластмасови.
Аз години наред съм го давала на децата си, усилва организма и подобрява кръвната картина.

# 703
  • София
Бабилия, а как бъзът влияе на хемоглобина и левкоцитите - понижава, повишава? Да пробвам и за Тедката и да се надявам, че ще го пие и няма да му навреди...
Сис, браво на теб:) 
Пепито, удари едно малко и не се ядосвай:) аз много мразя да готвя, а сега се налага да правя и по две манджи на ден. А за другите неща -като има време:)

# 704
Много благодаря за подкрепата. Вече ми мина. Мъжо днеска стана, оправи си леглото /за наказание спа сам/, направи кафе за себе си и за мен, купи вестник, остави ме да си долежа преди да дойдат майсторите и въобще нямаше за какво да се сърдя. То било полезно да си показвам рогцата. Ще взема да го правя по-често. Да си призная чесно, това че не си намерих работа и се въртя само около печката ме изнервя. Липсват ми контактите с колектив, колеги и удовлетворението от работата.  От прозореца си виждам дупка /трап/ там, където беше лабораторията и канцеларията, в които работех. Понякога ме хваща носталгия и яд, че събориха предприятието. Ето, признах си какво ме е хванало тия дни. Дано не ви досадих. Лека нощ!  Hug  Hug   Hug

Общи условия

Активация на акаунт