КГБ = Клуб на готините баби - 98

• 34 963
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Цяла седмица мързелувах и сега свърших всичко.
Направих пилешка супа, бутчета с ориз, Пена опра, прострях и измих коридора на помияра.
И всичко това за 2 часа. Междувременно си гледах и сериалите.
Марина, благодаря за информацията.
Йогите малко ме плашат, но аз съм си дива.
Лека нощ на всички.

Последна редакция: ср, 30 юни 2010, 23:35 от Aisha

# 136
Браво Айша! Работна булка си!  smile3501
Наградата ще получиш от Пламен! newsm10

Аз днес почти нищо не правих, само прострях една пералня, дори отдавна е събрана, и направих един хляб.
Бори от сутринта майка му го заведе при другата му баба, още не са се прибрали и аз цял ден мързелувам.
Утре рано ще отида до джипито, обеща да ми даде направление за кардиолог, дано пак да не каже, че няма и да ме върне!
Кой ги измисля тези простотии, докторите дремят по кабинетите, а здравно-осигурените пациенти трябва да си плащат прегледа! #2gunfire
Почти не гледам телевизия, че се нервирам - на новините, на.............., на Слави, в понеделник го гледах заради Филип Киркоров, то пак голямо лигавене беше! Не си ли гледа този оглупял водещ записите? Joy
Понеже Клуба на Пенсионера ни е във ваканция, срещите в четвъртък ще си ги правим в парка от 18 часа, както и предните лета.
Така, че заради днешното излежаване, утре два пъти ще извървя пътя до центъра пеша, че още не са оправили разкопаните улици!
Ама нали ходенето е здравословно .......
Laughing Grinning Joy

Л   Е   К   А         Н   О   Щ !

smile3524

# 137
  • София
Браво и от мен, Айша! Много работа си свършила!

Танче, наскоро като ходих  по контролни прегледи, когато се оплаках че все нямат направления, една лекарка ме "отвори" и ми каза да си искам направления от 1 юли нататък, че тогава получавали направленията за второто полугодие. Така, че сега е момента за направления, ще настояваш.

Жабче, наистина заведението е по-различно, посетете го. А, забравих да кажа, че може да обядваш, вечеряш много интересни ястия напр. киноа с хрупкави зеленчуци, пикантни зеленчукови топчета от зелена чушка, домат, краставица и тиквичка с нахутено брашно, с индийски подправки.

Лека нощ от мен!

# 138
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

http://www.youtube.com/watch?v=D_H3IR6XBRI

Джулай морнинг , момичета!

Сутринта рано имам излизане и докато се прибера
ще е обяд , та затова от сега да ви честитя.  Hug

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 00:40 от ♥ ЖаБкА ♥

# 139
Направо съм гроги.Толкова много прахоляк се изсипа днес от това къртене,че все едно хирошима беше у дома Laughing
Отивам в банята и лягам че утре ще дойдат и тези с дограмата и пак ще пада къртене  Mr. Green

Лека нащ,момичета  Hugи приятна среща на софианки Peace

# 140
Шпунц, да ти е жив и здрав именикът, да си го обичате, тачите   и почитате още многооооо години напред!  
Аз съм притеснена за нивото на Дунава, мама и сестра ми са две сами жени по волята на природната стихия...Не мога да намеря покой!И никакъв мир в душата си! Самонаказвам се с безброй терзания , че съм толкова излишна, безполезна...
Нека е лека и спокойна нощта ви, а сънят ви - лик и  възстановяващ.е

# 141
JULY MORNING   МОМИЧЕТАА Hug Hug Hug

А бяхме млааааддддддиииии Grinning Grinning Hug Hug

http://vbox7.com/play:45eda2a9

Лек и приятен ден !!!! Hug Hug Hug

# 142
  • София
Добро утро, дами!

Честит JULY MORNINIG, хипарки!  Laughing

По едно кафе за събуждане!

Аритка, притесненията не са най-добрия съветник, и ти го знаеш, опитай се да се овладееш и вярвай, че всичко ще бъде в ред с близките ти хора. Стискам палци нещата да се оправят в най-скоро време!

# 143
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Добро утро , момичета!

Марина , благодаря за кафето. Peace
Ще го пийна днес в движение.  Peace

Арита , не се обвинявай , нещата дано се оправят.  Hug

Наде , гроги , гроги , но после ще ти е хубаво и чисто.  Hug

Аз легнах по нощите , уж да поспя , но напече от сега и станах , след малко
ще излизам да върша работа и така....

Спорен ден.  Hug Heart Eyes Hug

# 144
  • Кубрат/ Пишурка

ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮЛИ!
Тази песен винаги ме е вълнувала, а и има страхотни сола на китара!
Е, аз се завърнах благополучно. Мина и съвета вчера.Като се върнах ви изчетох,но нещо пак не ме пусна в "отговори", та не успях да се обадя. Кога ли ще ме остави комп! newsm78
Снощи се разрази голяма буря при нас.Такъв вятър имаше,че ми е изтръгнал китайската роза от корен.По обяд Мелчето ще ми доведе Анжелка и ще я накарам да ми смъкне снимките от тел. - при мен нещо не се получава (уж правя всичко като нея,пък... newsm78).Ще снимам и розата. То сега не мога и да я посея,че в саксията е не пръст,а кал!
Аритка, не се притеснявай толкова! Надявай се,че ще се справят.Пък и все пак не са сами - сигурно имат съседи, приятели... Толкова ли близо живеят до реката?

И един поздрав от мен за всички вас:

http://www.vbox7.com/play:453e6de5

# 145
Добро утро и от мен bouquet! Марина, благодаря за кафето! На теб, Янче, за поздрава!
От днес съм на работа, след като  няколко дни изчаквах майсторите да се появят за ремонта на кухнята. Шкафовете вече са почти готови, започва от утре голямото къртене, смяна на водопроводните тръби, че сигурно са изгнили за изминалите 25 години  както при съседите над мен. И както очаквах до рождения ми ден  след десетина дни няма да съм приключила. Не че ще го празнувам по обясними причини.
Айша, работна булка си, не си знаеш силата Simple Smile. Ама  всички жени сме такива - бързи и сръчни! Още ли си отпускарка? Шетането вкъщи не е най-добрият начин да я оплотвориш.
Янче, не сме толкова близо до реката, но къщата е близо до пристанището и подпочвените води са много високи, за това се притеснявам. Имаме съседи на които да се разчита, но и техните пробмели са като нашите. Дано се се налага на никой да търси помощ, защото водата е стихия, която не се овладява.
Хубав, слънчев ден, момичета Hug Heart Eyes!

# 146
  • Кубрат/ Пишурка

Ето резултата от снощната буря - не е болка за умиране,ама пък защо да е!

http://qnka1956.snimka.bg/nature/gradina.255173.19449306

# 147
Здравейте и от мен.

Янче, що за вятър е било това нещо newsm78не се ядосвай.Засей си я отново розичката и ще видиш че ще се съвземе .Нищо не и пречи че е леко кална/нали я слагаш в допълнителна пръст/ .Ако искаш да си я направиш като храстче те съветвам да си я отрежеш наполовина/изобщо да не ти е жал за нея/.Тя по този начин  ще  ти се сгъсти /ще си пусне допълнително още  клончета/  и след време ще ти се отблагодари с много цветчета.Също можеш  и да си я наторяваш например с течна тор или  птича,оборска тор.

Ако не я отрежеш ще продължи да расте по същия начин и след време ще ти стане  като дръвче/а имай в предвид че стават доста високи/.

# 148
Здравейте, здравейте!
Честит първи юли!

Рано-рано цъфнах пред кабинета на джипито, даде ми направление за кардиолог, но за ревматолог да съм си поискала от кардиолога, или да съм си намерела доктор ревмо-кардиолог!
Да им имам реда и подредбата, ще прося прегледа си! #2gunfire
Мислим със Стефан да се прехвърлим при друго джипи, ама и това ще стане!!! newsm78
Българийо, Българийо, до къде те докараха ! #2gunfire

Хайде да не се задълбочавам, че най-вероятно ще вдигна кръвно, друго нищо!

Имам съседка, която с цяла група тръгват в 6.30 часа, отиват през парка, по брега на морето, до местността Карантината, /писах ви че от там през 1920 г. Г.Димитров и В.Коларов са тръгнали с лодка за СССР./ Вървят за здраве. Канят ме и мен, ама толкова рано не ми се става!!! Та тази сутрин видели на плажа много млади хора да спят на пясъка, посрещнали са Джулая и заспали! Joy
Аз нали си лягам в малките часове, съм проспала изгрева! Миналата година го гледах от терасата, ама тази ........

Имах час при фризьорката, подстрига ме, минах под душа, сега ще си полегна маааалко, че в 18 часа имаме среща от Клуба в парка.
После пак пеш баир нагоре!!!

Рапортувах, сега ви пожелавам  приятен след обяд!

# 149
айййй,пак никой няма.Къде сте?
Чакай да сложа един безалкохолен коктеил пък може някой да дойде за компания. Joy

Общи условия

Активация на акаунт