КГБ = Клуб на готините баби - 98

• 34 964
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Добра вечер, дами!

Как къде, Светле? Където трябва - на среща. Много хубаво си изкарахме "под чадърите". Най-накрая се запознах с част от момичетата и съм много доволна, приказки, смях и изобщо разтоварване.  Всички бабетки са много готини и изобщо не са баби, а мацки. Laughing Качих 3-4 снимки в нашия албум, а другите 3-4 от Джейда, сигурно довечера. Вижте кои бяхме...

Лека вечер от мен!

# 151
Добра вечер, дами!

Как къде, Светле? Където трябва - на среща.

hahaha hahaha вярно че имахте среща.Явно и мен взе да ме гони склерозата нищо че съм най- малката от вас. Joy Joy
Я да взема да почерпя и отивам да се срамувам в ъгъла Embarassed Laughing Laughing

Наздраве девойки.Много готино сте излезли.

# 152
  • София
Светле, наздраве!
Видях снимките, много сте хубави.
Съжалявам, че не можах да дойда, но съм работна жена. А и няма много желаеши да ме заместват. Нищо, ако има в почивните дни среща - свиркайте.

# 153
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Еееее мацки , страхотни сте.  Heart Eyes
Маринче , ма я кажи кой , кой е , че не знам коя си ти и
Джейда.  Blush Супер сте да знаете , завиждам ви ,
дано ви видя и аз нЕкой божи ден.  Hug

# 154
  • София

А, Жабче поправих си грешката, написах имената отдолу. Аз съм по-пищната, меко казано.  Grinning

# 155
  • София
Прибрах се вече и влязох в албума, но не виждам днешните снимки нещо.

Поправям се, видях ги. Мале, бабешка му работа  Joy

# 156
  • Кубрат/ Пишурка

Маринче, нали в твоя албум? Щото там гледах,но не ми се отвори!

# 157
  • София
Янке, в нашия, от първа стр. на темата. Там си е като отделно албумче.
Ако нямаш парола - Жабката дава на ЛС.
Ти нищо не каза за тържеството в Русе. Сигурно сте изкарали много хубаво.

# 158
  • София
Мале, как сбърках.   Embarassed  Яне, сега ще ти пиша на лични.

# 159
  • Кубрат/ Пишурка

Маринче, благодаря! Вече ви видях! Много сте хубави всички!И се радвам,че сте изкарали добре.
Айша, какво да кажа! Отначало докъм 20ч си бяхме сами.После се събрахме на едно заведение с Галенини и варненското зетче (беше дошъл заради Анжелка) с Анжелка. Прекарахме весело докъм 23ч и се прибрахме. Сутринта станахме много рано,че Тошо беше първа смяна, а моят автобус - от 6,20. Беше хубаво. Получих три рози от варненското зетче, но аз направих страхотен подарък - китара на Тошо. Не получих подарък, но удоволствието ми се изразяваше в това аз да направя подарък! Бях в страхотно настроение и много доволна от себе си! Това ми стига!

# 160
  • София
Важното е да сте доволни. Подаръка не е интересен.
Дано и варненеца да се е освестил и да е преосмислил поведението си.

# 161
Привет сладурчета!  Hug Hug Hug
Баба скитня, се прибра най накрая, останах много доволна, от днешната среща. Щастлива съм, че можах да се запозная с някой от вас и съжалявам, че не можах със всичките. Но може би някой друг път.  Peace
Момичета качих ви и другите снимки в албума. Сега изчезвам да се къпя и лягам, че съм много изморена.  Mr. Green До угре.  Hug
Лека нощ на всички!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
  • София
    Момичета, много съм щастлива и доволна от днешната среща.Само едно не мога да си простя-защо оставихме Фенчо сам? Толкова се бяхме разприказвали,че забравихме за него. От сега казвам-при първа възможност трябва да му се извиниме и да го почерпиме.
    Джейда,аз не намирам твоите снимки.
    Янче,само на мен ли ми се струва,че зет ти вече съжалява? Кажи на Мелчето да го" прекара през иглени уши"...Да не му прощава лесно!

# 163
  • София
Яжке, а кой Фенчо имаш предвид?
Тук заваля силен дъжд, чакам си детето уж към 23.00.
Лека нощ на заспиващите.

# 164
  • Кубрат/ Пишурка
 Много сте хубави всички! Но Маринчето като че ли е най-младата баба, после Джейда.... за другите няма да казвам,че сме се виждали и за всички Hug ! А На Каролине не мога да й се нагледам! Тя всъщност кога ще си ходи? И я някой да ми пусне нейния тел на лични - поне да я чуя като не мога да я видя.Завиждам ви благородно за тази среща!
Яжке, за кой Фенчо става дума?
А за зетчето - не само ,че много съжалява, но е изсипал един кош извинения пред Мелчето, че и пред мен! И й е казал,че ако му даде втори шанс и той после й каже една крива дума сам ще се махне! Но тя още обмисля и изчаква. Не й се меся - нека сама реши!
Иначе ЛЕКА НОЩ, че ние утре сме на градина.

Общи условия

Активация на акаунт