КГБ = Клуб на готините баби - 98

• 34 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добра вечер, дружки!

ВЕрно няма маТриал днес. Много жега, непоносима... Аз пък цял ден пера и на ръка и в пералня - поне 4 перални пуснах - чаршафи, одеала, вълнени дрехи. За капак мих прозорци. Започнах в късния следобед та до сега, и вода тече от мен, отвсякъде...  Joy  Рекох да ви видя що правите.

Наде, честита работа. Явно с мерак ще я работиш, щом толко
време си била вкъщи. Да ти върви по вода!   

Леле, Диди, кое си кадърно, кадърно си е! ГолЕми красоти си сътворила и продължаваш и с плетеното. Браво!

Отивам да се разхладя

и в банята

.

# 571
Здравеите милички, txtloves

Влизам набързо ,вече съм в пеща, така че спрете да се оплаквате от жегите Mr. Green
Пътувах много добре,излетяхме навреме,приземихме се гладко и навреме, докато измина разстоянието от самолета до граничната проверка, куфарите вече се въртяха.Куклите още не показала се, се втурнаха дори през непозволеното към мен, увиснаха ми на ръцете и тримата и до сега все ми повтарят колко са се затъжили за най хубавата  баба Joy JoyСега си хапнаха сандвичи с луканка та се стигна и до концензус, че от мойте сандвичи по вкусни няма Mr. Green Mr. Green
Изобщо навсякъде е хубаво но от вкъщи по добро няма Grinning

Още съм с вкуса на прекрасните срещи с вас, радвам се че се запознах с толкова приятни и позитивни личности, надявам се че ще имам възможността да се запозная с всички ви.
За сега прекъсвам че съм изморена, но не преди да ви Hug Hug Hug Hug Hug

# 572
                    Каролин  Hug Hug Hug и да не забравиш да нагушкаш куклите от нас!  bouquet

# 573
И аз се прибрах от сбирката на хористките и хористите!
Пяхме, не че не пяхме, но повече ядохме и пихме! Laughing
Имаше четири погачи, различни, едната вита, другата като звезда, третата със сусам, четвъртата......а бе вкусотия, имаше три баници, сухи пасти, кекс, дребни сладки, два вида мезета, сирене, шарена сол, бира, аз купих три големи бутилки- кока кола, фанта-горски плодове и присан-грозде,
че това беше изстудения асортимент в супера.
Друснахме и две-три хора в жегата!
Решихме следващата сбирка- без ядене и пиене, че изостава пеенето!
Имаме две покани за участия през Август, едното е в Обзор, другото в Кюстендил. Диригентката се чуди на кое да отидем, мене ако пита и на двете! hahaha
Направила ни диск от участията в гр.Шивачево и концерта ни в Морската градина, чакам Бори и майка му да се върнат от рожден ден, че да ми го пуснат, защото аз не мога!
Янче, нали пеем в различен род състави, няма как да се засечем по концерти! А колко ще е хубаво да се видим на някоя сцена! Joy
Каролин, добре си си дошла у дома!  Hug
Хайде, чао, че започнаха Комиците!

newsm10 newsm47 smile3503

# 574
  • София
Жега!! Как ще се спи тази нощ!
Каролин, на гости хубаво,но от дома по-хубаво няма!!
И ние пазим хубави спомени от срещите с теб, от интересните ти разкази. Много Hugи Heart Eyesот мен.
Дано скоро пак се видиме, пък да сме повече.
Айша, ще ти пиша, но ми се иска да имам повече резултати.
Иренче, честита бакалавърска степен на дъщеричката и успешна реализация в живота  bouquet Hug
Фурийка, все разказваш, че много работиш през лятото - с насаждения ли се занимаваш - нещо ми се губи.
Айша, метрото е далече, но понеже сега е затруднено движението на колите, за по-лесно дай да сечеме големи дървета да направиме сгода на колите. Уж за временно, но то ще си остане и за постоянно.
Наде, честита ти нова работа. При децата е натоварено, но и забавно. Като ги заобичаш, ще ги чувстваш като свои.
Дидка, тези шишета и кутии със салфетките ли се правят? Много са красиви.
 Диди от Варна не пише. Как преодолява проблемите си?
Прохладна нощ, момичета! newsm37

# 575
  • София
Каролин, добре дошла у дома си! Хубаво нещо са спомените...
А дечицата как няма да се радват на баба, та те я чакат с нетърпение.  Laughing

Танче, вие голяма гощавка сте си направили.  Joy Важното е са има купон. Танче, на 1 август ли ще ходиш на Бузлуджа? Аз като работех всяка година ни спретваха там.  Wink

Майчето, взе да се явява по-често. Чудесно!  Peace

Щях да пиша, че Яжка се губи тази вечер, но я видях горе. Привет!

Но Айша липсва на вечерната проверка. Сигурно Ани си е вкъщи.

Лека нощ от мен, дано може да се спи! newsm46

# 576
  • София
   Добър вечер,момичета!
   Каролин Hug Hug HugДобре си дошла !
   Наде,честита работа! Ще си заобиколена от сладури.
   Дидиа,много са хубави нещата,които показваш.Ако някога си остана у дома,бих опитала и аз да ги правя.Но не виждам кога ще стане.
   Танита,да ходите на Кюстендил! И ние да отидеме да те гледаме.Софиянки-пътят е един час с влака.
   Утре Вики и Еми заминават на гости при сватята.Софи и Коце през седмицата ще си прекарват багажа в Гоце Делчев и ще останат там до заминаването за Англия. Ще остана само с Жоро.
    Лека нощ!

# 577
  • София
Липсвах до сега, но Ани е невинна.
Бях на форумска среща на мамите на студенти. Нали си имаме тема и от време на време се виждаме. Хапнахме, пийнахме, обменихме мисли и накрая Пламен ме прибра.
Каролин, радвам се че си се прибрала без проблеми. Мина ли ти крака?
Надежда, успех с новата работа. Дано да са кротки децата и да се разбирате с колежките.
И министъра редовно да ви увеличава заплатата.

# 578
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Каролин , добре си се завърнала у дома.   bouquet

Наденце , честита работа.  Hug Да попаднеш е добър и сплотен колектив.  Peace

Яжка , нещо съм изтървала май...  Rolling Eyes Но Софи и Коце в Англия ли заминават
да живеят или.... ?  newsm78

Айша , завиждам ти за тез срещи , зареждат с полож. емоции.  Peace

Танче , върха сте щом на таз жега имахте душици и за хорца... евала.  Hug

Тез дни и аз си мислех за Диди , дано се справя с проблемите.  Praynig

Майче , Маринче , Шпунц , Дидка , Светли , Яне и дано не изпусна някоя... много  Hug и  Heart Eyes

Лека нощ и спокойни сънища!

# 579
Как ги правя тези номера, не знам!
Пиша, пиша, пиша......и така майсторски го пращам по дяволите, та чак ми идва да си тегля една........ !    #2gunfire

Маринче да, на 31.07 и 01.08 е екскурзията. Много пъти съм ходила на Шипка, но съм готова да отида пак, обичам Балкана! Hug
Яге, надпяването в Кюстендил е в края на август, дано диригентката да вземе решение да участваме, дано и аз да мога да отида, и дано да можем да се видим! Hug
Дидия, красиви неща показваш! Hug
Наде, честита работа! Дано да попаднеш в добър колектив!   Hug
Жабче, пенсионерите сме жилава пръчка, щом при тези мизерни пенсии сме живи, тя жегата е временна, не ни плаши! Hug

Л  Е  К  А      Н  О  Щ !

smile3524

# 580
  • София
Добро утро, момичета!

Хайде да изпием по кафенце, че след малко потеглям към мама. Трябва да й помогна да свърши някоя и друга работа. Сега времето се ядва, а по-късно - не знам каква жега ще е...

# 581
Здравейте момичета.
Маринче,благодарско за кафенцето и закуската.
Малеее, откога никой не е писал.Да не сте на морето всичките?/шега/  така ви казвам че мойте отидоха още в 8 ч. без 20мин. на плаж, а аз този път си останах в къщи.Започнах да си стягам багажа ,че нали ще ходим  на лагер с дребния .

Прохладен ден мили момичета и влизайте по често  тук в темата.
Гушки и целувки на всички  Hug newsm51 newsm51

# 582
  • София
Добро утро.
Много хубаво напича тук. Нищо, сега му е времето да е  горещо.
Ани се прибра сутринта. Изпратила си приятелката за Канада. Сега спи, на работа е от обяд. Скоро ще я будя - кой знае колко крясъци ще отнеса.

# 583
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Хубав слънчев ден , момичета!

Дорде стана то в БГ е вече бирено и ракийно време.  Laughing

* Маринче , благодаря за трапезата.  Hug
Дано по хлад свършиш работа.  Peace

* Танче , верно пенсионерите са ни жилави.  Hug

* Айша , ще мрънка пък ще стане , колко да ти опне нервичките.  Laughing

* Светле , спим бре мацка.  Blush Дърти , ма си обичаме да си поспиваме.  Peace
Хубаво изкарване с Боби на лагера.  Hug

* Сега почна "Търси се" , изглеждам го и изчезвам на пазар ,
после ще съм тъдява на хлад.  Peace
Е , това е от мен до момента.  Crazy

# 584
Добър ден момичета!
То няма никой на клона, ама аз да си кажа "добър ден"!
Ко да направя, кът съм културнъ! Joy

Светле, и за мен днес няма плаж! Бори и майка му и днес са на рожден ден, на малката им кръстница, на обяд! Вчера беше на рожден ден на съученичка!!! Могат само да ме заведат до плажа, ама нали има прибиране, пък и сама не ми се стои под чадъра! Laughing

Маринче мерси за закуската и кафенцето! Hug
Реших и аз като теб, днес да го "ударя на пране"! Изаура вече върти едно шалте, ще има и второ зареждане по-късно!
Чакам ги да се наспят, та да изкараме дрехите от техния гардероб, да се проветрят и евентуална "чистка" да направим! Joy

Като ги няма за обяд, ще приготвя нещо чак за вечеря и една баница ще направя, това ще е!

От мен толкова маТриал, ако се появи нещо, ще пиша, иначе само ще ви чета, но съм тук де, на седянката! hahaha

Приятен и интересен почивен ден!

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 11:15 от Tani-ta

Общи условия

Активация на акаунт