КГБ = Клуб на готините баби - 98

• 34 962
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
                Привет,момичета!В тая жега даже не ми се пише и...отивам да търся нещо ,с което да се занимавам,че пощурях в къщи. Laughing
                Лек и спокоен ден на всички! Heart Eyes

# 586
  • София
  Здравейте момичета! Първо сервирам,после ще пиша.

Сутринта седнах с кафе да ви чета,но ме повикаха да попазя Вики.Докато пазаруват,подреждат багажа,мият колата...ние двете бяхме заедно 6часа.Сега,току що заминаха и бързам да се обадя.Жоро ще се прибере още утре,а Еми и Вики ще останат.Надявам се утре да дойдат Софи и Коце,сега са някъде на палатка.
    Жабче,те заминват за Англия на бригада за 6 месеца,но идеята е да отидат после да живеят в Гоце Делчев./ако си намерят работа там/Аз не се бъркам-само да са добре! И там живеят хора, а и сватовете са много точни, ще си имат свой етаж...Само работа да намерят,да се разбират и дано и другото се нареди! fingerscrossed
    Светле, весело изкарване на лагера!
    Танита,ти като си там и от терасата ти се вижда морето-все едно си денонощно на море!
    Сега ще пускам перална и докато изпере ще поразтребя,поизтупам,прахосмучосам... Joy
    Чао,до после!

# 587
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Яжка , дай Боже да се наредят нещата както те желаят.  Praynig
По хубаво от това децата да са ни добре няма ,
така и ние ще сме щастливи покрай тях.  Hug
Радвам се , че отново си била с Вики.  Heart Eyes
Добре си ни заредила , аз предпочитам сокчетата и плодчетата.  Peace

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 15:11 от ♥ ЖаБкА ♥

# 588
  • София
Яге, явно вече по-често ще те използват да се гледате с Вики. Нищо, това е хубаво използване.
Ани замина на работа.
Излзох малко да напазарувам из квартала. Пламен ме видял и  дойде с таксито - та поне мъкна тежките торби. Уж нищо не купих, а оставих в магазина  40 лв.  #Crazy
Танита, и аз си мислех за терасата. На твое място бих си седяла на терасата. Като се напека много - хоп в банята.  Laughing А иначе вървене до плаж и на връщане, мъкнене на багаж....

# 589
                  Яжке,радвам се ,че все по-често сте двете с Вики.Всичко ще си дойде по реда и за Софи,а това ,че искат да живеят на друго място няма значение .Важното е да са щастливи и да сбъднат и твоята мечта! Peace
                  Айша,ти добре си се разходила из магазините,а аз само се чудя как да изкарам дедито,че е такава жега.За сега се мотам у дома и притичвам до двора ,че дедито все си намира занимание там,а на мен ми става скучно.

# 590
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте, момичета!
Да се обадя на бързо,че днес все не беше моят ред,а сега като комп е мой - нямам време. А чакам и Тодор да се прибере - тогава съвсем няма да дойде моят ред Joy
Аз днес подметнах къщата от единия край и приключих с едната стая - най-трудната (дето Мелчето си е оставила багажа). Имам още една такава  (трудна) и после ми остават още 7 - по-лесни! Само ако знаете и колко прозорци ме чакат.... и два джамлъка....но ще се справя - имам достатъчно време.
Няма да коментирам предишни постове,че бягам .
Приятна вечер!

# 591
При нас заваля за 15-20 минути, та ни разхлади! Laughing

Яге, дано да се сбъдне мечтата ти!  Flowers Four Leaf Clover  Hug
А аз виждам от терасата си целия залив, морето, вълнолома, Морска гара, канала, Аспаруховия мост, езерото, сред дърветата в Морската градина се вижда  част от Пантеона, от Евксиноград виждам само покрива на двореца, другото е дървета, зеленина,.......и целия град- Катедралата, Общината, Морско у-ще, х-л "Черно море", МОЛ-овете, всичко което стърчи над останалите сгради се вижда, знам над коя част от Варна вали, грее слънце или е облачно, вижда се Летището, направо си е "панорама", само плажната ивица не виждам от дърветата в парка!
Преди време Миша беше ви пуснала панорамна снимка от терасата ми, трябва да я потърся, ако мога, и да ви я пусна отново, че не мога да направя нова. Пак да ви припомня Варна, видяна от кв.Аспарухово.

Айша, пекла съм се на терасата, зареждала съм легените, една лейка и съм се поливала със слънчева вода на самата тераса, ама друго си е да почувстваш пясъка под краката си, да те лъхне бриза, да ти мирише на море!  Laughing

Снощи изгледахме диска от двата концерта на Групата ни за стари градски песни, добре сме се представили- спяваме се чудесно, имаме сценично поведение и стойка, не е много качествен, че е любителски диск, ама разбрахме как изглеждаме от страни! hahaha

Хайде, дойде ракиено време, да стягаме салатите!
Ние сме на шопска, пиле на грил, биричка и сладолед "Брюле", от новия сладоледен магазин в квартала ни, два дни ядохме кутия "Малага", по-малко-по-малко ще ги опитваме все различни, че току виж закрили магазина, а цеха където го правят е през два  квартала! hahaha
Чао, до после!    

Heart Eyes Hug newsm10

# 592
  • София
Здравейте, момичета! Как сте в жегата? От мен пот се лее.  Laughing

Светле, пожелавам ти да изкарате добре с момчето на Добринище, нали там беше? Малко да разнообразите морето с планина.

Жабче, ние се оплакване, ама пир вас и при Каролин какво е, не ми се мисли...

Танче, спирка нямаш, все нещо работиш - шеташ, готвиш. Почивай си по малко.  Wink И аз продължавам прането на одеяла и чистенето - то шкафове, гардероби, остават ми вече само банята и тоалетните. Сега малко отдъхвам.

Айша, добре че мъжът ти е бил наблизо да ти помогне. И аз така все влача торби, защото като ида в магазина а това, а онова и то станало тежко. Никога не си планирам точно какво ще купя. Така и повече пари се харчат, ама навици...  Joy

Яжка, ама какви вкусотии си сервирала. Аз бих си взела от плодовете и плодовото сокче. Добре сте си изкарали с Вики, все по.често и за по-дълго да сте заедно.  Peace

Диди, каква скука при теб, бе жена? Няма ли поне една двойка внуци? Ако няма - имаш си чудни и полезни хобита. Няма скука-а-а.  Joy

Янче, мале много голяма къща. Аз моят апартамент от 90 кв.м не мога са спретна за два дни, а ти тая къща с толкоз прозорци. ВЕрно, че има време. Ама като се сетя, че имаш и градина. Брех, вредни булки сте вие.  Joy

Лека и прохладна вечер!

# 593
  • София
    Янче,ти събора ли стягаш? Не помня кога беше...С тази голяма къща си имаш много работа,а и градина садиш...
    Аз посвърших работата и си направих педикюра,че все нямах време,а петите ми загрубяват през лятото.Но сега съм екстра!
    Хайде да ви пусна една песничкаhttp://www.youtube.com/watch?v=oVURkMTDr3E&feature=related
    Аз обичам този певец.

# 594

Диди, каква скука при теб, бе жена? Няма ли поне една двойка внуци? Ако няма - имаш си чудни и полезни хобита. Няма скука-а-а.  Joy
                  Маринче,таз двойка внуци ми е компютърната  Laughing Като се лепнат горе  на компютрите и не мога да видя ни децата,ни родителите.То хич не е добре за всички да има компютър  ooooh! Като е един и се редуват,а така всеки чати на своя! Mr. Green И баба ти умира от скука - ни хоби,ни нещо друго ме спасява.Утре като се върне бойната група и четиримата ще ми се изсипят на главата,ама днес  Thinking скуууууука!

# 595
  • София
Дида, сега ти е паднало да починеш и да си видиш Дедо.
За времето - наистина е доста топло. Но предпочитам това, пред 6-месечния студ.
Ракиено време - но нищо не ми се пие и яде/като никога/.
Може би само домат и сирене ще хапна.

Последна редакция: сб, 17 юли 2010, 22:44 от Aisha

# 596
                            Айша,бедата е ,че и дедито ми се покрива постоянно из градината или гаража. Laughing И на мен нищо не ми се пие и яде,ама сега като сготвих на дедито основно ще се натъпча аз,че той подхапне от тук от там и ми стане жал и за труда ми и за манджата. Mr. GreenЕ,това е от лакомия ще си ходя дебела! Thinking

# 597
  • Кубрат/ Пишурка

Ние се изкъпахме,че утре моят ще зарежда казанчето да свари последната ракия.
    Янче,ти събора ли стягаш? Не помня кога беше...С тази голяма къща си имаш много работа,а и градина садиш...
   .

Абе аз май не съм ви казала - бабешка работа. На 8.08 ще правя кръщене на Анжелка.Съответно чакам гости. Пък е и повод да поочистя къщата,че ние сме се сврели в беча и горе стаите са потънали в прах и паяжини. А сборът наистина беше по същото време, ама тази година кметът реши да го измести на 1.05 - заедно с Божурите. Не знам какви мотиви е имал,но при нас турците командват.

# 598
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Лека нощ и прилични сънища!  Wink

* Маринче , ич не ни мисли с Каролин.  ooooh!
То при нея е още по жега , та се успокоявам.  Laughing

* Дидка , ми тъй де , нЕма да 'абиш материал , нЕкой трябва да се
прежали в името на фигурата.  Mr. Green

* Яне , стЕгай къщата , щом гости ще посрещаш , трябва да е на ниво.  Hug
Ти си оправна , печена жена.  Peace

* Танче , преяде ли , никаква те няма от вечеря.  Hug

* Наденце , кво става , душко? Ремонта , здравето , как е?  Hug

* Айде легам , до след нЕколко часа , среща пак тук.  Joy

# 599
Добро утро госпоЙци!
Явявам се на срещата !
Жабче, нали при нас компа е един, само моя, като седнат, ставане няма! Снощи Дилянка си гледаше някакъв филм, та си легнах рано, затова съм скокнала по-рано, наспах се!
Сложих да варя кус-кус на "цифрички", та прибягвам да го разбърквам, свекърва ми Бог да я прости, казваше: "да не се хване за дъното", но реших и да направя тук "визитация", кой-кога-какво-......ама снощи сте били "слаба ракия"! hahaha
Що тъй няма "маТриал"? newsm78

Янче, много стаи бе душа, много нещо! То не къща, хотел имаш! Само джамовете, колко ли са на брой........ужас!
Свекър ти строил, та строил! Ама пък ви е широооооко! Laughing

Такова слънце е пекнало от ранни зори!!!
Преди малко сложих да пера моята възглавница, вътрешното, после ще пусна поне още една, че и тях да съм "препрала"!  hahaha

Приятен ден милички и давайте маТриал, не се "стискайте"! Heart Eyes Hug
Я, да ви предложа разхладителна разходка из Морската градина във Варна!

Общи условия

Активация на акаунт