КГБ = Клуб на готините баби - 98

• 34 961
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Хайде след разходката-фитнес, да закусаме!
Сядай дружина и да ни е сладко!

# 601
  • София
   Добро утро КГБ!http://www.youtube.com/watch?v=tqmid9MlFSw&feature=related
   Танче,много си ранобудна! Благодаря за кафенцето и закуската! Аз пия кафе тук и се готвя да поработя-днес ще пиша цял ден.Още от сега слънцето напече,та ще ви сервирам нещо прохладно.

# 602
  • София
Добро утро!

Аз пък днес се успах, но така ми е добре наспала се е с кафето при вас. Танче, благодаря за разходката е за закуската и кафето. Яжка и на теб за тази разхладителна напитка.  bowuu

И аз продължавам с прането. Днес ще пера шалтетата и дебелите пердета. И аз имам още 1-2 възглавници да изпера, но една по една.  Laughing Така де, да използваме горещото време.

Жабче, ти по късни доби се явяваш, ама тогава сигурно е  по хладно, доколкото може да се каже хлад.

Диде, не ти харесва на теб почивката, около теб трябва динамика, много деца, глъч и врява.  Wink

Хайде чао от мен!

Янче, да ти пратя едно  работещо момче за помощ?  Joy

# 603
Едно мноооого добро утро!

Мерси за пиятното ранно телесно подкрепление, Маринче, Яжка!
Танче, ама ти си била музикален деятел! Вчера един приятел ми показа своята систематика на стари градски песни: паднах! Мога да ти я пратя, ако ще ти е полезна. Hug

# 604
  • София
Дидиа,честит рожден ден на зет ти! Да е здрав,щастлив и богат! Да се уважавате и разбирате!
  За теб Дидиа- 

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 09:41 от Яжка

# 605
  • София
Докато се натутам и станало време за  Добър ден. На балкона подухва ветрец, за сега е поносимо. Но София е като обезлюдена. Явно народа не излиза навън или вече е по почивки.

# 606
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Хубав и прохладен ден , момичета!

И аз като Айша , дорде се натутам станало обяд.  Blush

* Маринче , преди да полегна ви навестявам , а и тогава са легнали
домашните и на спокойствие да драсна няко ред.  Peace

* Баба Здравка-Баба Мравка , нашето Танче е страхотна , незаменима дружка с
голям талант.  Hug

* Дидка , да е жив и здрав зетя. Много щастие и късмет.

# 607
Може ли да пиша  Embarassed?! Приемате ли един провинил се КГБст

# 608
Може ли да пиша  Embarassed?! Приемате ли един провинил се КГБст

Ееее , Деска , драго ми е да те видя.   bouquet
Естествено , че може да пишеш , форума е за всички.  Peace
Кажи как си ,ваканция ли си вече? Калина как е , завърши ли?  Hug

# 609
  • София
   Деси,добре си дошла! Тук може да пише всеки,който желае. На мен ще ми бъде приятно!
   Пиша в хола,че е по хладно и едновременно с това наглеждах манджите на печката.Готвих пълнени чушки и миш-маш за Жоро и едни тиквички с пилешки дроб за мен.Нали си готвя без мазнина,та измислям разни комбинации-дано става за ядене.
   Сега седнах на кафенце тук.

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 15:15 от Яжка

# 610
                   Eeeeeeeeee,Яжке,разконспирира ме! Mr. GreenХайде да почерпя за рождения ден на големия зет с пожелание за здраве ,много спокойствие и грижа за щерката и внуците!

Десииииии,добре си се завърнала!  bouquet

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 16:05 от Didia

# 611
  • София
Дидиа, честит празник на зетя.
Да е жив и здрав и много да се разбирате.   bouquet
Аз даже спах следобяд, като никога.

# 612
                  Eeeeeeeeee,Яжке,разконспирира ме! Mr. GreenХайде да почерпя за рождения ден на големия зет с пожелание за здраве ,много спокойствие и грижа за щерката и внуците!

Десииииии,добре си се завърнала!  bouquet

Ха за много години на зетко   Gift  costumed034 Ох, тези зелени лимончета, ох, тези коктейлчетаааа.... Drunk
Ама знаете ли, девойки, че мен от коктейли ме боли глава? Моята глава ли е много калпава, или пък коктейлите? 
Embarassed Rolling Eyes
Ще има ли тежки всенародни празненства? Като за рождения ден на моята леля, на зетчето и на Васил Левски?

# 613
Аз още се комкам на тъй нареченото сутрешно каЙВе.  Mr. Green
То по бг време е около обяд , тук нормално , около 10-10:30.  Laughing
Отспах си младините , ма като лягам кога вие ставате , тъй ще е.  Blush

* Айша , добре си направила , за утре ще си свежа кът репичка.  Hug

* Баба Здравка-Баба Мравка , пии твърдо , щом от коктейлите те боли цимбарицата
или като мене пий гола водица.  Mr. Green

* Шпунц , Римар ... съвсем ги отнЕма нещо.  Rolling Eyes

# 614
  • София
Сколасах и цоп, при вас  Hug
Хвърлих само едно око назад, не сте изписали много, явно жегата ни замота всички.
Аз вчера, както си е ред, работихме по Ленински в службата почти целя ден. Да си призная, тръгнах си първа след 16,30, а другите колко са останали-не знам. Добре че съм в отпуска, че утре ще си поотпочина.

Дидиа, честит ви рожденник! Да е жив и здрав, да се разбирате и имате много хубави поводи за празнуване.

Деси, добре си дошла и от мен! Как е детенце? Приключи ли с ученето или има още?

На всички ви много  Hug Hug Hug - няма да ви изброявам. Вие си знаете че абсолютно всички ви обичам  newsm51

Днес приключихме с 3-тата ХТ. Моля се да овладеем "проблема с червата", че миналата седмица отслабна около 10 кг. само заради глада и обезводняването. Сега съм взела едни хапчета и в комбинация с прахчета против обезводняване-дано има резултат.

Жегата ни мори всички, ама Каролин имат навсякъде климатици, Жабчето също, предполагам. Само тук се варим в собствен сос  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт